• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum naptın iyimisin moralini bozma inşallah şu var diğer ay gebe kalırsak bebeğimiz terazi burcu olacak güzellik burcu.insallah ben diğer aydan umitliyim 🤲 bu ay çok stres yaptım diğer ay salicam
Canımsın inşallah sizlerden güzel haberler gelir. Ben malum kırmızıları gördüm doktora gidicem bi kaç güne♥️

Canımsın inşallah sizlerden güzel haberler gelir. Ben malum kırmızıları gördüm doktora gidicem bi kaç güne♥️
Yeni yıl güzellik ve sağlık ve bebiş getirsin inşallah şansli bir yıl olsun. Hadi hayırlısı olsun kuzum bendede hiç bir belirti yok bugün 9.gun . 14.gunu bekleyip ilaç alacağım adet olmak için. Güzel bir başlangıç olsun senin için insallah

Yeni yıl güzellik ve sağlık ve bebiş getirsin inşallah şansli bir yıl olsun. Hadi hayırlısı olsun kuzum bendede hiç bir belirti yok bugün 9.gun . 14.gunu bekleyip ilaç alacağım adet olmak için. Güzel bir başlangıç olsun senin için insallah
Hepimiz için 2025 çok güzel olsun🥰 14. Gün direkt kan ver bence en iyisi öyle kafan rahatlıyor. Sakın test yapma ama güvenme beni aşırı hüsrana uğrattı çünkü

Hepimiz için 2025 çok güzel olsun🥰 14. Gün direkt kan ver bence en iyisi öyle kafan rahatlıyor. Sakın test yapma ama güvenme beni aşırı hüsrana uğrattı çünkü
Amin inşallah hepimiz için uğurlu bereketli bol müjdeli haberli olsun.tamam canım tahlil yaparım inşallah.haklisin o mutluluğu yaşayıp üzülmek kötü.insallah daimi bir sevinç yaşarsın.bu kez daha tecrübeli olarak...🤲

İlk günler sancim vardi ama hepsi geçti şuan hiçbir belirtim yok. Testte de çıkmıyor bundan sonrası önemli işte sizde varmi
Bende iğnenin 2.gunu şiddetli kasık ağrısı oldu dayanılmaz derecede sonra akıntı başladı şu an adetime 6 gün kaldı göğüs hassasiyeti akıntı var başka belirti yok normal mi bilmiyorum yoksa gene negatif mi olacak belirti yoksa

yumurtlama sonrası 11. Gün bugün artık yaptığım son testti bu ay umutluydum iğne kullandığım için 2 yumurtam büyümüştü belki ikizlerim olur diye ümitlenmiştim salak gibi :) bugün silik bir çizgi görüp yılın son gününde eşime sürpriz yapmayı düşünüyodum hazırlığımı bile önceden yapmıştım ama yine olmadı… bu ay yine doktora gidicem ama artık bu konu hakkında düşünüp kafamı yormıycam çünkü belli ki doğal yollarla olmayacak. Ben kendimi tüp bebek düşüncesine hazırlamaya çalışıcam artık. Bu aydan itibaren foruma da girmemeyi düşünüyorum beni çok yoruyor

yumurtlama sonrası 11. Gün bugün artık yaptığım son testti bu ay umutluydum iğne kullandığım için 2 yumurtam büyümüştü belki ikizlerim olur diye ümitlenmiştim salak gibi :) bugün silik bir çizgi görüp yılın son gününde eşime sürpriz yapmayı düşünüyodum hazırlığımı bile önceden yapmıştım ama yine olmadı… bu ay yine doktora gidicem ama artık bu konu hakkında düşünüp kafamı yormıycam çünkü belli ki doğal yollarla olmayacak. Ben kendimi tüp bebek düşüncesine hazırlamaya çalışıcam artık. Bu aydan itibaren foruma da girmemeyi düşünüyorum beni çok yoruyor
Umutlandırmak istemem ama 11. Gün umudunu kesmek için biraz erken değil mi? Bence adet olmadığın her gün umut var. Test yapma ama 14. Gün eğer adet olmazsan direkt kan ver. Seni çok çok iyi anlıyorum pazar günü ben de yıkıldım ama şu an da adeti oldum diye şükrediyorum o olmasa tekrardan tedaviyede başlayamam. Perşembe tekrar doktora gidicem. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve inan bu imtihan dünyası. Hemen vazgeçme şu an da olmuyosa daha güzeli olacağı içindir♥️ Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻

Ben de yeni yıla bebişli girmek isterdim hepimizin hayali inan buydu. Ama napalım nasipten öte yol yok önce çok ağladım bağırmak çağırmak istedim ama verende vermeyende Allah sabredicez🤲🏻

Umutlandırmak istemem ama 11. Gün umudunu kesmek için biraz erken değil mi? Bence adet olmadığın her gün umut var. Test yapma ama 14. Gün eğer adet olmazsan direkt kan ver. Seni çok çok iyi anlıyorum pazar günü ben de yıkıldım ama şu an da adeti oldum diye şükrediyorum o olmasa tekrardan tedaviyede başlayamam. Perşembe tekrar doktora gidicem. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve inan bu imtihan dünyası. Hemen vazgeçme şu an da olmuyosa daha güzeli olacağı içindir♥️ Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻

Ben de yeni yıla bebişli girmek isterdim hepimizin hayali inan buydu. Ama napalım nasipten öte yol yok önce çok ağladım bağırmak çağırmak istedim ama verende vermeyende Allah sabredicez🤲🏻
işte sabır sabır nereye kadar ben artık isyanlardayım… beslenmeme dikkat ediyorum, vitaminler kullanıyorum, abuk subuk şeyler yemiyorum, işe yanımda yemek getiriyorum. Ama yemesine içmesine dikkat etmeyen, çocuk için uğraşmayan ne kadar insan varsa hemen hamile kalıyo. Ben bu ay gerçekten çok aşırı yoruldum ve artık içindeki öfkeyi bastıramıyorum. 11. Günde insanların hep sonucu pozitif çıkmış benim de olsa çoktan çıkardı. E yine mecbur bekliycem tabi ama aaa adet olmadım hâlâ umudum var diyemiyorum aylar önce bıraktım o umudu …

işte sabır sabır nereye kadar ben artık isyanlardayım… beslenmeme dikkat ediyorum, vitaminler kullanıyorum, abuk subuk şeyler yemiyorum, işe yanımda yemek getiriyorum. Ama yemesine içmesine dikkat etmeyen, çocuk için uğraşmayan ne kadar insan varsa hemen hamile kalıyo. Ben bu ay gerçekten çok aşırı yoruldum ve artık içindeki öfkeyi bastıramıyorum. 11. Günde insanların hep sonucu pozitif çıkmış benim de olsa çoktan çıkardı. E yine mecbur bekliycem tabi ama aaa adet olmadım hâlâ umudum var diyemiyorum aylar önce bıraktım o umudu …
Ben de kilo verdim ettim ama olmayınca olmuyo :) demesi çok kolay bende henüz yapamadım ama salmak lazım oldu mu olacak mı diye beklememek lazım. Sakınan göze çöp batar diye boşa denmemiş. Kafamızı dağıtmamız lazım çok düşündüğümüzden olmuyor. Bunu düşünmeden nasıl durucaz diyosan inan bilmiyorum ama bi şekilde yapmak zorundayız…

Ay içimi dokmusum sanki aynı hisler helede istedgini yememe kısmı valla bazen bildiğin çocuk gibi canım çeker ama hayır yemeyeceksin dikkat et derim kendime Allah görüyor ya inşallah bizede verecek😥bak hamile bir arkadaşım var artık doktor yeme diyordu odemden sistin bebeğe zarar tamam yapmak için demiyorum ama bebeği doğdu gayette sağlıklı ben mi abartiyorjm diye az geçirmedim içimden ama kısmet işte 🥺

bu ay 3-4 kilo aldım bende hergün incir havuc badem ceviz onu bunu yemekten. her tedaviye baslayısta stres oluyorum. dua edicez insallah. 20. gün pozitife dönenler var. bir mucize ama insallah olur. olmazsada diğer aya yeni başlangıclara. bende iğneyi ararken cok agladım takside agladım eve geldim agladım.yaza dek kendim deneyecegim olmzsa artık asılama ve tüp bebek

Bugün 9.gunum testim negatif tamamen gitti çizgi hatta ovulasyon testim bile çok hafif negatif yani.bu ay bende negatifim belirtide yok.duphastona başlıyorum bugün adet olmak için. Olmayan yumurtaya iğne yaptığımı düşünüyorum çünkü ultrasonda sadece bir kez gördüm oda emin değilim hayırlısı

Ay içimi dokmusum sanki aynı hisler helede istedgini yememe kısmı valla bazen bildiğin çocuk gibi canım çeker ama hayır yemeyeceksin dikkat et derim kendime Allah görüyor ya inşallah bizede verecek😥bak hamile bir arkadaşım var artık doktor yeme diyordu odemden sistin bebeğe zarar tamam yapmak için demiyorum ama bebeği doğdu gayette sağlıklı ben mi abartiyorjm diye az geçirmedim içimden ama kısmet işte 🥺
ben bu kadar dikkat etmiyorum yine arada kaçamaklarım oluyo dayanamıyorum :) ama ne bileyim işe evden yemek götürüyorum mesela kendi yaptığım yemeği yemek için. Hamile olanlara bakıyorum hergün dışarıdan bi şeyler yiyolar. Ne biliyim hamile halleriyle para için başka şeylerde görev alıyolar falan valla ben daha ortada çocuk yokken kendimi bu kadar yormamaya çalışıyorum. İnsanlar bizim gibi uğraşmayıp hemen elde ettikleri için kıymetini bilmiyolar bence. Yine sen iyisin benim psikolojim cidden bozuldu hamile insan görünce sinir oluyorum gkdkkd

slm kızlar yarın 11.günüm sabah ilk idrarla yapacagım test. yüzüm çenem sivilce doldu. duphastonada basladım.hç bir belirtimde yok.sizde durumlar nasıl

Kizlar ben ovitrelleden sonra kontrol gitmistim hatırlarsanız odada ultrasonla bakarken solda iki tane yumurtam vardı yeni büyümeye başlamış sadece sagdaydi yumurtam net hatırlıyorum doktorda göstermişti şimdi ne alaka diğerleri büyüyor doktor birşey demedi ama arada şimdi sol tarafimda ağrıyor ovitrelle sonradan olanıda catlatirmi kiste mi dönüşecek bu yumurta

Back
X