- 12 Temmuz 2020
- 56
- 38
- 27
Canım benim yumurtalarım gelişiypr pcosluyum iğne tedavisi dedi dktr rahim incelmesi oldugu için ama ne oldugunu bilmiyorum senin bilgin varmıBugün yumurtalarıma baktık iğne ve hapla 3 tane yumurtam gelişmiş. Gecen ay tek klomen kullandığımda 1 tane olmustu. İğne tedavisine başlayacak arkadaslara bilgi olsun daha cok yumurta gelişiyor korkmayın hiç daha güzel sonuç alırsınız inşallah
Sana yapcagı iğne farklıdır canım tutunsun bebek rahim kalınlaşsın diye progesteron içeren bir iğne yapacaktır doktprun yani ben öyle tahmin ediyorumCanım benim yumurtalarım gelişiypr pcosluyum iğne tedavisi dedi dktr rahim incelmesi oldugu için ama ne oldugunu bilmiyorum senin bilgin varmı
Gittim canım doktora bu ay ara verecegiz zaten ilacın etkisi devam eder dedi biz tatile gideceğiz o yuzden dktra gidemeyecektim Eşime test yapılacak bu ay öbür ay klomene basla ara vermeden gel iğne yapalım dedi hayırlısı bakalımSana yapcagı iğne farklıdır canım tutunsun bebek rahim kalınlaşsın diye progesteron içeren bir iğne yapacaktır doktprun yani ben öyle tahmin ediyorum
Arı sütü bal polenmiydi deryacım tekrar paylaşırmısın rica etsem
yeşili sen Diğerlerini sabah akşam aç karnına bide esin o küçük şişeyi aktardan alcan onu 2 günde bi ilişki den yarım saat önce yiceksin cnmArı sütü bal polenmiydi deryacım tekrar paylaşırmısın rica etsem
Tamam canım çok teşekkür ederim alır kullanırız inşyeşili sen Diğerlerini sabah akşam aç karnına bide esin o küçük şişeyi aktardan alcan onu 2 günde bi ilişki den yarım saat önce yiceksin cnm
Şuan ginseng + keçi boynuzu pekmezi veriyorum eşime kendimde arı sütü bal polen hurma poleni tarçın çörek otu karışımını kullanıyorum onlar bitince bu söylediklerini alırım inşyeşili sen Diğerlerini sabah akşam aç karnına bide esin o küçük şişeyi aktardan alcan onu 2 günde bi ilişki den yarım saat önce yiceksin cnm
Anladım canım hayırlısı olsunGittim canım doktora bu ay ara verecegiz zaten ilacın etkisi devam eder dedi biz tatile gideceğiz o yuzden dktra gidemeyecektim Eşime test yapılacak bu ay öbür ay klomene basla ara vermeden gel iğne yapalım dedi hayırlısı bakalım
Canım tam göremedim başka fotoğraf var muNegatif mi onuda anlamadm sanki cok cok silik ikinci bi cizgi var gibi? Sizce
Şifa olsun insallah deneyin çok gebe olan varŞuan ginseng + keçi boynuzu pekmezi veriyorum eşime kendimde arı sütü bal polen hurma poleni tarçın çörek otu karışımını kullanıyorum onlar bitince bu söylediklerini alırım inş
Canım eğer kist değil yumurtaysa catlatma iğnesi yaptıgın için hamile kalabilirsin tabi ama kistse kalamazsın. Bunuda 12 gündem önce anlayamazsın bi catlatmanın etkisi gecsin bhcg için kan ver inşallah hayırlısıysa hamiş olursunda direk hiç gerek kalmaz tüp bebeğeMerhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.
Evet benim ertesi gün sancım oldu 2 gün sürdüKızlar çatlatma iğnesi pazartesi olmuştum ama benim hiç sancım falan olmadı acaba çatlamadı mı, iğneyi vurulan herkes sancım oldu falan yazıyordu
Canım geçmiş olsun ya neden kist oluyormuş sordunmu doktora sana çatlatma iğnesi vuruldumu pekiBenim gene yumurtam 28 cnm olmuş kist olmuş yani açıkçası sol da da yumurta var dedi takipteyiz dedi aşılama olmak icin bekliyorum artık