- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
İnşallah canım başka bi açıdan da böyleÖyle deme ya iyi düşünelim iyi olsun.. ama böyle cift cızgı görmekde güzel bir duyguymuşş:)) inşallah devam eder çift çizgin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım başka bi açıdan da böyleÖyle deme ya iyi düşünelim iyi olsun.. ama böyle cift cızgı görmekde güzel bir duyguymuşş:)) inşallah devam eder çift çizgin
Benımde 9.günüm bugun pazartesı yaparım herhaldeBüyük ihtimal benımde yarın tertemiz olur
Cızgı var evet benım gözler görür:))) dıkkatli bakılınca umarım yarında devam eder yaaa bana doktorum 12.gün yap dediİnşallah canım başka bi açıdan da böyle
Banada 14.gün yap dedi ama ben olayı çözcem ya kaç günde igne etkis gidiyo falan o yüzden bide ekşın olsun çift çizgi görelim azcık modumuz şenlensin falan fistanCızgı var evet benım gözler görür:))) dıkkatli bakılınca umarım yarında devam eder yaaa bana doktorum 12.gün yap dedi
İyi düşünelim iyi olsun... İnş pozitife dönecektir... :)Arada sanki adet olcakmsım gibi karın ağrısı giriyor sonra geçiyor. Kasık ve belden bahsetmiyorum bile zaten artık onlar kronikleşti ne olur sonu kestiremiyorum ama adet olursamda üzülmem cünkü geçen ay tam anlamıyla adet olamadıgımdan şişliğimide atamadım
Kaç gün kaldı senin bata canım, hadi inşallah pazarteside görücez çift çizgiyiİnşallah canım başka bi açıdan da böyle
14 gün sayarsak batım 30 haziran oluyo kuzum yanı 6 gün kaldıKaç gün kaldı senin bata canım, hadi inşallah pazarteside görücez çift çizgiyi
İnşallah canım pazartesye belli olur herhalde diye düsünüyorum:))İyi düşünelim iyi olsun... İnş pozitife dönecektir... :)
Çok heyecanlı bekleyişler benim de 4 kaldı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum, adet olcak gibi de hissetmiyorum14 gün sayarsak batım 30 haziran oluyo kuzum yanı 6 gün kaldı
25 i bence, erken gebelik testi yapsan çıkma ihtimali yüksek canımKızlar günaydın bayadır mesajlara bakamıyorum tatildeydim yarın dönücem daha eve 10 haziran yumurtlama 11 ri çatlama olmuştu benim dün mü bügün mü sizce bat tarihim ama gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum adet agrılarım var baya
En iyisi hissetmemek zatenÇok heyecanlı bekleyişler benim de 4 kaldı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum, adet olcak gibi de hissetmiyorum
bak sen böyle söyleyince yumurtalıklarımda bir karıncalanma başladıBen de var ama belirti dinlemedim çünkü kac gundur işten sonra disarda isim var.ama ne var onu çözemedim bence ben usutmusumdur klimadan
Merhaba yumurtlama ve çatlama günümüz aynıymış. Bat bugün benimde adet ağrım var henüz gelen giden yok ama olcam sanırımKızlar günaydın bayadır mesajlara bakamıyorum tatildeydim yarın dönücem daha eve 10 haziran yumurtlama 11 ri çatlama olmuştu benim dün mü bügün mü sizce bat tarihim ama gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum adet agrılarım var baya
Günaydın sabah erken uyandım sicakkk durudugum yerde terliyorumGünaydınlarrrr buralar da yanıyorduu
Hadi inşallah iyi haberlerle, içine sinmediyse bence doktor değiştir mutlaka, aynen canım ne miyomlarla hamile kalan doğum yapanlar var, umutsuzluk yokKızlar herkese günaydın
Birazdan Dr a gidicem .amh tahlil sonucumu gostercem birde bana rahim dışında miyom var demişti onunla ilgili konuşcam bakalım bu kadın Dr çok içime sinmedi ama evime yakın son bı gidiyim .
Neden içime sinmedi miyonlara hemen ameliyat dedi rahim içinde veya tüplerde degilki rahim arkasında biraz araştırdım bu şekilde hamile kalan oluyor kısaca miyom ve amh için bakalım ne diycek