hala arayışınız devam edıyor şa sıze mesaj attım görüşmek îsterımMerhabalar, acilen Kadıköy moda'daki evime, duruma göre haftada bir/ 15de bir gelecek, temizlik için becerikli, tertipli, eli çabuk birini arıyorum. 3+1 apartman dairesi olup çocuklu aile evidir. İlgilenenler özelden cebini yazarsa ararım.
Merhaba; İstanbul Kadıköy Uzunçayır yakınlarında haftada bir gün gelebilecek referans verebilecek yardımcı bayan arıyorum. İlgilenirseniz Sevinirim.
Haftanın hangi günü istiyorsunuzMerhaba; İstanbul Kadıköy Uzunçayır yakınlarında haftada bir gün gelebilecek referans verebilecek yardımcı bayan arıyorum. İlgilenirseniz Sevinirim.
Merhaba hala ariyomusunUz yardmci bulmadiysaniZ gorusmek isterim sizinleMerhabalar ben Ankara Cankaya da oturuyorum acilen hergun 2 saat gelecek, temizlik için becerikli, tertipli, eli çabuk birini arıyorum. haftanin üc günüde olabilir 4 Saat .
Size özelden yazdım okuyunca haberleşirizMerhaba; İstanbul Kadıköy Uzunçayır yakınlarında haftada bir gün gelebilecek referans verebilecek yardımcı bayan arıyorum. İlgilenirseniz Sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?