- 26 Kasım 2020
- 255
- 112
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Sizin kaç gün olduİnşallah bende bekleyebilirim ya çatlıyorm meraktan
Daha dün yaptim catlatma iğnesiSizin kaç gün oldu
Aa çok yeni inşallah sizinki tutar yaDaha dün yaptim catlatma iğnesi
19.gunde Yani kendi adet gunumde oldum ben kesin 14 de olucak diye bırsey yokÇatlatma iğnesi sonrasi 14. Gün regl olunuyor diye biliyorum yanlis mi acaba
Sabah yaparsan daha doğru sonuç alabilirsin. Belirtin varsa birkaç güne sabah tekrarlayabilirsin. Ben de hafta sonu yapacağım test.Güncelleme yapayım bugün eşim test getirmiş ve yaptım negatif çıktı
Mide bulantısı falan var ama bilmiyorum negatifi görünce umudum kırıldıSabah yaparsan daha doğru sonuç alabilirsin. Belirtin varsa birkaç güne sabah tekrarlayabilirsin. Ben de hafta sonu yapacağım test.
Ben öyle biliyorum genelde benim öyle olur yanuİki gün sonra 14. Gün oluyor bu durumda 8 gün önce regl olmuş olurum. Bilmiyorum bunu ilk defa sizden duydum
Bir arkadaşimim çatlatma iğnesi 19. Gün kanda 17 testte negatif cikti adet günü kanaması oldu adet oldu sandi ama yerlesmeymis meğer umudunuzh kaybetmeyinMide bulantısı falan var ama bilmiyorum negatifi görünce umudum kırıldı
İnşallah Allah'ım yaaa hepimizin tutar inşallah en kisa zamandaAa çok yeni inşallah sizinki tutar ya
Femarayi mi atacaksinizBen bişey sorucam dün muayene oldum doktor sün atabilirsin dedi hemen ama aksilik oldu o yüzden bufün atsam olurmu tam istediği ml de yumurta çok iyi oldu
Ne zaman geçirdin kimyasal canımAynen canım aslında ben de 1-2 ay ara vermek istiyorum. Rahim filmi çektirdin mi ? Benim bir tek o kaldı. Bir kimyasal gebelik geçirdiğim için doktor istemedi henüz rahim filmini.
Amin canım aminİnşallah Allah'ım yaaa hepimizin tutar inşallah en kisa zamanda
İnşallah olur rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize inşallah. İlişki günlerini nasil ayarliyorsunuzKızlar femara çatlatma iğnesi ile haziranda hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef.Bugün yine başladım femaraya inşallah bu kez olur
Bende oviterelle yaptimOvitrelle benim iğne doktorla konuştum at dedi yaptırdım 1 saaat önce iğnemi
Kızlar tutunma şansını arttırmak için ekstra bisey yapıyor musunuzİnşallah isteyen herkesin olur