Bende adwt olsam bende takibe ve iğneye başlicam yaaa aynı durumdayız kuzumbu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden
ben bu ay 5. denememi yapıyorum. ilk defa gonal-f marka kullanıyorum bu ay.. bakalım bu sefer tutturabilcek miyiz :))) eğer yarın yeterli boyuta gelmişse yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi verecek muhtemelen . adet gününe var mı daha çokBende adwt olsam bende takibe ve iğneye başlicam yaaa aynı durumdayız kuzum
Pazarteai olmam lazımdı tatlım olmadımben bu ay 5. denememi yapıyorum. ilk defa gonal-f marka kullanıyorum bu ay.. bakalım bu sefer tutturabilcek miyiz :))) eğer yarın yeterli boyuta gelmişse yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi verecek muhtemelen . adet gününe var mı daha çok
Ahh ahhh insallah bu ay düşünmemeye calısıyorum tüp bebege odakladm kendmi para biriktirip hastane arastyorm bakalm naspİnşallahh agustosa kalmayiz canim
Ayni bende canim 5-6ay sonra dusunuyoruz ama basladim doktor arastrmaya cok pahaliAhh ahhh insallah bu ay düşünmemeye calısıyorum tüp bebege odakladm kendmi para biriktirip hastane arastyorm bakalm nasp
10 bn 15 bn özelde e birde biz uzagız git gel yol parası kalsan otel parası orda yicen icecen 20 yi bulur ellammmAyni bende canim 5-6ay sonra dusunuyoruz ama basladim doktor arastrmaya cok pahali☹
Allah hepimize maddi manevi guc versin inşallah10 bn 15 bn özelde e birde biz uzagız git gel yol parası kalsan otel parası orda yicen icecen 20 yi bulur ellammm
Bu bekleyişin ve azmin sonu güzel olacak inşallah ben inanmıyorum hepimiz için...Allah hepimize maddi manevi guc versin inşallah
Amiiin inşallahhBu bekleyişin ve azmin sonu güzel olacak inşallah ben inanmıyorum hepimiz için...