Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi

en alttakini simdi yaptım pik olmuş degilmi sabahtan beri sol kasık ağrım inanılmaz ağrıyor klomen kaynaklı mıdır normalde yumurtlama ağrısı çekmem sanirim buda yumurtlama ağrısı doktor salı gunu çağırmıştı sizce yarinmi gitsem yumurtlama takibindeyiz

Eklentiler

• IMG20241229154321.jpg
    IMG20241229154321.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 8
İnşallahh♥️ kızlar ben dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün 14. Gün test yaptım çizgi çıktı ama testin yorumları kötü yalancı pozitif olabilir mi başka birine aynı testi yaptırdım hamile olmayan negatif çıktı. Bat 1 ocak sizce var mıdır? Kaset teste çıkmayınca pek emin olamıyorum
Kuzum inşallah hamissindir🥰🤲

en alttakini simdi yaptım pik olmuş degilmi sabahtan beri sol kasık ağrım inanılmaz ağrıyor klomen kaynaklı mıdır normalde yumurtlama ağrısı çekmem sanirim buda yumurtlama ağrısı doktor salı gunu çağırmıştı sizce yarinmi gitsem yumurtlama takibindeyiz
Pik olmuş canım istersen başka bir doktora gidip baktirt salida kendi doktoruna gidersin

ben en son dün -yumurtlamadan 9 gün sonra -yaptım. Tek çizgiydi tabiki. Baya moralim bozuldu pek umudum yok. Ama 2-3 gün sonra bir daha test yapıcam
Merhaba 17 aralık çatlatma iğnesi vurulduğumuz gün aynıydı sanırım bugün 14. Günümdü bende test yaptım negatif
Mayıs ayındada klomen denemiştim 12. Günde regl olmuştum. Şuan regl belirtimde hiç yok.

Merhaba 17 aralık çatlatma iğnesi vurulduğumuz gün aynıydı sanırım bugün 14. Günümdü bende test yaptım negatif
Mayıs ayındada klomen denemiştim 12. Günde regl olmuştum. Şuan regl belirtimde hiç yok.
18inde oldum iğneyi. Geçen ay da sadece klomen kullanmıştım iğnesiz. Adet belirtisi var mı peki?

Merhaba ben 2 senelik evliyim bir senenin sonunda gebelik istemeye başladım ama gebe kalamadım Eylül ayında rahim filmi çekildim temiz çıktı şükür Aralık 9 da klomen- kullanmaya başladım 16 sında gittim yumurtam buyumemiş o arada hemen kısa bir kür denedim bal çörek otu tarçın yedim ve 20 sinde gittigimde hızlı bir şekilde büyümüş ama kaç mm söylemedi doktor ve aynı gün iğne yapmamı doyledi güç bela buldum igneyide bugün hafif kasık ağrılarım oluyor bu sürecte sizinle olmak istedim benim gibi bu ay başlayan varsa konuşalım
Merhaba bende 4 aydır Klomen folik asit vs kullandım sonuçlar hep negatif hormon testleri sıkıntı çıkmıyor bu ay da 21 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim herhangi bir belirtim yok

Merhaba bende 4 aydır Klomen folik asit vs kullandım sonuçlar hep negatif hormon testleri sıkıntı çıkmıyor bu ay da 21 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim herhangi bir belirtim yok
Canım bende 20 Aralık'ta ignemi oldum bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlanır testlerin benim testler artık silik cikarmiyor inşallah bundan sonra pozitife döner 🤲

Canım bende 20 Aralık'ta ignemi oldum bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlanır testlerin benim testler artık silik cikarmiyor inşallah bundan sonra pozitife döner 🤲
Ben daha hiç test yapmadım cesaret edemedim sizde herhangi bir belirti var mı

Kızlar ben ilaçsız adet olamıyorum şimdi çatlama iğnesi adet olmamı sağlar mı.yoksa duphaston alıp baslasammi bugün 9. Gün olacak büyük ihtimal negatif umudum yok.ama adette olmam lazım yeniden ilaca başlamak icin

Nimo diye marka canım. Küçük yer olunca hepsinde aynı oluyo nerdeyse. Ader belirtilerim var gibi olmazsam akşama kan vericem♥️
Kuzum naptın iyimisin moralini bozma inşallah şu var diğer ay gebe kalırsak bebeğimiz terazi burcu olacak güzellik burcu.insallah ben diğer aydan umitliyim 🤲 bu ay çok stres yaptım diğer ay salicam

Kızlar ben ilaçsız adet olamıyorum şimdi çatlama iğnesi adet olmamı sağlar mı.yoksa duphaston alıp baslasammi bugün 9. Gün olacak büyük ihtimal negatif umudum yok.ama adette olmam lazım yeniden ilaca başlamak icin
14. Gününü tamamlda öyle kullan bari ilacini bence yinede doktorada görün kendi başına alma

X