- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
Nasibinde varsa Allah Hersekilde bağışlar sana cnm kalbini ferah tut kafandan sil lütfen baska şeylerle oyalan bu dönemlerde döndüğünde değerlendir cnm hayırlısı olsun hakkındaArkadaşlar merhaba.Öncelikle Allah hepinizin kuçağını doldursun inşallah.Size bir sorum olacak.Dün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş biri 17 mm biri 18 mm.Doktor bugünden başlayarak pazartesine kadar ilişki önerdi.Fakat eşimin il dışında acil işi çıktı ve gitmek zorunda kaldı.Yarın veya cumartesi gelecek.Bu yumurta ne zaman çatlar.Cumartesi gelirse en kötü hala bir şansım var mıdır?1 ay daha beklemek istemiyorum.Gitme diye yalvardım ama olmadı en yakın arkadaşı kaza yapmış gidip görmesi lazımmış.Allahım ne diyeyim 1 ay bugünleri bekle olana bak
Canım sordum doktoruma bat günüme 4 gün var 4 gün daha kullanmamı söylediHayır doktoruna sor öyle kullan bende kullandım o ilacı
Düsük yapmaman icin cnm belirtin varmı hiç sen aşılamamı olmustunCanım sordum doktoruma bat günüme 4 gün var 4 gün daha kullanmamı söyledi
Klomen + ovitrelle iğne vurdu canım doktor ilk defa bu şekilde tedavi oluyorumDüsük yapmaman icin cnm belirtin varmı hiç sen aşılamamı olmustun
Aynen kalkma Canım bu dönemler yat sürekliKlomen + ovitrelle iğne vurdu canım doktor ilk defa bu şekilde tedavi oluyorumbelirtim göğsüm baya dolgunlaştı uyku halsizlik karında şişlik gaz kabızlık var ve 3 gündür ağrım var bugün dahada şiddetlendi ara ara geliyor ama beni baya kötü yapıyor hemen uzanmam gerekiyor sancı geldiğinde
Ben daha hiç çatlatma iğnesi yaptırmadım bu ay yaptırıcam ilk kez ama bir tanıdığım iğneden sonra öyle ağrısının olduğunu söyledi sonrada hamiş olduğunu öğrenmişÇarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı kasıklarda böbreklerim de hafif bi ağrı var sizlerde de oluyor mu
İnşallah bende daha başındayım çok fazla bilgili olmadığım için bir umut bekliyoruzBen daha hiç çatlatma iğnesi yaptırmadım bu ay yaptırıcam ilk kez ama bir tanıdığım iğneden sonra öyle ağrısının olduğunu söyledi sonrada hamiş olduğunu öğrenmiş
Yumurta geliştirici olarak neler kullandın?İnşallah bende daha başındayım çok fazla bilgili olmadığım için bir umut bekliyoruz
Anladım canım kaç yumurtan oluşmuştu peki?5 gün klomen kullandım 22 sinde koldan çatlatma iğnesi vuruldum
Senin ne sorunun varAnladım canım kaç yumurtan oluşmuştu peki?
Bugün 12 günüm pazar günü test yapıcam hiç bir belirtim yok ama üç dört gündür tek çizgiydi bugün hayalet cizgi denilen cizgiyi grdüm cok dikkatlı bakımca belli oluyor ama bilemedm byle olan varmıydı aramızda ?Klomen + ovitrelle iğne vurdu canım doktor ilk defa bu şekilde tedavi oluyorumbelirtim göğsüm baya dolgunlaştı uyku halsizlik karında şişlik gaz kabızlık var ve 3 gündür ağrım var bugün dahada şiddetlendi ara ara geliyor ama beni baya kötü yapıyor hemen uzanmam gerekiyor sancı geldiğinde
Bende 2 kez düşük yaptım kanımda pıhtılaşma sorunum var hamileliği öğrenmeden iğneye baslamam gerekiyor onun için planlı hamilelik yapıyoruz su an işte bende yumurta geliştirici ilac içiyorum sonra catlatma iğnesi olcam sonrada hamileymişim gibi düşünüp pıhtılaşma iğnemi olcam ama bakalım inşallah hamile de olurumSenin ne sorunun var
Bence hayalet cizgi varsa vardır bebiş bende öyle cıkmıstı, testi at bakalımBugün 12 günüm pazar günü test yapıcam hiç bir belirtim yok ama üç dört gündür tek çizgiydi bugün hayalet cizgi denilen cizgiyi grdüm cok dikkatlı bakımca belli oluyor ama bilemedm byle olan varmıydı aramızda ?
Her şeyin Bi zamanı olurmuş Allah ne derse o oluyor inşallah bizde bir gün anne olma duygusunu tadarızBende 2 kez düşük yaptım kanımda pıhtılaşma sorunum var hamileliği öğrenmeden iğneye baslamam gerekiyor onun için planlı hamilelik yapıyoruz su an işte bende yumurta geliştirici ilac içiyorum sonra catlatma iğnesi olcam sonrada hamileymişim gibi düşünüp pıhtılaşma iğnemi olcam ama bakalım inşallah hamile de olurumgecen ayda klomen kullandım ama catlatma iğnesi yapamamıstık kendisi catlamıstı gebelik olmadı
Çöpe attım testi CanımBence hayalet cizgi varsa vardır bebiş bende öyle cıkmıstı, testi at bakalım
Evet bende iğne vuruldum ve şuan müthiş ağrı var kasıklarımdaÇarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı kasıklarda böbreklerim de hafif bi ağrı var sizlerde de oluyor mu
12. Günümde bende silik çizgiyi gördüm canım şuan 14. Günüm bugün yaptım o hayalet çizgi bile çıkmadıBugün 12 günüm pazar günü test yapıcam hiç bir belirtim yok ama üç dört gündür tek çizgiydi bugün hayalet cizgi denilen cizgiyi grdüm cok dikkatlı bakımca belli oluyor ama bilemedm byle olan varmıydı aramızda ?