- Konu Sahibi cikolatakistim
Doktorum ya 0.4 lük kullan ya da coraspin dedi İnşaallah dediğiniz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer oldunuz muDoktorum ya 0.4 lük kullan ya da coraspin dedi İnşaallah dediğiniz olur
Ben de çok zor buldum kan sulandırıcı işneyi. Farklı şehirden getirttim. Ama yavaş yavaş piyasaya girmeye başlamış sanırım. Görüşün yine eczanelerleBaşka veriliyor coraspirin yada hibormu neydi siz bulamadınız mi
Tamam yazıyorum senide:)Temmuz ortası dedi ama haftaya netlesecek
Yaa buna sevindim inşallah sıkıntısız atlatsakBen de çok zor buldum kan sulandırıcı işneyi. Farklı şehirden getirttim. Ama yavaş yavaş piyasaya girmeye başlamış sanırım. Görüşün yine eczanelerle
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimizebenim de sizden bir gün sonra inşallah kolayca geçer sizinki de ve bebişiniz size tutunur
Ben hamileyim canımTransfer oldunuz mu
Ben hamileyim canım
Şükür kimse bulamıyorDu iyi olduBen de çok zor buldum kan sulandırıcı işneyi. Farklı şehirden getirttim. Ama yavaş yavaş piyasaya girmeye başlamış sanırım. Görüşün yine eczanelerle
Ne güzel maşallah darısı bizeBen hamileyim canım
İlk kez duydum ilaçsız demek dimi iğne kullanmadan direk transferKızlar benim transfer naturel olacak şimdiye kadR sadece folikasit kullandım . Transferden sonra da folikasit ve jel kullanacakmışım sadece . Tereddütlerim daha doğrusu korkularım çok ama doktora da çok güveniyorum . 5. Kez deneyip son 3 defasında transfer olamamanın da etkisi var sanırım . Rabbim buna can versin . Benimle birlikte bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
İğne kullanMadan derken opuya kadar iğnelerimi oldum hep . Dondurulmuş transfer olucam . Doktorum bu şekilde daha iyi olacağını söyledi . Transfer sürecinde kullandığım tek iğne çatlatma iğnesi olduİlk kez duydum ilaçsız demek dimi iğne kullanmadan direk transfer
Amin amin canım herkese dua ediyorum ben de 3 tüp bebek ve iki kere normal yolla gebelik kürtaj bi sürü şey yaşadımNe güzel maşallah darısı bize
Tutunmasi için serum falan verilmeyecek miİğne kullanMadan derken opuya kadar iğnelerimi oldum hep . Dondurulmuş transfer olucam . Doktorum bu şekilde daha iyi olacağını söyledi . Transfer sürecinde kullandığım tek iğne çatlatma iğnesi oldu
Evet benim de bacagıma ve kasıgıma vuran agrım oluyor kalçama vurmuyorBende beklemedeyim transfer için bu çikolata kisti sizlerde ayak ağrısı yapıyor mu kistin olduğu taraf kasik agrim yok ama kalcamdan ayağıma kadar agri var
Yolumuz ağır ve stresli Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına al insalllahAmin amin canım herkese dua ediyorum ben de 3 tüp bebek ve iki kere normal yolla gebelik kürtaj bi sürü şey yaşadım
Hayır doğal gebeliğe en yakın şekilde olacakmış . Ben de çok heyecanlıyım bakalımTutunmasi için serum falan verilmeyecek mi