- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Merhaba, ben de 22 Haziran'da vuruldum iğnemi. Ignenin yapıldığı gün de sayılıyor mu gün sayarken? Bir de belirtiniz var mı?Ben 23 Haziran'da vuruldum iğneyi bugün 12. Gün beklemedeyim hala
Yani belirtiler neler tam olarak bilmiyorum göğüslerde şiddetli ağrı ve kasıklarda batma var. Bir iki gündür de mide bulantısı başladı. Pek umutlanmak istemiyorum. Regl günüme de 10 gün var daha. İğnenin vurulduğu günü saymadım ben açıkçası çünkü akşam 8 de vur dedi doktor baya geç saatte vuruldum yani.Merhaba, ben de 22 Haziran'da vuruldum iğnemi. Ignenin yapıldığı gün de sayılıyor mu gün sayarken? Bir de belirtiniz var mı?
Ben de ilk kez kullandım çatlatma iğnesini. Ben de de göğüs ağrısı, halsizlik ve kasıklarda batma var. Benim de 10 gün var adetime test yapsam mi yapmasam mi bilemedimYani belirtiler neler tam olarak bilmiyorum göğüslerde şiddetli ağrı ve kasıklarda batma var. Bir iki gündür de mide bulantısı başladı. Pek umutlanmak istemiyorum. Regl günüme de 10 gün var daha. İğnenin vurulduğu günü saymadım ben açıkçası çünkü akşam 8 de vur dedi doktor baya geç saatte vuruldum yani.
Ben yapmayı düşünmüyorum 14 gün dolsun da 15. Gün yaparım muhtemelen. Sizin kaç yumurtanın vardı?Ben de ilk kez kullandım çatlatma iğnesini. Ben de de göğüs ağrısı, halsizlik ve kasıklarda batma var. Benim de 10 gün var adetime test yapsam mi yapmasam mi bilemedim
2 tane yumurtam gelişmişti benim hem sağda 1, solda 1 tane. Sizin kaç taneydi?Ben yapmayı düşünmüyorum 14 gün dolsun da 15. Gün yaparım muhtemelen. Sizin kaç yumurtanın vardı?
Benim 4 taneydi 3 tane sağda 1 tane solda inşallah ikimizinde tutmuştur ya2 tane yumurtam gelişmişti benim hem sağda 1, solda 1 tane. Sizin kaç taneydi?
Inşallah. Belki ben de birkaç gün içinde test yaparımBenim 4 taneydi 3 tane sağda 1 tane solda inşallah ikimizinde tutmuştur ya
Bu zamana kadar her ay bu belirtiler oluyordu bende o yüzden umudum yok sanırım. Test yaptığımda karşılaşacağım sonuçtan korkuyorum. Negatifi görmek insanı yıpratıyor.Inşallah. Belki ben de birkaç gün içinde test yaparım
Özelde yaptırıyorum devlet ilgilenmiyor pekHanımlar bu yumurta takiplerini devlette mi yaptiriyorsunuz özel hastanede mi ?
Ben özelde yaptırıyorum.Hanımlar bu yumurta takiplerini devlette mi yaptiriyorsunuz özel hastanede mi ?
Aynı şekilde sonucu görmekten korkuyorum ama insanın içi içini de yiyor. Inşallah ikimiz de güzel haberler alırızBu zamana kadar her ay bu belirtiler oluyordu bende o yüzden umudum yok sanırım. Test yaptığımda karşılaşacağım sonuçtan korkuyorum. Negatifi görmek insanı yıpratıyor.
İnşallah canım ya. Çok güzel olurdu hem başkalarına da umut olurdu.Aynı şekilde sonucu görmekten korkuyorum ama insanın içi içini de yiyor. Inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Öyle canım aynen 1 yılı geçti bizim. Artık bu son denememiz doktor sizin psikolojinize göre devam edeceğiz. Eğer bir iki ay daha böyle deneyelim derseniz bu tedaviye devam ederiz ama kaldiramiyoruz derseniz bir sonraki yöntem aşılama demişti. Stresi üzüntüsü insanı çok yoruyor yıpratıyor.İnşallah canım ya. Çok güzel olurdu hem başkalarına da umut olurdu.
Gerçekten yıpratıyor. Ben de son kez gideceğim ara vermek istiyorum. Kullandığım ilaçlar psikolojik baskı çok yıprattıÖyle canım aynen 1 yılı geçti bizim. Artık bu son denememiz doktor sizin psikolojinize göre devam edeceğiz. Eğer bir iki ay daha böyle deneyelim derseniz bu tedaviye devam ederiz ama kaldiramiyoruz derseniz bir sonraki yöntem aşılama demişti. Stresi üzüntüsü insanı çok yoruyor yıpratıyor.
Aynen canım aslında ben de 1-2 ay ara vermek istiyorum. Rahim filmi çektirdin mi ? Benim bir tek o kaldı. Bir kimyasal gebelik geçirdiğim için doktor istemedi henüz rahim filmini.Gerçekten yıpratıyor. Ben de son kez gideceğim ara vermek istiyorum. Kullandığım ilaçlar psikolojik baskı çok yıprattı
Özelde yaptırıyorum devlet ilgilenmiyor pek
Özelde muane ile birlikte ne kadar tutuyor acaba ?Ben özelde yaptırıyorum.