- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Ben ilişki sonrası her pozisyonda 5 er dkka yatıyorum sırt üstü, yüzüstü , sağ sola yatıp bacagomı cekip her ihtimali deniyorumDeneyin kızlar ne görürsem size yazıyorum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilişki sonrası her pozisyonda 5 er dkka yatıyorum sırt üstü, yüzüstü , sağ sola yatıp bacagomı cekip her ihtimali deniyorumDeneyin kızlar ne görürsem size yazıyorum ❤
İnşallah en kısa sürede herkes isteğine kavuşurBenim bugün bat günümdü ve oldum arkadaşlar önümüzdeki ay nasip olur inş
İnşallah güzel sonuç alırsın haber ver burayadaYok canım hala olmadım benim adetim düzensiz pldugu için geçen ay çatlatma iğnesinin 14 günü olmuştum bu ayda aynı olur herhalde bekliyorum akşama olmazsam kam testi vericem
İnşaAllah tabi haber veririm kimliğim kayıp suan test yaptıramadım o yüzdenİnşallah güzel sonuç alırsın haber ver burayada
İnşaAllah tabi haber veririm kimliğim kayıp suan test yaptıramadım o yüzden
Merhaba Beklenen Adet Tarihi demek arkadaşım
Betül noldu cnm sonuc kahverengi mi akıntıTc numaranı söylesen yapmıyorlarmı canım
Canım dabah gttim yapmadılar özelde evlilik cüzdanı gtrdm yine yapmadılar nasip artık bugun. 15 gün zaten artık yarına randevu aldım kimlik için sabaha yarın yaptrıcm test tabi olmazsam bugünTc numaranı söylesen yapmıyorlarmı canım
Kesildi deryacım evet kahverengiydi dün bi defa geldi daha yok kaç gündür sancı çekiyordum bugün elhamdulillah sancımda yok şaşkınım böyle olmamıştı hiç yani lekelenmeyi gördükten sonra mutlaka devamı gelirdi her ayBetül noldu cnm sonuc kahverengi mi akıntı
Canım dabah gttim yapmadılar özelde evlilik cüzdanı gtrdm yine yapmadılar nasip artık bugun. 15 gün zaten artık yarına randevu aldım kimlik için sabaha yarın yaptrıcm test tabi olmazsam bugün
İnşallah canım, canını sıkma hiç bebişin doğru zamanı bekliyor sana gelmek için
Ay hadi inşallah güzel bi değerle bebişinin haberini alırsın, hemen yaz burayadaCanım sağlık ocağına gittim sabah henüz çok erken şimdi yapamayız dediler bende doktoruma geldim şimdi hemen betana bakalım dedi ultrasonla baktı rahim kalınlığın çok iyi beta çıksın konuşalım dedi sonucun çıkmasını bekliyorum kızlar dua edin 2 saat sonra çıkacakmış
Maalesef arkadaşlar negatif çıktı değerim çok düşük 1.20 haliyle bu yüzdende testlerde çıkmadı hayırlısı olsun inş bi dahaki aya artık demekki nasip değilmiş bu ayAy hadi inşallah güzel bi değerle bebişinin haberini alırsın, hemen yaz burayada
18 gün oluyor inşallah güzel haberi alırız9 temmuz çatlatma iğnesi 10 temmuz aşılama yarın kan vercem bakalım nasip
Bende hasta oldum canım yarın doktora gidecegim iğne tedavisine başlayacagız hayırlısıMaalesef arkadaşlar negatif çıktı değerim çok düşük 1.20 haliyle bu yüzdende testlerde çıkmadı hayırlısı olsun inş bi dahaki aya artık demekki nasip değilmiş bu ay
Hayırlısı olsun canım o nasıl bir tedavi acabaBende hasta oldum canım yarın doktora gidecegim iğne tedavisine başlayacagız hayırlısı
Banada bu ay dinlen dedi doktorum olursa kendiliğinden olur olmazsa yine gel aynı tedaviyi uygulayalım dedi bakalım inş gerek kalmaz başka tedaviyeHayırlısı olsun canım o nasıl bir tedavi acaba