Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle deme ya iyi düşünelim iyi olsun.. ama böyle cift cızgı görmekde güzel bir duyguymuşş:)) inşallah devam eder çift çizgin
İnşallah canım başka bi açıdan da böyle

Eklentiler

• 23EBF4C1-C71D-4120-9A1E-8D38D6DC9A85.jpeg
    23EBF4C1-C71D-4120-9A1E-8D38D6DC9A85.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 52
Arada sanki adet olcakmsım gibi karın ağrısı giriyor sonra geçiyor. Kasık ve belden bahsetmiyorum bile zaten artık onlar kronikleşti😂😂 ne olur sonu kestiremiyorum ama adet olursamda üzülmem cünkü geçen ay tam anlamıyla adet olamadıgımdan şişliğimide atamadım

Arada sanki adet olcakmsım gibi karın ağrısı giriyor sonra geçiyor. Kasık ve belden bahsetmiyorum bile zaten artık onlar kronikleşti😂😂 ne olur sonu kestiremiyorum ama adet olursamda üzülmem cünkü geçen ay tam anlamıyla adet olamadıgımdan şişliğimide atamadım
İyi düşünelim iyi olsun... İnş pozitife dönecektir... :)

Kızlar günaydın bayadır mesajlara bakamıyorum tatildeydim yarın dönücem daha eve 10 haziran yumurtlama 11 ri çatlama olmuştu benim dün mü bügün mü sizce bat tarihim ama gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum adet agrılarım var baya

Kızlar günaydın bayadır mesajlara bakamıyorum tatildeydim yarın dönücem daha eve 10 haziran yumurtlama 11 ri çatlama olmuştu benim dün mü bügün mü sizce bat tarihim ama gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum adet agrılarım var baya
25 i bence, erken gebelik testi yapsan çıkma ihtimali yüksek canım 🙏😊

Merhaba 😊 yumurtlama ve çatlama günümüz aynıymış. Bat bugün benimde adet ağrım var henüz gelen giden yok ama olcam sanırım😒

Kızlar herkese günaydın
Birazdan Dr a gidicem .amh tahlil sonucumu gostercem birde bana rahim dışında miyom var demişti onunla ilgili konuşcam bakalım bu kadın Dr çok içime sinmedi ama evime yakın son bı gidiyim .
Neden içime sinmedi miyonlara hemen ameliyat dedi rahim içinde veya tüplerde degilki rahim arkasında biraz araştırdım bu şekilde hamile kalan oluyor 🙃kısaca miyom ve amh için bakalım ne diycek

Kızlar herkese günaydın
Birazdan Dr a gidicem .amh tahlil sonucumu gostercem birde bana rahim dışında miyom var demişti onunla ilgili konuşcam bakalım bu kadın Dr çok içime sinmedi ama evime yakın son bı gidiyim .
Neden içime sinmedi miyonlara hemen ameliyat dedi rahim içinde veya tüplerde degilki rahim arkasında biraz araştırdım bu şekilde hamile kalan oluyor 🙃kısaca miyom ve amh için bakalım ne diycek
Hadi inşallah iyi haberlerle, içine sinmediyse bence doktor değiştir mutlaka, aynen canım ne miyomlarla hamile kalan doğum yapanlar var, umutsuzluk yok 😊

X