- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 28
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Çok güzel geçti canım
9 gün yaptım benGonal f ve monepur kullanan arkadaşlar size kaç gün yaptırdılar ben ilk iğneleri mi bugün olucam
Bende opu oldum adeti bekleyelim dedi. Dondurduk . Ama benim transfer için Ağustos sonunu bulur dedimerhaba arkadaşlar :) geçen seneki başarısız bir tüpbebek sonrası bu ay tekrar tedaviye başladık. yarın opu var. sonrasındaki ilk adetle beraber yani temmuzda transferim olacak. umarım her şey güzel olur. tüm bu süreçlerde Allah herkesin yardımcısı olsun
Aminnnn canım benimÇok güzel geçti canımdarısı senin başına inşallah
Eklerim tabi kaç Embriyo ve kaçıncı gün ?Merhabalar benide ekler misiniz yarın transfer günü
9 gün yaptım ben
Beşinci gün, 2 embriyo teşekkür ederimEklerim tabi kaç Embriyo ve kaçıncı gün ?
Tamamdır ekledimBeşinci gün, 2 embriyo teşekkür ederim
Sizin sıkıntı nedirTamamdır ekledim
Çikolata kisti var ikinci denemem Haftaya transfer olucam inşallah bende yumurta kalitesi düşüktü sizin?Sizin sıkıntı nedir
Sebepsiz benim eşimdede yok sıkıntı ama olmuyor histeroskopi de polip alındı bizde çözemedik napalm hayırlısıÇikolata kisti var ikinci denemem Haftaya transfer olucam inşallah bende yumurta kalitesi düşüktü sizin?
Bendede çıktı polip hatta mikropolip dedi doktorumSebepsiz benim eşimdede yok sıkıntı ama olmuyor histeroskopi de polip alındı bizde çözemedik napalm hayırlısı
Teşekkür ederimevet doğru benim ki de lucrin daily 5 mg .bu iğne yumurtlama sürecini dondurup olası dış gebelik yada diğer yumurtalık uyarımını durduruyormuş sanırım .Transfer de sıkıntı olmaması için .benim araştırdığım kadarıyla böyleydi.
İnşallah canım çok sağol@cemre3534 canım transfer günün inşallah istediğin gibi olur herşey
Rica ederimİnşallah canım çok sağol
benim de sizden bir gün sonra inşallah kolayca geçer sizinki de ve bebişiniz size tutunur
amin canım hepimizinki inşallah
Daha bekliyor musunDaha doktor gelmedi idrara sıkışık olmam ne gıcık birsey önümde de üç kişi var