- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
Betül gecen gün attığım şeyleri kullanın çok hamile kalan var kozlar bide ilişkiden sonra yüz üstü yatınBanada bu ay dinlen dedi doktorum olursa kendiliğinden olur olmazsa yine gel aynı tedaviyi uygulayalım dedi bakalım inş gerek kalmaz başka tedaviye
Anladım canım inşallah en hayırlı zamanda bebişin sana gelcektirMaalesef arkadaşlar negatif çıktı değerim çok düşük 1.20 haliyle bu yüzdende testlerde çıkmadı hayırlısı olsun inş bi dahaki aya artık demekki nasip değilmiş bu ay
Arı sütü bal polenmiydi deryacım tekrar paylaşırmısın rica etsemBetül gecen gün attığım şeyleri kullanın çok hamile kalan var kozlar bide ilişkiden sonra yüz üstü yatın
Garantiliyorum diyorsunBen ilişki sonrası her pozisyonda 5 er dkka yatıyorum sırt üstü, yüzüstü , sağ sola yatıp bacagomı cekip her ihtimali deniyorum
Amiinnn inş hepimize canımAnladım canım inşallah en hayırlı zamanda bebişin sana gelcektir
O nasıl bir tedavi canım biraz açarmısınBugün yumurtalarıma baktık iğne ve hapla 3 tane yumurtam gelişmiş. Gecen ay tek klomen kullandığımda 1 tane olmustu. İğne tedavisine başlayacak arkadaslara bilgi olsun daha cok yumurta gelişiyor korkmayın hiç daha güzel sonuç alırsınız inşallah
Canım günde 2 tane femara bi sabah bi aksam seklinde içtim bide gonal f iğne 50 olcak şekilde hergün yaptım 5 gün hap sürdü 7 gün iğne bugünde işte yumurtalarım gelişmiş olunca catlatma iğnesini yaptıkO nasıl bir tedavi canım biraz açarmısın
Ya doktor bana bu ay dinlen dedi kızlar ama araya bayram girdiği için olmazsa eğer tedaviye bi sonraki ay devam edelim dedi ama aynı tedavi uygulanacak yine sorum şu ben bu ay sadece klomen kullansam acaba bi sorun olurmu kist vs gibiBugün yumurtalarıma baktık iğne ve hapla 3 tane yumurtam gelişmiş. Gecen ay tek klomen kullandığımda 1 tane olmustu. İğne tedavisine başlayacak arkadaslara bilgi olsun daha cok yumurta gelişiyor korkmayın hiç daha güzel sonuç alırsınız inşallah
Hadi hayırlı olsun canım bide üçüz oluyormuş AllaaahhhhCanım günde 2 tane femara bi sabah bi aksam seklinde içtim bide gonal f iğne 50 olcak şekilde hergün yaptım 5 gün hap sürdü 7 gün iğne bugünde işte yumurtalarım gelişmiş olunca catlatma iğnesini yaptık
Ben doktora gonal f iğnesini sordum o senin için değil dediCanım günde 2 tane femara bi sabah bi aksam seklinde içtim bide gonal f iğne 50 olcak şekilde hergün yaptım 5 gün hap sürdü 7 gün iğne bugünde işte yumurtalarım gelişmiş olunca catlatma iğnesini yaptık
Ay valla inşallah olur ve sağlıkla kucagoma alırım yani cok isterimHadi hayırlı olsun canım bide üçüz oluyormuş Allaaahhhh
Bugün bende ovitrelle vurdurdum catlaması için işte. Bi hap kullanmış mıysın sen yumurtalar gelişsin diyeBen doktora gonal f iğnesini sordum o senin için değil dediOvitrelle vurdu o başka bi şey dedi açıklamadı
Varya bende çookkk isterim ikiz üçüz rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyen arkadaşlarımaAy valla inşallah olur ve sağlıkla kucagoma alırım yani cok isterim
Evet bende çok isterdim hep genc kızlıgımdan beri herkes deli misin derdi ama seviyorum çoğul bebekleriVarya bende çookkk isterim ikiz üçüz rabbim hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyen arkadaşlarıma
Evet canım klomen kullandım 5 gün sonra gittiğimde 1 yumurtam gelişmişti 2 gün sonra gittiğimde tamam istediğimiz boyuta gelmiş dedi ovitrelle vurdu drBugün bende ovitrelle vurdurdum catlaması için işte. Bi hap kullanmış mıysın sen yumurtalar gelişsin diye
Bende öyle ve bana herkes öyle dua ediyor Kabe’de bile böyle dua etmişler hep tanıdıklarEvet bende çok isterdim hep genc kızlıgımdan beri herkes deli misin derdi ama seviyorum çoğul bebekleri
Anladım canım bende gecen ay klomen kullandım bi tane yumurta olmustu bende de ama onda iğne olmadık doktor catlamak üzere zaten demişti. Bakalım artık rabbim bize bu ay verir inşallah bebişlerimiziEvet canım klomen kullandım 5 gün sonra gittiğimde 1 yumurtam gelişmişti 2 gün sonra gittiğimde tamam istediğimiz boyuta gelmiş dedi ovitrelle vurdu dr
Eğer yumurtan büyürde catlamazsa iğne kullanmıcan sonucta o zaaman kist olabiliyomusYa doktor bana bu ay dinlen dedi kızlar ama araya bayram girdiği için olmazsa eğer tedaviye bi sonraki ay devam edelim dedi ama aynı tedavi uygulanacak yine sorum şu ben bu ay sadece klomen kullansam acaba bi sorun olurmu kist vs gibi