- 18 Şubat 2024
- 121
- 20
- 28
İğneden 14 gün sonra yapılması lazim canım nedrn erken yaptinki strese girersinMerhaba. 18 eylül iğne günüm buda bugünkü sonucum. Çok erken silikleşmesi normal mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneden 14 gün sonra yapılması lazim canım nedrn erken yaptinki strese girersinMerhaba. 18 eylül iğne günüm buda bugünkü sonucum. Çok erken silikleşmesi normal mi.
Takip edeyim silikleşmeyi diyeİğneden 14 gün sonra yapılması lazim canım nedrn erken yaptinki strese girersin
Strese girersin canım yapmaTakip edeyim silikleşmeyi diye
Evet baya giriyorum. Ama sabırsız bir yapım var nasıl dayanırım bilmiyorum 9 gün kaldıStrese girersin canım yapma
Benimde iğne gününü saymazsak 11. Günüm erken gebelik testi yaptım negatifi gördüm moralim çok bozuldu olsa çıkardı diye düşünüyorumİğneden 14 gün sonra yapılması lazim canım nedrn erken yaptinki strese girersin
14 e kadar umut var. Daha belki iğnenin etkisi yeni geçti. Birkaç gün sonra tekrarlayın çıkar inşallahBenimde iğne gününü saymazsak 11. Günüm erken gebelik testi yaptım negatifi gördüm moralim çok bozuldu olsa çıkardı diye düşünüyorum
Öyle olsa bile erken gebelik testinde çıkmaz mıydı?14 e kadar umut var. Daha belki iğnenin etkisi yeni geçti. Birkaç gün sonra tekrarlayın çıkar inşallah
Hangi testi kullandınızÖyle olsa bile erken gebelik testinde çıkmaz mıydı?
Artımed erken gebelik testi vardı evde onu yaptımHangi testi kullandınız
Ben markete gitmiştim dayanamayıp test aldım awox en iyisi evden de dışarı çıkmamak gerek. Çok silik bir çizgi var ama iğne etkisi olduğunu biliyorumArtımed erken gebelik testi vardı evde onu yaptım
Sizin kaçıncı gününüzBen markete gitmiştim dayanamayıp test aldım awox en iyisi evden de dışarı çıkmamak gerek. Çok silik bir çizgi var ama iğne etkisi olduğunu biliyorum
11Sizin kaçıncı gününüz
İnşallah sizin doğrudur iğne etkisi değildir kalmıyor diyorlar
Daha önce iğneyi kullandığım zaman 11. Gün iğne etkisi vardı ama daha belirgindi çizgi o zamandaİnşallah sizin doğrudur iğne etkisi değildir kalmıyor diyorlar
Kan testi verin istersenizDaha önce iğneyi kullandığım zaman 11. Gün iğne etkisi vardı ama daha belirgindi çizgi o zamanda
Şuan erken farkındayım, perşembe vermeyi düşünüyorum inşallahKan testi verin isterseniz
Herhangi bir belirtiniz var mıİnşallah sizin doğrudur iğne etkisi değildir kalmıyor diyorlar
Tek belirtim gaz şikayetim var ve kasıkalrında üst bacaklarıma vuran bi ağrı dünde rahmimde ince bir sızı hissettim ama bugün testte negatifi gördğmHerhangi bir belirtiniz var mı
Akıntınız var mı? Benim hiçbir şeyim yok. Önceki günlerde gaz şikayetim vardı o da geçtiTek belirtim gaz şikayetim var ve kasıkalrında üst bacaklarıma vuran bi ağrı dünde rahmimde ince bir sızı hissettim ama bugün testte negatifi gördğm
Akıntım çok az zaten burda yazanlar gibi çatlama iğnesinden 36. Saat sonra da bir ağrı ya da akıntı da yaşamadım kafam o yüzden çok karışıkAkıntınız var mı? Benim hiçbir şeyim yok. Önceki günlerde gaz şikayetim vardı o da geçti