Hatta miyomu olanlara hamile kalmak öneriyorlar doğumla alınması için .ben hsg bile çektirdim rahim tüplerde bişey yok .ultrasonda gördü rahim arkası ve yanında varmış .kontrol zaten bu ödeme yapmiycam .bana direk tüp veya ameliyat diyen Dr değil tedavi edecek Dr lazımHadi inşallah iyi haberlerle, içine sinmediyse bence doktor değiştir mutlaka, aynen canım ne miyomlarla hamile kalan doğum yapanlar var, umutsuzluk yok
Bende aynı şekilde olucam galiba gögüslerim 3 gündür çok hassas kabızlık var bakalım bende akşama kalmadan olurum olmasamda test için bi kaç gün daha beklerim gibiMerhabayumurtlama ve çatlama günümüz aynıymış. Bat bugün benimde adet ağrım var henüz gelen giden yok ama olcam sanırım
Teşekkür ederim canım ama bugün hep yolda olucam bakalım bi kaç gün geçerse yaparım inşallah25 i bence, erken gebelik testi yapsan çıkma ihtimali yüksek canım
Canım evet haklısın ama orda bebek büyüyecek be büyüdükçe baskı yapacak içerde belki tehlikesi o zaman olur diye gebelik öncesi ameliyat demiştir doktorun benim de hep duyduğum polip myom olduğu zaman önce ameliyat öneriyorlar iyice araştır bence canım içini de ferah tut herşeyin çaresi var sıkma canını kuzumKızlar herkese günaydın
Birazdan Dr a gidicem .amh tahlil sonucumu gostercem birde bana rahim dışında miyom var demişti onunla ilgili konuşcam bakalım bu kadın Dr çok içime sinmedi ama evime yakın son bı gidiyim .
Neden içime sinmedi miyonlara hemen ameliyat dedi rahim içinde veya tüplerde degilki rahim arkasında biraz araştırdım bu şekilde hamile kalan oluyorkısaca miyom ve amh için bakalım ne diycek
Hadi inşallah hamişsindir canımTeşekkür ederim canım ama bugün hep yolda olucam bakalım bi kaç gün geçerse yaparım inşallah
benim arkadaşımda da vardı ufak bir operasyon geçirip ikizlere hamile kaldı sonrasında.. allah demek ki bol bol yer olsun diye temizletti her yerini sonra iki bebik koyduCanım evet haklısın ama orda bebek büyüyecek be büyüdükçe baskı yapacak içerde belki tehlikesi o zaman olur diye gebelik öncesi ameliyat demiştir doktorun benim de hep duyduğum polip myom olduğu zaman önce ameliyat öneriyorlar iyice araştır bence canım içini de ferah tut herşeyin çaresi var sıkma canını kuzum
Aynen canım mutlaka başka doktora da görünmek gerek tek doktora bağlı kalmamak lazım bence deHatta miyomu olanlara hamile kalmak öneriyorlar doğumla alınması için .ben hsg bile çektirdim rahim tüplerde bişey yok .ultrasonda gördü rahim arkası ve yanında varmış .kontrol zaten bu ödeme yapmiycam .bana direk tüp veya ameliyat diyen Dr değil tedavi edecek Dr lazım
Ayyyyyy aynııııGünaydın kızlar, bata sooooon 4
Dün yaptım dayanamayıp, bemmbeyazdı ama hala umudum var kaset testi çünküyaaaaa bu ay herkes çok temkinliii benim bata bu kadar az kalsa testler havada uçuşurduu azıcık bize heyecan verinn yapın şu testleri tontilerim yaa
Hayır yapmayacam bat günü yapacam yetti gariAyyyyyy aynııııtest Vs yaptın mı canım.
Aman dur kimse yapmasın sonra iki pozitif görüp heyecanlanınca ben de yapıyorumyaaaaa bu ay herkes çok temkinliii benim bata bu kadar az kalsa testler havada uçuşurduu azıcık bize heyecan verinn yapın şu testleri tontilerim yaa
Döngün kaç gün seninGünaydın kızlarrr, bata son 3 gün
1 hafta kala kasette pozitif çıkartabilen varsa kendi yerime de test rica ederim ahahhahaha deliDün yaptım dayanamayıp, bemmbeyazdı ama hala umudum var kaset testi çünkü
28 canımDöngün kaç gün senin
ne var ne yoksa kanki pik ve sonraki 2 gün deniyor geneldeeGünaydın bebeklerimŞimdi ilk ayım olduğundan affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Ovu testinde pik gördükten sonra değerlendirmek mi önemli silikleşince yani çatlama dediğiniz demi?