Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım dün adetliyken gittim alttan muayene yaptı sağda 20 yumurta solda 3 yumurtam varmıs
Peki bunlar kendi kendine kayboluyor muymuş? Sen klomene baslamış mıydın? O da etkilemiş olabilir. Boyutu iyi olan var mı? Çok heyecanlı, detay ver lütfen

Peki bunlar kendi kendine kayboluyor muymuş? Sen klomene baslamış mıydın? O da etkilemiş olabilir. Boyutu iyi olan var mı? Çok heyecanlı, detay ver lütfen
Klomene baslamadan önce baktı canım. Sonra büyümeleri icin klomen yazdı cünkü cok var kendi kendini zor büyütür dedi. Sanırım adetle atılıyo cogu büyütüp catlamadan

Klomene baslamadan önce baktı canım. Sonra büyümeleri icin klomen yazdı cünkü cok var kendi kendini zor büyütür dedi. Sanırım adetle atılıyo cogu büyütüp catlamadan
Evet bu şekilde olunca pcos görüntüsü diyorlar zaten, benim de öyle oluyor. Bir sürü büyümeyen yumurta. Ben de önümüzdeki ay klomenli sürece gecicem. Doktora gittikçe bizi bilgilendir. Klomen kullandıktan sonra boyut baktırmaya gidersin zaten.

Kızlar adetin 15 günğ ovülasyon testim böyle çıktı sizce bugün mü yumurtlama yoksa daha var mı

Eklentiler

• IMG_20210608_142827.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 27
Tamam kızlar çok teşekkür ederim bakalım bide yarın yapayım testi banada yarın pik olur gibi geliyor dün bundan bi tık silikti git gide koyulaşıyor

Tamam kızlar çok teşekkür ederim bakalım bide yarın yapayım testi banada yarın pik olur gibi geliyor dün bundan bi tık silikti git gide koyulaşıyor
Sen gunde bir defa mi yapıyorsun peki ovulasyonu yarin tam koyulasacak gibi

Bi arkadaş akşam bi yapayım demiş pik olmuş gündüz silikmiş sağı solu da belli olmuyor anacım ebru koyulaştığında günde 2 kere yapabilirsiniz diyodu sanki
Kiz boyle olursa yakarim bu testleri bu nasıl is boyle

Kızlar çizgi daha belirtin sanki bugün bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 187054CF-ABCF-4755-9431-D5D2F0A30ABB.jpeg
    141,4 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar çizgi daha belirtin sanki bugün bana mı öyle geliyor
Ben de ilk defa kullanıcam aynı senin gibi düzenli döngü. Geçen ay takvime göre olmuş yumurtlamam ama bu ay ben de ovulasyon testiyle kontrol etmeyi düşünüyorum burdan öğrendiğim kadarıyla henüz olmamış T çizgisinin çok çok daha koyu olması gerekiyor sanırım C den daha koyu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…