Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu test işi de baya oyalıyor insanı değil mii 1 saate evde olacağımm bakalım ne kadar değişmiş :KK70:
Günde kaç tane yapıyosun dhddagags ben yarın doktordan sonra sipariş etmeyi düşünüyorum belki olumsuz bi şey falan çıkarsa 🤦🏻‍♀️ Bi korktum şimdi. Pazar ilişki olmuş ptesi yumurtlamışım salı ilişki olmuş hayattaki şansım 🤣

Günde kaç tane yapıyosun dhddagags ben yarın doktordan sonra sipariş etmeyi düşünüyorum belki olumsuz bi şey falan çıkarsa 🤦🏻‍♀️ Bi korktum şimdi. Pazar ilişki olmuş ptesi yumurtlamışım salı ilişki olmuş hayattaki şansım 🤣
1 tanecik gündee 4 te su içmeyi bırakıyorum 6 da evde oluyorum yapıyorum hemencik :KK70: valla haziran grupları şans getirmedi temmuzlardan umutluyum :KK70:

Sen gunde bir defa mi yapıyorsun peki ovulasyonu yarin tam koyulasacak gibi
Aynen günde bir defa yapıyorum ama bugün dediğiniz gibi akşamda tekrarlıyayım birgebenin günlügü orada ebru ablayada sordum oda bugünü değerlendir ama test yapmaya devam et dedi pik yakın yarın falan olur dedi bakalım
☺️

Simdi ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?

Simdi ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?
Canım valla ben ovulasyon testi kullandığım aylarda tam yumurtlama olan günden itibaren 1.gün olarak sayıyordum ve 14.gün adet oluyordum iki ay üst üste böyle oluyordu takvim döngüsüne göre de iki gün öne geliyordu hep bat tarihim 😇

Canım valla ben ovulasyon testi kullandığım aylarda tam yumurtlama olan günden itibaren 1.gün olarak sayıyordum ve 14.gün adet oluyordum iki ay üst üste böyle oluyordu takvim döngüsüne göre de iki gün öne geliyordu hep bat tarihim 😇
Vay o zaman ben de sayayim aha bugün 14.gun olmadim adet ama sabah test yaptım erken gebelik cikmadi da=/

Vay o zaman ben de sayayim aha bugün 14.gun olmadim adet ama sabah test yaptım erken gebelik cikmadi da=/
İnşAllah geç döllenme olmuştur ondan testte çıkmamıştır kuzum güzel haberlerini bekliyoruz 🙏😇😍

X