- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
Sanki T çizgisi silik gibi gördüm tekrar yapın bakalım arkadaşımNegatif mi onuda anlamadm sanki cok cok silik ikinci bi cizgi var gibi? Sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki T çizgisi silik gibi gördüm tekrar yapın bakalım arkadaşımNegatif mi onuda anlamadm sanki cok cok silik ikinci bi cizgi var gibi? Sizce
Bugün 16. Gün oluyor dolayısıyla eğer gebelik varsa çıkacaktır Arkadaşım testi bugün ve yarın tekrar deneyin derim güzel haberlerini alırız inş ArkadaşımNegatif mi onuda anlamadm sanki cok cok silik ikinci bi cizgi var gibi? Sizce
Yani bence kendi basina göre igneler alip vurmadan bi baska doktora gidip bize burda yazdiklarini anlatsaydin. Doktor kist dediyse o kisttir. Vardir bir bildikleri. Bende senin gibi cok sorgularim ama kafama göre bi ise kalkismam. Tabi deneyimli insanlar cevap versin, ama ben senin yerinde olsam doktora bu sorulari sorarim cünkü her insanin vucudu farkli. Kendine Hormon uyguladin, genelde igneden sonra yine cok az büyür yumurtalar, insallah kist felan büyütmez, bilmiyorum öyle etkisi varmidir. Adete bi hafta kalaysan o kesinlikle yumurta degildir. Yumurtlamadan sonraki döngü genelde 12 ile 16 gün arasi olur. Tabi bunlar hepsi benim sahsi fikirlerim. Tüp bebege baslamadan doktor arastir git bütün bu sorulari aklindakileri sor bence.Merhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.
Merhaba canim, ben gecen ay catlama ignesi oldugumda ertesi gün ayakta duramiyordum, onu birak bi iki saat kimildiyamiyordum ama o zaman yumurtalar 23 cm di ikisi de.Kızlar çatlatma iğnesi pazartesi olmuştum ama benim hiç sancım falan olmadı acaba çatlamadı mı, iğneyi vurulan herkes sancım oldu falan yazıyordu
Ay inşallah çatlamıştır ya valla dedim kesin catlamadı cünkü hiç bişey hissetmedim 4 gün olduMerhaba canim, ben gecen ay catlama ignesi oldugumda ertesi gün ayakta duramiyordum, onu birak bi iki saat kimildiyamiyordum ama o zaman yumurtalar 23 cm di ikisi de.
Bu ay sadece 19 MM di ve dün vuruldum sadece ara ara cok hafif bi sanci var o da vucudumu cok dinledigim icin fark ediyorum, yoksa fark etmezdim.. kafana takma kesinlikle yumurtan catlamisdir herkeze her zaman ayni etki yapacak degil.
Sen düsünme orasini igneyle kesinlikle catlatiyor bu ay bende nerdeyse hic birsey hisetmiyorumAy inşallah çatlamıştır ya valla dedim kesin catlamadı cünkü hiç bişey hissetmedim 4 gün oldu
Anladım canım iyi o zaman içim rahatladı birazSen düsünme orasini igneyle kesinlikle catlatiyor bu ay bende nerdeyse hic birsey hisetmiyorum
Merhaba canım ben bu ay ara vermiştim ama doktorum ilacın etkisi devam eder dedi ama hiç bir şey kullanmadım bu ay adette olmadım 35 gün bugün pcolu oldugum için olmamışımdır diyrm ama test yaptrmalımıyımKızlarrrrrrr burdamısınız
Tabi ki de yaptır hatta evinde varsa uygun olan testin yap hemen yapsana çıkar kaç gün olmusMerhaba canım ben bu ay ara vermiştim ama doktorum ilacın etkisi devam eder dedi ama hiç bir şey kullanmadım bu ay adette olmadım 35 gün bugün pcolu oldugum için olmamışımdır diyrm ama test yaptrmalımıyım
Malesef siz ?Var mı gebe kalan hanımlar
Evde testin varsa yap bencede cıkar varsa, benim ilacı bıraktıktan sonraki aylar hamile kalan arkadaslarım varMerhaba canım ben bu ay ara vermiştim ama doktorum ilacın etkisi devam eder dedi ama hiç bir şey kullanmadım bu ay adette olmadım 35 gün bugün pcolu oldugum için olmamışımdır diyrm ama test yaptrmalımıyım
Yaptım test 1.86 negatifEvde testin varsa yap bencede cıkar varsa, benim ilacı bıraktıktan sonraki aylar hamile kalan arkadaslarım var