Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Progesteron iğne yapar heralde tutunması için o kalcadan yapılıyo çok hafif yakıyor iğneden sonra hemen kalkma iğne yerini azıcık elinle dağıt bişey olmuyor bende hamileyken yaptırmıştım düşük tehlikesinde de yapıyolar onu
Bugün sabahtan beri bel agrım var asırı byle oldunu siiznde sebebi ne

Merhaba bende sizler gibi tekrardan anne olmak istiyorum . 2 ay oldu tedavi olalı bir problemimiz yoktu bizim ama yumurtlaman yavaş dedi doktor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay da iğnenin 11.günü hcg 5 12.günü 2 çıktı ama yumurtam iğneden 2 gün sonra yani 13 Temmuzda çatladı çünkü sunuldu kanlı bir akıntı geldi ilişki sonrası ve farkettim şimdi regli olmayı bekliyorum herkese Allah nasip etsin çok istiyorum tüm isteyenlere 🤲

Merhaba bende sizler gibi tekrardan anne olmak istiyorum . 2 ay oldu tedavi olalı bir problemimiz yoktu bizim ama yumurtlaman yavaş dedi doktor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay da iğnenin 11.günü hcg 5 12.günü 2 çıktı ama yumurtam iğneden 2 gün sonra yani 13 Temmuzda çatladı çünkü sunuldu kanlı bir akıntı geldi ilişki sonrası ve farkettim şimdi regli olmayı bekliyorum herkese Allah nasip etsin çok istiyorum tüm isteyenlere 🤲
Bu arada 14 aydır korunmuyoruz benim iğnemin 14.günü bugün Reglimi bekliyorum sizler inşallah olumlu sonuç alırsınız ben bu ay alamadım ama yine de ortak olmak istedim bu heyecana 🤗

arkadaslar merhaba, bilgilenmek icin mumkun oldukca okuyorum buralari ama anlamadigim bir sey var, kusura bakmayin simdiden ama “bat gunu” ne demektir?

Deneyin kızlar ne görürsem size yazıyorum 🤲🏽❤️

Eklentiler

• 3FA68172-85F9-4126-AD66-761F0CDE69AB.jpeg
    3FA68172-85F9-4126-AD66-761F0CDE69AB.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 47
X