Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Eklentiler

• 4C1301E1-E591-44B1-86C5-EFB22A2A9C1A.jpeg
    4C1301E1-E591-44B1-86C5-EFB22A2A9C1A.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 0B9506EE-D6CA-4A27-9447-D60733C3CED2.jpeg
    0B9506EE-D6CA-4A27-9447-D60733C3CED2.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar çok kötü kaşıntı oldu bende sabahtan beri şimdi dahada arttı bu hormon ilaçları yaparmı acaba duphaston ve estrofem alıyorum kaşıdığım yer kabarıyor hemen başına böyle bi şey gelen varmı acaba 😥😥

Keşke Dr banada vermeseydi ya çok fazla yan etkileri var hayatımda ilk kez bu kadar ilaç kullandım bünyem alışık değil belli o yüzden acayip tepki veriyor 😥
çok zor ilaçların yam etkileri Allahım şifa versinde kullanmak zorunda kaşmayalım hormon ilaçlarıda hiç bir şeye benzemıyr bnde pcos var bu ikinci ayım klomen ve catlatma iğnesi dışında bişey kullanmıyrm şuan eger bu ay da olmazda igne tedaviisne gecicez dedi nasıl birşey hiç bilmiyorum korkuyrm baya hayırlısı herşeyin

çok zor ilaçların yam etkileri Allahım şifa versinde kullanmak zorunda kaşmayalım hormon ilaçlarıda hiç bir şeye benzemıyr bnde pcos var bu ikinci ayım klomen ve catlatma iğnesi dışında bişey kullanmıyrm şuan eger bu ay da olmazda igne tedaviisne gecicez dedi nasıl birşey hiç bilmiyorum korkuyrm baya hayırlısı herşeyin
Canım korkma iğne hiç acımıyor ben cok iğneden korkardım ama kendi kendime yapıuorum hissetmiyosun bile

Hayırlısıyla bu ay inş olur canım onada gerek kalmaz Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲

Kızlar forumu dolaşırken bir şey buldum bir arkadaş ateş ölçerek hamile olup olmadığını öğrenmiş burdanda atayım belki yararı olur ilk kez duydum böyle bi şeyi 🤷‍♀️

Eklentiler

• 8562ADFE-70F4-492E-A71D-9CB59887E66C.jpeg
    8562ADFE-70F4-492E-A71D-9CB59887E66C.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 67
Sabah yataktan kalkmadan dereceyi dilimizin altına koyarak ölçüyoruz ve not ediyoruz.
En az 6-7 saat düzenli uyku uyumuş olmamız gerekiyor ve her sabah aynı saatte olmalı ölçüm diyor arkadaş yani dil altından ölçülmeliymiş mutlaka çok ilginç geldi bu yöntem

Canım bugün test yapmadım lekelenmese durdu elhamdulillah ama akşama kadar bi kaç kez geldi ve kahverengiye döndü çok değil az az ama yarın bat günüm ertesi gün kan vererek öğreneceğim nasip olursa sen nasılsın canım test yaptınmı bugün

Ayrıca dün akşama doğru bedenimde şiddetli kaşıntılar ve kabarmalar oldu hormon yükselmesinden kaynaklı olabilirmi acaba derya tecrüben varmı bu konuda canım 🤔

X