- 26 Kasım 2020
- 255
- 112
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İğneden 1 gün önce iğne günü ve 36.saat olmuştu ilişki o kadar.tuttu ama kimyasal oldu malesefİnşallah olur rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize inşallah. İlişki günlerini nasil ayarliyorsunuz
Bana 14 gün gün aşırı dedi o kadar uzun gerek varmi ya 36. Saat ilişkisi cok zor oldu zaten ikimizde istemeyerekİğneden 1 gün önce iğne günü ve 36.saat olmuştu ilişki o kadar.tuttu ama kimyasal oldu malesef
İğneden sonra 36.saat ilişki diyor doktorlar canım.ama biz hergün yaptık zaten boş geçmedim ve tuttu.zor oluyor hergün ama bebiş için katlandık.eşinin sperm sorunu yoksa hergün dene.Bana 14 gün gün aşırı dedi o kadar uzun gerek varmi ya 36. Saat ilişkisi cok zor oldu zaten ikimizde istemeyerek
Evet canim yok ama her gün veya gün aşırı cok zor oluyor bize eşimin de yoğun bir iş temposu var çok yorgun oluyorİğneden sonra 36.saat ilişki diyor doktorlar canım.ama biz hergün yaptık zaten boş geçmedim ve tuttu.zor oluyor hergün ama bebiş için katlandık.eşinin sperm sorunu yoksa hergün dene.
1 yıl önce geçirdim. Bebek için ilk korunmasız ilişkide kimyasal geçirdim. Benim de eşimin de tüm değerlerimiz iyi. 1 senedir hamile kalamıyorumNe zaman geçirdin kimyasal canım
Bana doktor progestan verdi onu kullanıyorum günde 3 kez kullanıyorumKızlar tutunma şansını arttırmak için ekstra bisey yapıyor musunuz
Bana sadece folik asit verdiBana doktor progestan verdi onu kullanıyorum günde 3 kez kullanıyorum
Evet ben de folik asit estrofem ve progestan kullanıyorum. Estrofem ve folik asiti üç aydır aralıksız kullanıyorum. Progestan da bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Oluşursa tabiBana sadece folik asit verdi
İnşallah oluşur bana vermedi folik asit ne aliyorsunuzEvet ben de folik asit estrofem ve progestan kullanıyorum. Estrofem ve folik asiti üç aydır aralıksız kullanıyorum. Progestan da bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Oluşursa tabi
İnofolic combi diye bir folik asit. Bu ay bulmakta çok zorlandımİnşallah oluşur bana vermedi folik asit ne aliyorsunuz
İnşallah hepimizin oluşur da bu kadar ilaç kullanmak zorunda kalmayızİnşallah oluşur bana vermedi folik asit ne aliyorsunuz
Bende kullandim onu 4aya yakinİnofolic combi diye bir folik asit. Bu ay bulmakta çok zorlandım
Evet ya ve de cok pahalı ben bu ay folden pi aldim 370 catlatma iğnesi 470İnşallah hepimizin oluşur da bu kadar ilaç kullanmak zorunda kalmayız
Daha önce folidays veriyorlardı depremden sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım bu doktor da bunu veriyor.Bende kullandim onu 4aya yakin
Siz test yaptınız mi yenidenDaha önce folidays veriyorlardı depremden sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım bu doktor da bunu veriyor.
Evet ya çok pahalı maalesef ilaçlar da pahalı muayene de pahalı herşey pahalı maalesefEvet ya ve de cok pahalı ben bu ay folden pi aldim 370 catlatma iğnesi 470
Hayır yapmadım regl belirtileri var progestan bitince muhtemelen regl olurum.Siz test yaptınız mi yeniden
Hadi yaa inşallah regl değildir ama belirtiler cok benziyor diyorlarHayır yapmadım regl belirtileri var progestan bitince muhtemelen regl olurum.