- 23 Ekim 2023
- 644
- 281
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Hayır anestezisiz çektirdim hiç de gerek yokmuş anesteziye kolayca olup bitiyorBende rahim filmi çektirmek istiyorum, siz anestezili mi çektirdimiz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır anestezisiz çektirdim hiç de gerek yokmuş anesteziye kolayca olup bitiyorBende rahim filmi çektirmek istiyorum, siz anestezili mi çektirdimiz acaba?
inşallahHakkımızda hayırlısı olsun umarım bu ay güzel haberler alırız
benim regl zaten 7 gün sürüyor öncesinde sanırım ilişkiye girmemek gerekiyormus dogru mu?Adetin 12. Gunune kadar çekiyorlarmışş
Evet evet öyle demişlerdibenim regl zaten 7 gün sürüyor öncesinde sanırım ilişkiye girmemek gerekiyormus dogru mu?
hadi hayırlısı inşallahEvet evet öyle demişlerdi
Anladım inşallah tez zaman da bebeğinize kavuşursunuzBenimde bu ay usg de değişik şeyler oldu doktor anlam veremedi umudum kırık bekleyeceğim. Benim bat 27 mayıs görünüyor ama progestan kullanıyorum geciktirebilirmiş
bu ay bende çektirmek istemiştim, acıbadem de sordum anestezi olmadan yapmıyorlarmış hafif sedasyonla yapılıyor dedi öyle olunca anestezi olmadan çok acır diye tırstımHayır anestezisiz çektirdim hiç de gerek yokmuş anesteziye kolayca olup bitiyor
Umarım hep beraberAnladım inşallah tez zaman da bebeğinize kavuşursunuz
Hangi şehirdesiniz acababu ay bende çektirmek istemiştim, acıbadem de sordum anestezi olmadan yapmıyorlarmış hafif sedasyonla yapılıyor dedi öyle olunca anestezi olmadan çok acır diye tırstım
Canım var mı bi gelişme? Benim daha 14 günüm vardı ama geceden beri kanamam oluyor ilk defa başıma geldiBugün iğnemin 9. Günü daha. Test yapmadım doktorum da adetin gelirse 3. Veya 4. Günü gel dedi. Kendimi de hiç hamile hissetmiyorum. Umudum yok yani. Bat 13-15 mayıs arası. Sizin bat ne zaman
Bende özel bir klinikte ilaçsız çektirdim sol tüpüm tıkalı ve enfeksiyonla kaplı dedi. sağ tarafından sıvı geçerken hiç bişey hissetmedim ama sol tarafımdan zorlanarak birazcık geçti öldüm dirildim . Yeni aletler ( C kollu demişlerdi galiba yanlış hatırlamıyorsam ) teklonoji olduğu için anestezi yapmıyorlardı . o zaman ilaç yoktu yanımda eve geldim Hemen ilaç içtim yani böyle bir ağrı olamaz belki enfeksiyonum olduğu için de ben o kadar ağrı çektim bilmiyorum. ben regl ağrısı çok az çekerim bu çok değişikti . Resmen tüplerimi biri kopartıyor gibi . Genelde olmadan 5-10 dk önce ağrı kesici için diyorlarbu ay bende çektirmek istemiştim, acıbadem de sordum anestezi olmadan yapmıyorlarmış hafif sedasyonla yapılıyor dedi öyle olunca anestezi olmadan çok acır diye tırstım
Ne zaman vurulmuştunuz siz iğneyi ? Benim dün 13. Günümdü test yaptım negatifti adeti beklicem adet tarihine de geldim zaten 13-15 mayıs arasıydıCanım var mı bi gelişme? Benim daha 14 günüm vardı ama geceden beri kanamam oluyor ilk defa başıma geldi
Evet tıkalı çıkarsa baya ağrı yapıyor demişlerdi sanırım bende diretmeyip yarı anestezili olmayı seçerimBende özel bir klinikte ilaçsız çektirdim sol tüpüm tıkalı ve enfeksiyonla kaplı dedi. sağ tarafından sıvı geçerken hiç bişey hissetmedim ama sol tarafımdan zorlanarak birazcık geçti öldüm dirildim . Yeni aletler ( C kollu demişlerdi galiba yanlış hatırlamıyorsam ) teklonoji olduğu için anestezi yapmıyorlardı . o zaman ilaç yoktu yanımda eve geldim Hemen ilaç içtim yani böyle bir ağrı olamaz belki enfeksiyonum olduğu için de ben o kadar ağrı çektim bilmiyorum. ben regl ağrısı çok az çekerim bu çok değişikti . Resmen tüplerimi biri kopartıyor gibi . Genelde olmadan 5-10 dk önce ağrı kesici için diyorlar
İğne vurulamadım canım gittiğimde yumurtam çatlamıştı. İnşallah sen hayırlı haberler alırsınNe zaman vurulmuştunuz siz iğneyi ? Benim dün 13. Günümdü test yaptım negatifti adeti beklicem adet tarihine de geldim zaten 13-15 mayıs arasıydı
Bidahaki aya nasip kısmet dün test yaptım negatiftiİğne vurulamadım canım gittiğimde yumurtam çatlamıştı. İnşallah sen hayırlı haberler alırsın
Bursa canım senHangi şehirdesiniz acaba
İstanbuldayım buradaysan sonomed önerecektim bursa da varmı bilmiyorumBursa canım sen
Hmm bilmiyorum canım karar verirsem araştırırım teşekkürlerİstanbuldayım buradaysan sonomed önerecektim bursa da varmı bilmiyorum
iğneden dolayı pozitif çıkıyor. benim iğnenin 9.gününe kadar pozitif çıkmıştı.Merhaba. Reglin 12.gunu gece ovitrelle vuruldum. 14.gun aşılama yapildi. Ben aynı zamanda ovu testi yapıp yumurta çatlıyor mu bakayim dedim ama 3 gündür pik çıkıyor. Yumurtam çatlamadi mi diye endişe ettim, ovitrelleden sonra ovu testi hep böyle mi çıkar yaşayan var mı bu durumu?