Ara ara oluyor ama hafif şiddetli Bi ağrı değil kaç gün sonra test yapılıyorEvet bende iğne vuruldum ve şuan müthiş ağrı var kasıklarımda
En sağlamı kan testi yaptrmak testler yanıltabiliyor12. Günümde bende silik çizgiyi gördüm canım şuan 14. Günüm bugün yaptım o hayalet çizgi bile çıkmadı
Tekrar yaptım bu da şimdiki haliBence hayalet cizgi varsa vardır bebiş bende öyle cıkmıstı, testi at bakalım
İnşallah canımHer şeyin Bi zamanı olurmuş Allah ne derse o oluyor inşallah bizde bir gün anne olma duygusunu tadarız
Bence var gibiiTekrar yaptım bu da şimdiki hali
Yarın sabahta yap bakalım canım nasıl çıkacak merak ettim hadi inş ya çok sevindim adınaTekrar yaptım bu da şimdiki hali
Ayy İnşaAllah bakalım nasipYarın sabahta yap bakalım canım nasıl çıkacak merak ettim hadi inş ya çok sevindim adına
Ben hiç ilac kullanmıyrm canım o yuzden bilemiyorumKızlar çok kötü kaşıntı oldu bende sabahtan beri şimdi dahada arttı bu hormon ilaçları yaparmı acaba duphaston ve estrofem alıyorum kaşıdığım yer kabarıyor hemen başına böyle bi şey gelen varmı acaba
Ayy İnşaAllah bakalım nasipHerkesin hayırlı sonuclarını duyarız inşaAllah ❤
Keşke Dr banada vermeseydi ya çok fazla yan etkileri var hayatımda ilk kez bu kadar ilaç kullandım bünyem alışık değil belli o yüzden acayip tepki veriyorBen hiç ilac kullanmıyrm canım o yuzden bilemiyorum
çok zor ilaçların yam etkileri Allahım şifa versinde kullanmak zorunda kaşmayalım hormon ilaçlarıda hiç bir şeye benzemıyr bnde pcos var bu ikinci ayım klomen ve catlatma iğnesi dışında bişey kullanmıyrm şuan eger bu ay da olmazda igne tedaviisne gecicez dedi nasıl birşey hiç bilmiyorum korkuyrm baya hayırlısı herşeyinKeşke Dr banada vermeseydi ya çok fazla yan etkileri var hayatımda ilk kez bu kadar ilaç kullandım bünyem alışık değil belli o yüzden acayip tepki veriyor
Canım korkma iğne hiç acımıyor ben cok iğneden korkardım ama kendi kendime yapıuorum hissetmiyosun bileçok zor ilaçların yam etkileri Allahım şifa versinde kullanmak zorunda kaşmayalım hormon ilaçlarıda hiç bir şeye benzemıyr bnde pcos var bu ikinci ayım klomen ve catlatma iğnesi dışında bişey kullanmıyrm şuan eger bu ay da olmazda igne tedaviisne gecicez dedi nasıl birşey hiç bilmiyorum korkuyrm baya hayırlısı herşeyin
Hayırlısıyla bu ay inş olur canım onada gerek kalmaz Allah’ın izniyleçok zor ilaçların yam etkileri Allahım şifa versinde kullanmak zorunda kaşmayalım hormon ilaçlarıda hiç bir şeye benzemıyr bnde pcos var bu ikinci ayım klomen ve catlatma iğnesi dışında bişey kullanmıyrm şuan eger bu ay da olmazda igne tedaviisne gecicez dedi nasıl birşey hiç bilmiyorum korkuyrm baya hayırlısı herşeyin
Betül noldu sonucunYarın sabahta yap bakalım canım nasıl çıkacak merak ettim hadi inş ya çok sevindim adına
Doktor klomen işe yarıyor ama bebek tutunamıyr rahimde incelme oldugu için güçlendirmesi için igne tedavisine gecicem dedi ama hiç bir bilgim yok nasıl oluyor ?Canım korkma iğne hiç acımıyor ben cok iğneden korkardım ama kendi kendime yapıuorum hissetmiyosun bile