- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
Hayır doktoruna sor öyle kullan bende kullandım o ilacıHanımlar ben şuan duphaston kullanıyorum 2 günlük ilacım kaldı ama bat günüme daha 2 gün kalıyor ilacım bittiğinde peki tekrar alıp devam etmeliyim acaba kullanan arkadaşlar yazabilirlermi
Soracağım canım inş sen Ne kadar süre kullandın pekiHayır doktoruna sor öyle kullan bende kullandım o ilacı
Bende bu ay çatlatma iğnesi oldum 3 kez ilki tuttu 2 ci klomen çatlatma oldu tutmadı 3 cü de bu işte cnm ama kan sonucu ne zaman istedi sendenSoracağım canım inş sen Ne kadar süre kullandın peki
Canım hakkında hayırlısı olsun ama doktor da önemli hiç basıma gelmedi ama iyice araştır doktorunu daYa kızlar bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptım ama yumurtalarım çok uyarılmış. Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Geçen ay birkaç Tane güzel olgunlaşmış yumurtam vardı şimdi baya var. Birden fazla çatlayabilir dedi. Bunu hesaplamadı gerekmiyor muydu
Canım iğneyi vurdu doktorum 2 gün sonrasında duphastona başlattı adet olmazsan gel bekliyorum dedi yolladıBende bu ay çatlatma iğnesi oldum 3 kez ilki tuttu 2 ci klomen çatlatma oldu tutmadı 3 cü de bu işte cnm ama kan sonucu ne zaman istedi senden
Ne zaman yaptırdın iğneni ?Yani kan sonucu falan istemedi ama günüm geçerse kendim gidip Asm den yaptırırım ona göre giderim doktora inş
26 temmuz Pazar bat tarihim umarım onu atlar geçerimbugün biraz sancım var ayrıca bulantımda oldu sancıyla birlikte merakımdan test yaptım yine ama silik bile çıkmadı bu kez halbuki 8. Günümde yaptığımda silikte olsa bi şeyler vardı orda
Ayni tarihte bat imiz bende bugun kan verdim her halükarda doktorum baktırmami istedi yarin sonuc alacam benim en büyük belirtim ciddi gogus hassasiyeti ama yinede buna başlamamak istiyorum mevlam gönlümüze göre versin hepimizin
Bugün 11. Günüm canım iğne yaptıralıNe zaman yaptırdın iğneni ?
Bırakmaman lazım daha erken ama doktoruna bi sor cnmBugün 11. Günüm canım iğne yaptıralı
Kafamı baya karıştırdı.. amin bakalımCanım hakkında hayırlısı olsun ama doktor da önemli hiç basıma gelmedi ama iyice araştır doktorunu da
Baya var derken canım kaç tane var? Ve neler kullanmıstınKafamı baya karıştırdı.. amin bakalım
Tutunması için hangi ilacı verdi? Tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz?Bilmiyorum normalde bir tane veriliyormuş sanırım. Birde tutunması için bir ilaç verdi onu kullanıyorum sabah akşam.
Benim eltim 5 ay sadece klomen kullandı olmadı 6. ay klomen+çatlatma iğnesi kullandı o ay oldu. Çatlatma iğnesiyle daha mı etkili oluyor Acaba? Sizin sonuç ne oldu adet oldunuz mu inşallah gebesinizdirHerkese merhaba inşallah hepimiz anne Oluruzben iki ay klomen kullandım olmadı geçen ay clomen çatlatma ignesi oldum adet üç gün geçikdi kan verdim idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 10 gün geçdi hala hiç bir şey hissetmiyorum sadece sol tarafta igne batıyor gibi arada bişeyler oluyor Allahım görüyo birbirimize dua edelim kucamızı boş koymasın rabbim
Canım referans değeri 0-5Yok galiba negatif degilmi kizlar 14.gun yaptirdim
Yok galiba negatif degilmi kizlar 14.gun yaptirdim