Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Merhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.
Yani bence kendi basina göre igneler alip vurmadan bi baska doktora gidip bize burda yazdiklarini anlatsaydin. Doktor kist dediyse o kisttir. Vardir bir bildikleri. Bende senin gibi cok sorgularim ama kafama göre bi ise kalkismam. Tabi deneyimli insanlar cevap versin, ama ben senin yerinde olsam doktora bu sorulari sorarim cünkü her insanin vucudu farkli. Kendine Hormon uyguladin, genelde igneden sonra yine cok az büyür yumurtalar, insallah kist felan büyütmez, bilmiyorum öyle etkisi varmidir. Adete bi hafta kalaysan o kesinlikle yumurta degildir. Yumurtlamadan sonraki döngü genelde 12 ile 16 gün arasi olur. Tabi bunlar hepsi benim sahsi fikirlerim. Tüp bebege baslamadan doktor arastir git bütün bu sorulari aklindakileri sor bence.

Kızlar çatlatma iğnesi pazartesi olmuştum ama benim hiç sancım falan olmadı acaba çatlamadı mı, iğneyi vurulan herkes sancım oldu falan yazıyordu😕
Merhaba canim, ben gecen ay catlama ignesi oldugumda ertesi gün ayakta duramiyordum, onu birak bi iki saat kimildiyamiyordum ama o zaman yumurtalar 23 cm di ikisi de.

Bu ay sadece 19 MM di ve dün vuruldum sadece ara ara cok hafif bi sanci var o da vucudumu cok dinledigim icin fark ediyorum, yoksa fark etmezdim.. kafana takma kesinlikle yumurtan catlamisdir herkeze her zaman ayni etki yapacak degil.

Merhaba canim, ben gecen ay catlama ignesi oldugumda ertesi gün ayakta duramiyordum, onu birak bi iki saat kimildiyamiyordum ama o zaman yumurtalar 23 cm di ikisi de.

Bu ay sadece 19 MM di ve dün vuruldum sadece ara ara cok hafif bi sanci var o da vucudumu cok dinledigim icin fark ediyorum, yoksa fark etmezdim.. kafana takma kesinlikle yumurtan catlamisdir herkeze her zaman ayni etki yapacak degil.
Ay inşallah çatlamıştır ya valla dedim kesin catlamadı cünkü hiç bişey hissetmedim 4 gün oldu

Kızlar merhaba,ben pco luyum malesef ilk defa bu ay klomen kullandım 3 yumurtam vardı sonra menagone iğne oldum tek yumurtam gelişti 18 19 mm sonra ovitrelle kullandım 21 temmuzda 36 saat sonra ve diğer günler ilişki önerdi doktorum.
Bugün iğneden sonraki 11. Günüm dayanamadm kan testi yaptırdım malesef 1.20 yükselir mi sizce

Ben bu ay gonal f kullandm igneyi dozundan fazla yapmisim. Normalde 1-2 yumurtam olurdu 3 gun kullandm 5 yumurtam olmus doktor catlatma ignesi vermicem gonal f de kullanma bu ay tehliklek dedi. 5 yumurta olan var mi ilac kullanip

Merhaba canım ben bu ay ara vermiştim ama doktorum ilacın etkisi devam eder dedi ama hiç bir şey kullanmadım bu ay adette olmadım 35 gün bugün pcolu oldugum için olmamışımdır diyrm ama test yaptrmalımıyım
Tabi ki de yaptır hatta evinde varsa uygun olan testin yap hemen yapsana çıkar kaç gün olmus

Merhaba canım ben bu ay ara vermiştim ama doktorum ilacın etkisi devam eder dedi ama hiç bir şey kullanmadım bu ay adette olmadım 35 gün bugün pcolu oldugum için olmamışımdır diyrm ama test yaptrmalımıyım
Evde testin varsa yap bencede cıkar varsa, benim ilacı bıraktıktan sonraki aylar hamile kalan arkadaslarım var

arkadaslar merhaba 16 agustos regli günümdü 4 cu günümde klomene basladım sabah aksam birer tane ayin 26 dada catlatma ignemi vuruldum iki yumurtam 19 mm olmustu bide 3 cu yumurtam ise diger yumurtalarin arkasına saklanmıs igneyle saklanan yumurtam catladi diger ikisi ise kist oldu doktorum bi ihtimal hamile kalman icin sansın dedi eşimde bendede sorun yok olmuyor ama ayin 11 inde hastalanmam lazım günümü bekliyorum

X