Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

melos0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
119
49
29
bu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden

bu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden
Bende adwt olsam bende takibe ve iğneye başlicam yaaa aynı durumdayız kuzum

Bende adwt olsam bende takibe ve iğneye başlicam yaaa aynı durumdayız kuzum
ben bu ay 5. denememi yapıyorum. ilk defa gonal-f marka kullanıyorum bu ay.. bakalım bu sefer tutturabilcek miyiz :))) eğer yarın yeterli boyuta gelmişse yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi verecek muhtemelen . adet gününe var mı daha çok

Pazarteai olmam lazımdı tatlım olmadım
Galiba olacağım sancım var
Ya umarım tuttyrursun tatlımmm

Benim 3.ayim tedavide bu ay hsg ve histereskopi yapilacak 2 basarisiz klomen tedavim var birinde 2 birinde 3 yumurtaya ragmen gebelik olmadi rahmimde polip var haftaya o alinacak sonra Allah kerim

Bende 5 gün letu ilacı kullandım. Bu sabahta iki tane çatlatma iğnesi yaptım. İlk defa yapıyorum böyle bişey bakalım :)

Bekleyelim bakalım sıramızı

Eklentiler

• IMG_20200709_101836.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 89
Kontrolden geldim şimdi işe kızlar. Sağ sol toplam da 5 yumurtam oluşmuş 16-17 küsür milim.. Cumartesi tekrar çağırdı son kez bakıp çatlattıracakmış

Herkese merhaba inşallah hepimiz anne Oluruz ben iki ay klomen kullandım olmadı geçen ay clomen çatlatma ignesi oldum adet üç gün geçikdi kan verdim idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 10 gün geçdi hala hiç bir şey hissetmiyorum sadece sol tarafta igne batıyor gibi arada bişeyler oluyor Allahım görüyo birbirimize dua edelim kucamızı boş koymasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…