Sende çok test varsa sıkıldıkça yapKoyulastigindaysa sorun yok daha silik.çünkü
Evet canım dün adetliyken gittim alttan muayene yaptı sağda 20 yumurta solda 3 yumurtam varmısBen de o masajı yapıyorum şu anda, 20 yumurta mı oldu senin?doktora mı gittin, merak ettim süreci
Peki bunlar kendi kendine kayboluyor muymuş? Sen klomene baslamış mıydın? O da etkilemiş olabilir. Boyutu iyi olan var mı? Çok heyecanlı, detay ver lütfenEvet canım dün adetliyken gittim alttan muayene yaptı sağda 20 yumurta solda 3 yumurtam varmıs
Klomene baslamadan önce baktı canım. Sonra büyümeleri icin klomen yazdı cünkü cok var kendi kendini zor büyütür dedi. Sanırım adetle atılıyo cogu büyütüp catlamadanPeki bunlar kendi kendine kayboluyor muymuş? Sen klomene baslamış mıydın? O da etkilemiş olabilir. Boyutu iyi olan var mı? Çok heyecanlı, detay ver lütfen
Evet bu şekilde olunca pcos görüntüsü diyorlar zaten, benim de öyle oluyor. Bir sürü büyümeyen yumurta. Ben de önümüzdeki ay klomenli sürece gecicem. Doktora gittikçe bizi bilgilendir. Klomen kullandıktan sonra boyut baktırmaya gidersin zaten.Klomene baslamadan önce baktı canım. Sonra büyümeleri icin klomen yazdı cünkü cok var kendi kendini zor büyütür dedi. Sanırım adetle atılıyo cogu büyütüp catlamadan
Ağzından doğurmaya başla sonra sjsjskslEşimde diyo ki aşkım 10 uz olmasın bizim senın bu 20 yumurtadan sonra ajdkskxnsk
Az kalmış diyolar galiba buna ama bence nolur nolmaz değerlendir mutlakaKızlar adetin 15 günğ ovülasyon testim böyle çıktı sizce bugün mü yumurtlama yoksa daha var mı
Yarın yumurtlarsın bugün ve yarını değerlendir canım boş geçmesinKızlar adetin 15 günğ ovülasyon testim böyle çıktı sizce bugün mü yumurtlama yoksa daha var mı
Daha var sankiKızlar adetin 15 günğ ovülasyon testim böyle çıktı sizce bugün mü yumurtlama yoksa daha var mı
Sen gunde bir defa mi yapıyorsun peki ovulasyonu yarin tam koyulasacak gibiTamam kızlar çok teşekkür ederimbakalım bide yarın yapayım testi banada yarın pik olur gibi geliyor dün bundan bi tık silikti git gide koyulaşıyor
Kiz boyle olursa yakarim bu testleri bu nasıl is boyleBi arkadaş akşam bi yapayım demiş pik olmuş gündüz silikmiş sağı solu da belli olmuyor anacımebru koyulaştığında günde 2 kere yapabilirsiniz diyodu sanki
aynen ama daha yumurtlamamışş az kalmıştır inşşKızlar çizgi daha belirtin sanki bugün bana mı öyle geliyor
Ben de ilk defa kullanıcam aynı senin gibi düzenli döngü. Geçen ay takvime göre olmuş yumurtlamam ama bu ay ben de ovulasyon testiyle kontrol etmeyi düşünüyorumKızlar çizgi daha belirtin sanki bugün bana mı öyle geliyor
11. Gün bugün. Tahminim cuma günü tam yumurtlama olur haftasonu da çatlamaaynen ama daha yumurtlamamışş az kalmıştır inşşadet başından beri kaçıncı gün bugün