Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 2+1 evime evime 2 haftada bir gelecek yardımcı arıyorum. Gelmek isteyen kişi olursa detayları konuşabiliriz. Lokasyon: Bursa/Nilüfer/Dumlupınar Mah. Sevgiler,
Merhaba, 2+1 evime evime 2 haftada bir gelecek yardımcı arıyorum. Gelmek isteyen kişi olursa detayları konuşabiliriz. Lokasyon: Bursa/Nilüfer/Dumlupınar Mah. Sevgiler,
10 aylık bebeğim var, İstanbul anadolu yakası temizlikçi arıyorum, işini temiz yapacak birisi varsa benimle iletişime geçebilir mi? Haftada 2 ya da 3 gün gelinmesini istiyorum.
Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.
Merhaba pendik Yenişehir'de oturuyorum. Haftada 2 gün pazartesi perşembe ya da salı cuma günü gelebilecek temizlik ütü yemek konularında yardımcı olabilecek sigara kullanmayan bir yardımcıya ihtiyacım var. 5547552958 wattsapp'tan yazarsanız sevinirim