- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.047
- 32
TAtlımmm bu benbu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden
Betülcüm bugün test yaptınmıDoktor klomen işe yarıyor ama bebek tutunamıyr rahimde incelme oldugu için güçlendirmesi için igne tedavisine gecicem dedi ama hiç bir bilgim yok nasıl oluyor ?
Progesteron iğne yapar heralde tutunması için o kalcadan yapılıyo çok hafif yakıyor iğneden sonra hemen kalkma iğne yerini azıcık elinle dağıt bişey olmuyor bende hamileyken yaptırmıştım düşük tehlikesinde de yapıyolar onuDoktor klomen işe yarıyor ama bebek tutunamıyr rahimde incelme oldugu için güçlendirmesi için igne tedavisine gecicem dedi ama hiç bir bilgim yok nasıl oluyor ?
Benim bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü canım düne kadar yaptım hep tek çizgiydi bugün yapmadımKızlar çatlatma iğnesinde 12. Günü geçen yok mu? Test yapsında çift çizgiyi görelim
Anladım canım hiç silik hafif bi çizgide mi cıkmadı? Testin varsa evde tekrar bugünde yapBenim bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü canım düne kadar yaptım hep tek çizgiydi bugün yapmadım
Cnm ben adet oldum doktora gittim arefe günü aşıla icin konusucaz insallahCanım bugün test yapmadım lekelenmese durdu elhamdulillah ama akşama kadar bi kaç kez geldi ve kahverengiye döndü çok değil az az ama yarın bat günüm ertesi gün kan vererek öğreneceğim nasip olursa sen nasılsın canım test yaptınmı bugün
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inş ağustos ayı uğurlu gelir senin için dua edeceğim üzülmek yok güzel haberlerini alacağız burdan inşCnm ben adet oldum doktora gittim arefe günü aşıla icin konusucaz insallah
Test varda canım hani ilk idrarla oluyorya şimdi yapsam testi farkedermiAnladım canım hiç silik hafif bi çizgide mi cıkmadı? Testin varsa evde tekrar bugünde yap
Farketmez canım cıkar ilk idrar olmasadaTest varda canım hani ilk idrarla oluyorya şimdi yapsam testi farkedermi
Yaptım canım ama maalesef negatifFarketmez canım cıkar ilk idrar olmasada
Evet yaptım ama bugün tek çizgiydiBetülcüm bugün test yaptınmı
Benimde byleydi sanırım yok bu ay da yarın adet olmazsam gece gidecegim kan vermeyeYaptım canım ama maalesef negatif
Aynıyız betülcüm bende ertesi gün gidip kan vereceğim inşBenimde byleydi sanırım yok bu ay da yarın adet olmazsam gece gidecegim kan vermeye
İnşaAllah canım hakkımızda hayırlısı olsunAynıyız betülcüm bende ertesi gün gidip kan vereceğim inş
Sanki gölge bi cizgi var mı ben mi öyle gördümYaptım canım ama maalesef negatif
Senin kaçıncı gün çatlatmadan sonraBenimde byleydi sanırım yok bu ay da yarın adet olmazsam gece gidecegim kan vermeye
Bugün 13 canımSenin kaçıncı gün çatlatmadan sonra
Anladım canım ama genelde 14. Gün yapılan test doğru diyolar inşallah regl gelmezde hamişsindirBugün 13 canım