- 12 Temmuz 2020
- 56
- 38
- 27
İnşaAllah canım bakalımAnladım canım ama genelde 14. Gün yapılan test doğru diyolar inşallah regl gelmezde hamişsindir
Kan sonucuna göre hareket edin benim 2 kez pozitif olup kanda negatif gördümAynıyız betülcüm bende ertesi gün gidip kan vereceğim inş
En dogrusu kan oluyr zaten öyle yapıcam bndeKan sonucuna göre hareket edin benim 2 kez pozitif olup kanda negatif gördüm
Bugün sabahtan beri bel agrım var asırı byle oldunu siiznde sebebi neProgesteron iğne yapar heralde tutunması için o kalcadan yapılıyo çok hafif yakıyor iğneden sonra hemen kalkma iğne yerini azıcık elinle dağıt bişey olmuyor bende hamileyken yaptırmıştım düşük tehlikesinde de yapıyolar onu
Benim regl zamanı oluyor genelde bel ağrım canımBugün sabahtan beri bel agrım var asırı byle oldunu siiznde sebebi ne
Bu arada 14 aydır korunmuyoruz benim iğnemin 14.günü bugün Reglimi bekliyorum sizler inşallah olumlu sonuç alırsınız ben bu ay alamadım ama yine de ortak olmak istedim bu heyecanaMerhaba bende sizler gibi tekrardan anne olmak istiyorum . 2 ay oldu tedavi olalı bir problemimiz yoktu bizim ama yumurtlaman yavaş dedi doktor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay da iğnenin 11.günü hcg 5 12.günü 2 çıktı ama yumurtam iğneden 2 gün sonra yani 13 Temmuzda çatladı çünkü sunuldu kanlı bir akıntı geldi ilişki sonrası ve farkettim şimdi regli olmayı bekliyorum herkese Allah nasip etsin çok istiyorum tüm isteyenlere
Merhaba, inşallah regl hiç gelmezde bebiş haberini alırsınızBu arada 14 aydır korunmuyoruz benim iğnemin 14.günü bugün Reglimi bekliyorum sizler inşallah olumlu sonuç alırsınız ben bu ay alamadım ama yine de ortak olmak istedim bu heyecana
İnşallah canım henüz gelmedi ama tüm belirtileri yaşıyorum darısı hepimizin başına oğlumun bi kardeşi olmasını çok istiyoruzMerhaba, inşallah regl hiç gelmezde bebiş haberini alırsınız
İnşallah olur canımİnşallah canım henüz gelmedi ama tüm belirtileri yaşıyorum darısı hepimizin başına oğlumun bi kardeşi olmasını çok istiyoruz
Sende oldun mu betülcümBenimde byleydi sanırım yok bu ay da yarın adet olmazsam gece gidecegim kan vermeye
Yok canım hala olmadım benim adetim düzensiz pldugu için geçen ay çatlatma iğnesinin 14 günü olmuştum bu ayda aynı olur herhalde bekliyorum akşama olmazsam kam testi vericemSende oldun mu betülcüm
Merhaba Beklenen Adet Tarihi demek arkadaşımarkadaslar merhaba, bilgilenmek icin mumkun oldukca okuyorum buralari ama anlamadigim bir sey var, kusura bakmayin simdiden ama “bat gunu” ne demektir?
İnşallah canım, canını sıkma hiç bebişin doğru zamanı bekliyor sana gelmek içinBenim bugün bat günümdü ve oldum arkadaşlarönümüzdeki ay nasip olur inş
İnşaAllah canım biz bilemiyoruz hakkımızda hayırlısını mevlan en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah hepimizeBenim bugün bat günümdü ve oldum arkadaşlarönümüzdeki ay nasip olur inş
Canım aksama kan veirrim yazmıssın bat gelmezse, son durumun ne?İnşaAllah canım biz bilemiyoruz hakkımızda hayırlısını mevlan en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah hepimize