Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Ya ben adet oldum dedim ama devamı yok gelmedi sancımda yok 3 gün öncede böyle oldu adetmiyim değilmiyim bilmiyorum sökülecekse sökülsede bilsem ne olduğunu 😥 bugün doktora gideceğim bende bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan 🤷‍♀️

Betül noldu cnm sonuc kahverengi mi akıntı
Kesildi deryacım evet kahverengiydi dün bi defa geldi daha yok kaç gündür sancı çekiyordum bugün elhamdulillah sancımda yok şaşkınım böyle olmamıştı hiç yani lekelenmeyi gördükten sonra mutlaka devamı gelirdi her ay

Merhabalar bugun idrar testti yaptim negatif. İgnenin 13. Gunu zaten belirtim de yoktu ama hamilelik olsaydi cikardi degil mi?

İnşallah canım, canını sıkma hiç bebişin doğru zamanı bekliyor sana gelmek için🥰

Canım sağlık ocağına gittim sabah henüz çok erken şimdi yapamayız dediler bende doktoruma geldim şimdi hemen betana bakalım dedi ultrasonla baktı rahim kalınlığın çok iyi beta çıksın konuşalım dedi sonucun çıkmasını bekliyorum kızlar dua edin 2 saat sonra çıkacakmış 😊🤲

Canım sağlık ocağına gittim sabah henüz çok erken şimdi yapamayız dediler bende doktoruma geldim şimdi hemen betana bakalım dedi ultrasonla baktı rahim kalınlığın çok iyi beta çıksın konuşalım dedi sonucun çıkmasını bekliyorum kızlar dua edin 2 saat sonra çıkacakmış 😊🤲
Ay hadi inşallah güzel bi değerle bebişinin haberini alırsın, hemen yaz burayada😍😍

Ay hadi inşallah güzel bi değerle bebişinin haberini alırsın, hemen yaz burayada😍😍
Maalesef arkadaşlar negatif çıktı değerim çok düşük 1.20 haliyle bu yüzdende testlerde çıkmadı hayırlısı olsun inş bi dahaki aya artık demekki nasip değilmiş bu ay 😕

Kızlar selam aranıza yeni katıldım ben de bu ay ilk defa teaviye başladım.6 gün menopur kullandm iki yumurta büyümüş biri 14 mm biri 15 mm soradan 2 doz baska igne verdi onları da yaptık ama birdaha bakmadı doktor ultrasonla 15 ola b ignelerden sonra 17-18 olur dedi.Dün saat 6 da catlatma ignesi yaptım ovitrelle kendime doktor ilk 2 gun agrı olur demişti ama ne agrım var ne bişey saat 4 gbi dışarıya cıkmştım yanıma da buzuyla beraber iğneyi de almştm 2 saat canta da bekleddi yaklaşık acaba etkisini mi kaybetti ?Yada catlamama ihtimali va rmı yumurtanın?çatlamadıgını nerden alayacaz yine doktora kontrole mi gitmek lazm ?.bugn yarın ilişki çarsambaya ölmüş olur zaten ddedi yumurta icin şimdi okuyorm iğneye ragmen catlamayabiliyormş bilgis olan varmo?Rabbim tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben çok acı cektim cok uzuldm artık yoruldum gerçekten kurtulalım biranönce hepimiz :KK200:

X