ÇATLATMA İĞNESİ BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİN!!!

Akıntım çok az zaten burda yazanlar gibi çatlama iğnesinden 36. Saat sonra da bir ağrı ya da akıntı da yaşamadım kafam o yüzden çok karışık
Ben de aynı şekilde önceki vurulduğumda o kadar çok akıntım olmuştu ki, şimdi resmen kupkuruyum

Benim de 20. Güne
Merhabalar 18 eylülde transfer oldum bu bat - sat nedir bilmiyorum bilgi verir misiniz 🤣
11-18 eylülde ovitrelle vuruldum 22 eylülde gonapeptyl vuruldum 5. Gün dondurulmuş 5AA Embriyoydu dün dayanamadım test yaptım artımed ile acaba idrardan ne zaman gider bu iğneler ben tam emin değilim iğne etkisinden de olabilir diye okudum

Eklentiler

• IMG_7928.jpeg
    IMG_7928.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar 18 eylülde transfer oldum bu bat - sat nedir bilmiyorum bilgi verir misiniz 🤣
11-18 eylülde ovitrelle vuruldum 22 eylülde gonapeptyl vuruldum 5. Gün dondurulmuş 5AA Embriyoydu dün dayanamadım test yaptım artımed ile acaba idrardan ne zaman gider bu iğneler ben tam emin değilim iğne etkisinden de olabilir diye okudum
Ben bu tüp bebek, aşılama aşamalarını bilmiyorum benimki normal çatlatma. Ama iğnenin etkisi genelde 10,12 günlere kadar devam ediyor genel olarak ama tabi herkesin bünyesi farklı değişebiliyor

Canim eger femara veya klomen gibi ilacla büyüyorsa mecburen vuruluyorum yoksa kistlesiyor ama kendiliginden büyüyorsa bazi aylar çatlıyor bazi aylar catlamadan kistlesiyor yani belli olmuyor doğal akışına birakinca belli olmuyo. Canim ilaçsız da yumurta takibi yapabilirsin ki ister ilaçlı yaparsin ister ilacsiz yaparsin zaten ilaçsız yaptığında hani vücut ne zaman geliştiriyor ne zaman catlafiyor bunu kestirmek zor ama takip yaptirdigin icin biliyorsun ve aslinda oda planli oluyor ancak vücut kendi geliştiriyor yumurtasini ve kendisi catlatiyor bence bir ay ilacsiz dene ne kaybedersin ki cok cok 1ay kaybedersin🤣
Bu ay femera kullandırdı ve yumurtam 19 eylülde kendiliğinden çatladı değerlendirdik bakalım nasıl sonuçlanacak

İğne vurulalı 3 gün olucak meraktan yaptığım test

Eklentiler

• 78BAA860-912B-46F7-A152-91704F1FA7A7.jpeg
    78BAA860-912B-46F7-A152-91704F1FA7A7.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar benimde yumurtam 23 mm olarak hesapladı doktor çatlama iğnesi yaptırdım bugün üçüncü gün kontrole gittim ama çatlamamişti cuma günü tekrar kontrole çağırdı.bu saatten sonra sizce çatlar mi?

Kızlar benimde yumurtam 23 mm olarak hesapladı doktor çatlama iğnesi yaptırdım bugün üçüncü gün kontrole gittim ama çatlamamişti cuma günü tekrar kontrole çağırdı.bu saatten sonra sizce çatlar mi?
Tabiki çatlar erken çatlayanlar da var geç çatlayanlarda

X