- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Çok sevindim inşallah pozitif sonuç alırsınMerhaba benim de 5 temmuzda transferim olacak inşallah ☺ Rabbim buraya güzel haberler yazmayı nasip Etsin
Çok güzel liste yapalım herkesin sırasına göre bekleriz birlikteMerhaba benimde temmuzda transferim olacak .Opudan sonraki 4.günüm Bugün .Hemşire 4-5 güne adet olursun demişti .Adetimi bekliyorum .13.gün kontrole gideceğim , transfer tarihi verilecek.Temmuzun 20-25 arası tahmini transfer olurum herhalde
Çok heyecanlı inşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba benimde 2 temmuzda transferim inşallah. 5. Gün embriyosu konulacak
Bende 9-10 temmuzda gözüküyor yarın belli olacak inşallahTeşekkür ederim ama aşşa yukarı 20 lerden bir günde olurum diye düşünüyorum
Hayırlı olsun bu ay baya çok kişi gözüküyor transferBende bendee :)
23 Haziranda toplamam oldu dinlendirip Temmuzda transferim vardı. Hesaplamama göre Temmuz sonuna doğru olacak
Aynen canım güzel olurÇok güzel liste yapalım herkesin sırasına göre bekleriz birlikte
İnşallah hep birlikte sevinirizÇok heyecanlı inşallah pozitif sonuç alırsınız
Şuan öyle gözüküyorİnşallah hep birlikte sevinirizsanırım ilk ben transfer oluyorum☺
Yap canımÇok güzel liste yapalım herkesin sırasına göre bekleriz birlikte ❤
Bende öyle adet söktürücü ile oldumYap canım ♥ O stresli günleri birlikte atlatalım . Ben galiba bugün adet söktürücü alıcağım yoksa geleceği yok doktorum uygun gördü alabilirsin dedi
Ya ben bişeyde kullanmadım kuzuö . Zaten bende biraz farklı ben önünüzdeki ay adetiyle gelicektimBende öyle adet söktürücü ile oldumLucrin yüzünden
Ya ben bişeyde kullanmadım kuzuö . Zaten bende biraz farklı ben önünüzdeki ay adetiyle gelicektimve şuanda normalde 4 gün olması gerek ama olamadım . pazar günü otururken bi arkadaşım bu ay transfer olmuştu ve hamile olunca eşime dedim, al biletleri ben beklemiycem, apar topar oldu yani aman bekleyip ne yapacam? yani gecikmesi beni belki bu ay için iknaa etti ama neden hala olmadım Herlade bi kaç gün sıcak oldu diye .. dizlerimde sızı var gögüs hassasiyeti var ama henüz sökülmedi bende zorla sökerim
Niye olmasınBende Ağustos ayını mı açsam acababeklemek çok zooor
Bende marttan berri bekliyorumİnsan dayanamıyor güzel haberleri alınca heyecan yapıyorsun bende temmuzda olacaktım beklemedim gittim adett söktürücü verdi zaten beş aydır transfer bekliyorum
Benim karışık Ekim'de toplama oldu aralıkta ikinci toplama ve Aralık'tan beri bir sürü sorun çıktı 7 ay olmuş transfer bekleyeliBende marttan berri bekliyorumevet insan artık sonuca ulaşmak istiyor
Benim karışık Ekim'de toplama oldu aralıkta ikinci toplama ve Aralık'tan beri bir sürü sorun çıktı 7 ay olmuş transfer bekleyeli
Almanya'da mi yaşıyorsunyok bende okadar olmadı ama ilk tüp bebek merkezine adım attığımı sorarsan ön konuşma için eylüldü sonra rahim filmi dediler kasımda yine geldim . Sonra martta nisandada transfer olurum diye düşünüyodum tabiki olmadı . Almanyadan gidip gelmek daha zor oluyo . Kısa süre içinde defalrca geşdipim için buradakiler ayrı soruyo iş yeri ayrı corona ayrı