Temmuz ayında transfer olacaklar

çok teşekkürler :) amin hepimizin inşallah. temmuz ayı uğurlu gelirde herkes pozitifleri görür :) benim dondurulmuş embriyo transferi olacak. geçen sene ohss oldum o yüzden tekrar yaşamk istemiyorum. umarım yarın opu sonrası güzel kaliteli embriyolar olur :))
İnşallah temmuz uğurlu gelir negatif görmeyiz 😇 güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Evet kullandım inofolic kombi ve prowomen kullandım. Eşim tese olmuş dondurulmuştu doktorum ondan kaynaklanabileceğini söylemişti sperm kalitesizliği diye. Sende yum var olgunda çıkıyor eşinden alınan spermde sorun olabilir demişti🙄
Evet sperm kaynaklı olabilir eşiniz extra vitaminde kullanmıştır aslında... Arı sütü çok iyi aklınızda bulunsun bende eşime kullandim

Evet sperm kaynaklı olabilir eşiniz extra vitaminde kullanmıştır aslında... Arı sütü çok iyi aklınızda bulunsun bende eşime kullandim
Yok canım eşim herhangi bir takviye kullanmadı. İlk tedavimiz ani Bi kararla oldu. Ama sanırım bundada aynı şeyi yaşarsak hem merkez değiştiririz hemde eşim tekrar tese olur

aynen walla tup bebekle hamile kalan arkim hadi artik bekliyoruz diyor allahim bari basina gelen ceken insanlar bunu yapmasin insanlara niye bu kadar dert oluyorsa bizim dogurmamiz
çok ayıp ya bilen birinin de demesi bide bence kesinlikle artık bu insanların fesatlık yaptgını düşnüyorum kırmak icin yaptıklarını düşüüyorum

çok ayıp ya bilen birinin de demesi bide bence kesinlikle artık bu insanların fesatlık yaptgını düşnüyorum kırmak icin yaptıklarını düşüüyorum
walla bende öyle düşünüyorum o yüzden bu 4.denemem ailemde dahil olmak üzere kimseye demedim kendi stresimiz azmış gibi bir de onların tuttu mu ne zaman belli olur soruları ekleniyor

walla bende öyle düşünüyorum o yüzden bu 4.denemem ailemde dahil olmak üzere kimseye demedim kendi stresimiz azmış gibi bir de onların tuttu mu ne zaman belli olur soruları ekleniyor
Hem o hemde acıyarak bakmalaırna sinir oluyorum olurda hic kısmet olmazsa cocuk düşünmüyorum dicem yaşım geçti artık dicem😥

inşallah bu deneme tutar da artık emeklerimiz boşa gitmez ben zaten bu da olmazsa yeniden denermiyim bilmiyorum artık çok yıprattı
Bir süre ara verip vucudu dinlendirirsin belki o sürecte de kendiliginden olur problem ne sizde ? Sebep söylendi mi ? Benim arkadasimin mesela yumrta rezervi 0. Bissydi tüp denedi negatif oldu doktoruda doğal yolla imkansiz demis ama bi 6 ay sonraydi sanirim doğaal yolla hamile kaldi

Bir süre ara verip vucudu dinlendirirsin belki o sürecte de kendiliginden olur problem ne sizde ? Sebep söylendi mi ? Benim arkadasimin mesela yumrta rezervi 0. Bissydi tüp denedi negatif oldu doktoruda doğal yolla imkansiz demis ama bi 6 ay sonraydi sanirim doğaal yolla hamile kaldi
sebep çikolata kisti malesef tüpler alındı bir tüpte şişme vardı diğeri de yapışıklıktan tüpten başka şansım yok😢 dediğin gibi bir süre ara veririm çok yordu arka arkaya maddi manevi herkese söylüyorum kızlar en başta mutlaka rahim filminde tüplerinize baktırın benim iki deneme boşuna olmuş tüpte sıvı varken olmuyor maalesef

sebep çikolata kisti malesef tüpler alındı bir tüpte şişme vardı diğeri de yapışıklıktan tüpten başka şansım yok😢 dediğin gibi bir süre ara veririm çok yordu arka arkaya maddi manevi herkese söylüyorum kızlar en başta mutlaka rahim filminde tüplerinize baktırın benim iki deneme boşuna olmuş tüpte sıvı varken olmuyor maalesef
ya benim aslında rahim filmi çekildi ama 3 yıl olmus ve yenisini istemedi. ozaman hic tıkanlık yapısma vs. yoktu. bu yeterli dedi. tabi sonra oluşuyosa şuan benimde boşadır :O

Evet ben iki kez hsg üç histereskopi çektirdim bunlar çıkolata kisti için çok önemli

ya benim aslında rahim filmi çekildi ama 3 yıl olmus ve yenisini istemedi. ozaman hic tıkanlık yapısma vs. yoktu. bu yeterli dedi. tabi sonra oluşuyosa şuan benimde boşadır :O
umarım yoktur problem aslında tedavi öncesinde istemeleri gerek o kadar emek harcanıyor maddi manevi onların işine geliyor arka arkaya deneme

X