Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah inşallah hepimiz14. Gunundesin bacım git artık hamiş olarak dön buraya
Nimo diye marka canım. Küçük yer olunca hepsinde aynı oluyo nerdeyse. Ader belirtilerim var gibi olmazsam akşama kan vericemHangi marka test kullandın? Nöbetçi eczaneden başka markalarınkini de alıp denesen iyi olur bence
Kuzum inşallah hamissindirİnşallahh kızlar ben dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün 14. Gün test yaptım çizgi çıktı ama testin yorumları kötü yalancı pozitif olabilir mi başka birine aynı testi yaptırdım hamile olmayan negatif çıktı. Bat 1 ocak sizce var mıdır? Kaset teste çıkmayınca pek emin olamıyorum
Pik olmuş canım istersen başka bir doktora gidip baktirt salida kendi doktoruna gidersinen alttakini simdi yaptım pik olmuş degilmi sabahtan beri sol kasık ağrım inanılmaz ağrıyor klomen kaynaklı mıdır normalde yumurtlama ağrısı çekmem sanirim buda yumurtlama ağrısı doktor salı gunu çağırmıştı sizce yarinmi gitsem yumurtlama takibindeyiz
Canım sende dudunlar nasıl test yapıyor musunHangi marka test kullandın? Nöbetçi eczaneden başka markalarınkini de alıp denesen iyi olur bence
ben en son dün -yumurtlamadan 9 gün sonra -yaptım. Tek çizgiydi tabiki. Baya moralim bozuldu pek umudum yok. Ama 2-3 gün sonra bir daha test yapıcamCanım sende dudunlar nasıl test yapıyor musun
Merhaba 17 aralık çatlatma iğnesi vurulduğumuz gün aynıydı sanırım bugün 14. Günümdü bende test yaptım negatifben en son dün -yumurtlamadan 9 gün sonra -yaptım. Tek çizgiydi tabiki. Baya moralim bozuldu pek umudum yok. Ama 2-3 gün sonra bir daha test yapıcam
18inde oldum iğneyi. Geçen ay da sadece klomen kullanmıştım iğnesiz. Adet belirtisi var mı peki?Merhaba 17 aralık çatlatma iğnesi vurulduğumuz gün aynıydı sanırım bugün 14. Günümdü bende test yaptım negatif
Mayıs ayındada klomen denemiştim 12. Günde regl olmuştum. Şuan regl belirtimde hiç yok.
Adet belirtimde yok18inde oldum iğneyi. Geçen ay da sadece klomen kullanmıştım iğnesiz. Adet belirtisi var mı peki?
Merhaba bende 4 aydır Klomen folik asit vs kullandım sonuçlar hep negatif hormon testleri sıkıntı çıkmıyor bu ay da 21 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim herhangi bir belirtim yokMerhaba ben 2 senelik evliyim bir senenin sonunda gebelik istemeye başladım ama gebe kalamadım Eylül ayında rahim filmi çekildim temiz çıktı şükür Aralık 9 da klomen- kullanmaya başladım 16 sında gittim yumurtam buyumemiş o arada hemen kısa bir kür denedim bal çörek otu tarçın yedim ve 20 sinde gittigimde hızlı bir şekilde büyümüş ama kaç mm söylemedi doktor ve aynı gün iğne yapmamı doyledi güç bela buldum igneyide bugün hafif kasık ağrılarım oluyor bu sürecte sizinle olmak istedim benim gibi bu ay başlayan varsa konuşalım
Canım bende 20 Aralık'ta ignemi oldum bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlanır testlerin benim testler artık silik cikarmiyor inşallah bundan sonra pozitife dönerMerhaba bende 4 aydır Klomen folik asit vs kullandım sonuçlar hep negatif hormon testleri sıkıntı çıkmıyor bu ay da 21 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim herhangi bir belirtim yok
Ben daha hiç test yapmadım cesaret edemedim sizde herhangi bir belirti var mıCanım bende 20 Aralık'ta ignemi oldum bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlanır testlerin benim testler artık silik cikarmiyor inşallah bundan sonra pozitife döner
Kuzum naptın iyimisin moralini bozma inşallah şu var diğer ay gebe kalırsak bebeğimiz terazi burcu olacak güzellik burcu.insallah ben diğer aydan umitliyim bu ay çok stres yaptım diğer ay salicamNimo diye marka canım. Küçük yer olunca hepsinde aynı oluyo nerdeyse. Ader belirtilerim var gibi olmazsam akşama kan vericem
İlk günler sancim vardi ama hepsi geçti şuan hiçbir belirtim yok. Testte de çıkmıyor bundan sonrası önemli işte sizde varmiBen daha hiç test yapmadım cesaret edemedim sizde herhangi bir belirti var mı
14. Gününü tamamlda öyle kullan bari ilacini bence yinede doktorada görün kendi başına almaKızlar ben ilaçsız adet olamıyorum şimdi çatlama iğnesi adet olmamı sağlar mı.yoksa duphaston alıp baslasammi bugün 9. Gün olacak büyük ihtimal negatif umudum yok.ama adette olmam lazım yeniden ilaca başlamak icin