Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Kızlar aşılama yaptırmadan önce kendiniz eşiniz kür macun kullandı mı ?
Ben hayıt suyu kullandım eşimde çakşır suyu ayrıca ginsengli keçi boynuzu pekmezli macun yaptım eşime kendimede ayrıca arı sütü bal polen birde hurma polenli karışım hazırladım onu tükettim ayrıca sabah akşam testere dişli aslan pençesi çayı tükettim 😊

Kızlar aşılama yaptırmadan önce kendiniz eşiniz kür macun kullandı mı ?
Canim yeme içmeye biraz dikkat ettik açıkçası esim bol bol incir fındık ceviz vs yedi sigara kullanımını azalttık bende ayni şekilde incir felN yedim benimde ilk defa yumurtam 20 mm olmuştu bu ay ilk denememiz oldu bakalim hala sonuc beklmekteyizz

Canım referans değeri 0-5

Canım burda negatif gözüküyor ama erken olabilir bat günün geçsin bence tekrar yaptır bazen öncesinde çıkmayabiliyormuş çünkü bak benimde geçen ay yaptırdığımda bu çıkmıştı ama adetim 4 gün gecikmişti öyle yaptırmıştım 🤷‍♀️
Benim moral yerlerde valla anladim kuzum 26 temmuz pazar adet tarihim bakalim bekliycem senin sonuc neydi negatifmi kuzum

Benim moral yerlerde valla anladim kuzum 26 temmuz pazar adet tarihim bakalim bekliycem senin sonuc neydi negatifmi kuzum
Canım benimde bat 26 temmuzda bende bugün kaset test yaptım ama negatif çıktı bekliycez artık bende pazar günü olmazsam pazartesi kan vereceğim hayırlısı Allahtan üzülmek yok inş 😘🤲

Ben hayıt suyu kullandım eşimde çakşır suyu ayrıca ginsengli keçi boynuzu pekmezli macun yaptım eşime kendimede ayrıca arı sütü bal polen birde hurma polenli karışım hazırladım onu tükettim ayrıca sabah akşam testere dişli aslan pençesi çayı tükettim 😊
Aşılaman olumlu oldu mu cnm bende eşime bunu kullancam

Eklentiler

• 5C9150AB-234D-46DE-A34D-966947CD9114.jpeg
    5C9150AB-234D-46DE-A34D-966947CD9114.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 24
Canim yeme içmeye biraz dikkat ettik açıkçası esim bol bol incir fındık ceviz vs yedi sigara kullanımını azalttık bende ayni şekilde incir felN yedim benimde ilk defa yumurtam 20 mm olmuştu bu ay ilk denememiz oldu bakalim hala sonuc beklmekteyizz
Allah ım ellerini boş burakmasın insallah 🤲🏽

Ya kızlar test yapmıştım sabah şimdi baktığımda t çizgisi silik gözüküyor o geçerli değil dimi yani saatler sonra çıkan 2. Çizgi 🤭

Kızlar bu gonal f iğne mide bulantısı yaptı mı sizde de ? Bugün 2. Günüm midem cok kötü durumda

İyi akşamlar herkese. Normalde geçen gün burda veda yazısı yazmıştım ama son Bi kaç gündür yaşadıklarımı yine sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay benim gelişen 5 yumurtam çatlamadı maalesef. Bununla birlikte çatlamadığı gibi birde üstüne daha çok büyümeye devam etti hemde ilaç kullanmama rağmen. Gören herkes sen hamile misin ne ara hamile kaldın diye sormaya başladı 3 4 gündür. Şuan yaklaşık 4 aylık hamile göbeğim var kızlar bugün dayanamadım ve doktorumu aradım hemen muayene ye çağırdı beni işten izin alıp uçtum gittim. Muayene etti ve yumurtaların 10 cm boyuta ulaştığını bu yüzden de karnımın şiştiğini söyledi. Ve çarenin sadece verdiği ilacı kullanmam olduğunu başka türlü erimeyeceğini söyledi. Ama benim içim asla rahat değil çok rahatsız hissediyorum karnım şiş zor nefes alıyorum ve mide bulantım var. Belki düşük bir ihtimal de olsa gebelik şüphesi olabilir diye bugün kan testi de istedi yaptırdık ama bişey çıkmadı. Aklım ve psikolojim berbat durumda var mı bir şey söylemek yada fikir vermek isteyen.. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var cidden 😪

İyi akşamlar herkese. Normalde geçen gün burda veda yazısı yazmıştım ama son Bi kaç gündür yaşadıklarımı yine sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay benim gelişen 5 yumurtam çatlamadı maalesef. Bununla birlikte çatlamadığı gibi birde üstüne daha çok büyümeye devam etti hemde ilaç kullanmama rağmen. Gören herkes sen hamile misin ne ara hamile kaldın diye sormaya başladı 3 4 gündür. Şuan yaklaşık 4 aylık hamile göbeğim var kızlar bugün dayanamadım ve doktorumu aradım hemen muayene ye çağırdı beni işten izin alıp uçtum gittim. Muayene etti ve yumurtaların 10 cm boyuta ulaştığını bu yüzden de karnımın şiştiğini söyledi. Ve çarenin sadece verdiği ilacı kullanmam olduğunu başka türlü erimeyeceğini söyledi. Ama benim içim asla rahat değil çok rahatsız hissediyorum karnım şiş zor nefes alıyorum ve mide bulantım var. Belki düşük bir ihtimal de olsa gebelik şüphesi olabilir diye bugün kan testi de istedi yaptırdık ama bişey çıkmadı. Aklım ve psikolojim berbat durumda var mı bir şey söylemek yada fikir vermek isteyen.. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var cidden 😪
Canım sabret , bunlar bi sürec emin ol gecicek bu yumurtaların gidicektir sonrasında tekrar yaşamazsın. Kötü deneyimler bizi korkutuyor ama mutlaka daha hayırlı bir olayın sebebidir öyle düşün😊🙏🏻

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle Allah hepinizin kuçağını doldursun inşallah.Size bir sorum olacak.Dün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş biri 17 mm biri 18 mm.Doktor bugünden başlayarak pazartesine kadar ilişki önerdi.Fakat eşimin il dışında acil işi çıktı ve gitmek zorunda kaldı.Yarın veya cumartesi gelecek.Bu yumurta ne zaman çatlar.Cumartesi gelirse en kötü hala bir şansım var mıdır?1 ay daha beklemek istemiyorum.Gitme diye yalvardım ama olmadı en yakın arkadaşı kaza yapmış gidip görmesi lazımmış.Allahım ne diyeyim 1 ay bugünleri bekle olana bak

X