- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- Konu Sahibi Childdevelopment
Merhaba canım ben üniversite hastanesi özel muayeneyle yaptırıyorumHanımlar bu yumurta takiplerini devlette mi yaptiriyorsunuz özel hastanede mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben üniversite hastanesi özel muayeneyle yaptırıyorumHanımlar bu yumurta takiplerini devlette mi yaptiriyorsunuz özel hastanede mi ?
Aslında sizin bayağı olmus test yapsanız çıkabilir ben 10. Günden itibaren test yapmaya başlamayı düşünüyorum iğne etkisu geçiyormusBen 23 Haziran'da vuruldum iğneyi bugün 12. Gün beklemedeyim hala
Kızlar iğneden sonra kaç gün gün aşırı devam ettiniz benim doktorum bu konuyla ilgili hiç bişey söylemediMerhaba, ben de 22 Haziran'da vuruldum iğnemi. Ignenin yapıldığı gün de sayılıyor mu gün sayarken? Bir de belirtiniz var mı?
Benim doktorumun muayene ücreti 700 tl. Adetliyken gidiyorum. Kist kontrolü yapıyor. Tedaviye başlıyor . Adetliyken 1 kez gidiyorum, sonra verdiği ilaçları igneleri kullanarak yumurta kontrolüne gidiyorum. 2 muayene 1400 tl oluyor. Eğer yumurtam istediği büyüklüğe gelmezse yeniden çağırıyor ama o yumurta kontrolünde muayene ücreti almıyor.Özelde muane ile birlikte ne kadar tutuyor acaba ?
Doktorum iğneden sonra 24 saat ilişki yok, sonra iki gün üst üste sonra gün aşırı devam edecekseniz dedi.Kızlar iğneden sonra kaç gün gün aşırı devam ettiniz benim doktorum bu konuyla ilgili hiç bişey söylemedi
36. Saat iliski önermedi miDoktorum iğneden sonra 24 saat ilişki yok, sonra iki gün üst üste sonra gün aşırı devam edecekseniz dedi.
Özelde muane ile birlikte ne kadar tutuyor acaba ?yani benim doktorum muayene parası 350 TL almıştı en son bayramdan sonra zam yapacağız demişti henüz gitmedim ilaçlara göre değişiyor
Hayır çektirmedim henüz doktor gerek yok dediAynen canım aslında ben de 1-2 ay ara vermek istiyorum. Rahim filmi çektirdin mi ? Benim bir tek o kaldı. Bir kimyasal gebelik geçirdiğim için doktor istemedi henüz rahim filmini.
Merhabalar herkese. Femaranin 2. Ayindayim. Geçen ay catlatma iğnesi kullanmamıştım bu ay ilk kez kullandım. dün iğne günümdü. Dr gün aşırı ilişki önerdi. bu ay ayni tedaviyi gören varsa gelin beraber bekleyelim
Bence sen 3 gün peş peşe ilişki yap ara verme sonra ki günler gün aşırı girIğne sabah 8 de yapıldı. Ertesi gün sabah 8-9 gibi ilişki, ertesi gün yeniden ilişki şeklinde söyledi doktor
Aslında sizin bayağı olmus test yapsanız çıkabilir ben 10. Günden itibaren test yapmaya başlamayı düşünüyorum iğne etkisu geçiyormus
Bence sen 3 gün peş peşe ilişki yap ara verme sonra ki günler gün aşırı gir
[/QUOTE
İğnemi haziranda oldum doktorumun verdiği takvime göre ilişki uygulandı.
Bekle canım biraz daha sabret, en azından iğne etkisiyle pozitif görüp sonra negatife dönerse üzülmek daha yıpratıcı. 14 gün geçsin hatta birkaç gün daha bekleyebilirsin. Ben öyle düşünüyorum.Kesin sonuç 14. Günden sonra çıkıyormuş çoğu kişi öyle söylemiş o yüzden bekliyorum ben de
Ben de öyle yapacağım ya hatta bana kalsa regl günüme kadar beklerim de eşim çok heyecanlıBekle canım biraz daha sabret, en azından iğne etkisiyle pozitif görüp sonra negatife dönerse üzülmek daha yıpratıcı. 14 gün geçsin hatta birkaç gün daha bekleyebilirsin. Ben öyle düşünüyorum.
İnşallah bende bekleyebilirim ya çatlıyorm meraktanKesin sonuç 14. Günden sonra çıkıyormuş çoğu kişi öyle söylemiş o yüzden bekliyorum ben de
Çatlatma iğnesi sonrasi 14. Gün regl olunuyor diye biliyorum yanlis mi acabaBen de öyle yapacağım ya hatta bana kalsa regl günüme kadar beklerim de eşim çok heyecanlı
İki gün sonra 14. Gün oluyor bu durumda 8 gün önce regl olmuş olurum. Bilmiyorum bunu ilk defa sizden duydumÇatlatma iğnesi sonrasi 14. Gün regl olunuyor diye biliyorum yanlis mi acaba