- 27 Mart 2020
- 161
- 102
- 31
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Hemen kalkmayın veya 1 saat yatın diyeni de duydum kalkın herhangi bir sıkıntı olmaz diyeni de , forumda bazı şeylerin safsata olduğuna inanıyorum, Allah istedikten sonra bunların hepsi geride kalırAy bende bundan korkuyorum hemen kalkmayın diyorlar kalkmasak ayrı dert kalksak ayri
Transfer oldumDaha bekliyor musun
Ben 15 dakika uzandım sonra tuvalete gittim bisey olmaz dedilerHemen kalkmayın veya 1 saat yatın diyeni de duydum kalkın herhangi bir sıkıntı olmaz diyeni de , forumda bazı şeylerin safsata olduğuna inanıyorum, Allah istedikten sonra bunların hepsi geride kalır☺
Bende çok heyecanlandımTransfer oldumultrasonda koyarken çok heyecanliydi kalbim pit pit iki üç gün yola çıkmak ağır hareket yapmak yasak eşin yapsın yemeği dedi doktorum
Evet çok duygulandımBende çok heyecanlandımembriyoyu görmek bile bir mucize
Ay kıyamamTransfer oldumultrasonda koyarken çok heyecanliydi kalbim pit pit iki üç gün yola çıkmak ağır hareket yapmak yasak eşin yapsın yemeği dedi doktorum
Tşk ederim inş çabalarımız karşılık bulacak9 gün yaptım ben
Tamam canım ekliyorum seni de kaçıncı gün Embriyo ve Kac tane koyulacakMerhaba kizlar benim de 8 inde olacak 4 aydır beklemedeyim pandemiden dolayı ertelenmişti doktorum.cikolatakistim benide ekler misin canim
2 tane 3. Gün embriyosuTamam canım ekliyorum seni de kaçıncı gün Embriyo ve Kac tane koyulacak
Tamamdır canım2 tane 3. Gün embriyosu
Merhaba hoşgeldin sıkıntı neydi sizinMerhaba kizlar benim de 8 inde olacak 4 aydır beklemedeyim pandemiden dolayı ertelenmişti doktorum.cikolatakistim benide ekler misin canim
İnş nasıl beklicem bilmiyorum dayanamam sankiAy kıyamaminşallah 10 gün sonra da güzel haberini alicaz
Yok ben opu oldum simdide adeti bekkiyorum hamile olamamCanım hamile olmayasın test yaptın mı
Transferi normal doktor odasinda yapmiyolar mi? Hemen kalkmak durumunda degilmiyiz zatenAy bende bundan korkuyorum hemen kalkmayın diyorlar kalkmasak ayrı dert kalksak ayri
Opu oldum bugün 9.gün işte ara ara hafif ağrı girip ciksa da adet gelmediGecikme mi oldu
Yok hayır opu işleminin gerçekleştirildi gibi steril bir odada yapıyorlarTransferi normal doktor odasinda yapmiyolar mi? Hemen kalkmak durumunda degilmiyiz zaten
Çok heycanlıYok hayır opu işleminin gerçekleştirildi gibi steril bir odada yapıyorlar
Ben geçen sefer 7.gun erken gebelik testi yaptım çıkmadı ertesi gün kan testi yaptım 0.1 hiç oynama yoktuİnş nasıl beklicem bilmiyorum dayanamam sanki
Çok duygusal oluyorsun akıp gidiyor gözlerin önünden bu sefer video çekmeyi düşünüyorumÇok heycanlıbian o gün gelsin istiyorum