Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul Ataşehir'de temizlikçi bayan arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.
Merhaba,
Halkalıdan Etiler tarafına gelebilir misiniz ?
Merhaba,
Haftada iki tam gün ev temizligi ve ütü yapacak titiz, düzenli gelebilecek olan bayan eleman arıyorum.
Ev 2+1 , çocuk yok, çok düzenli ve Etiler'de. (yeni metro duragının karşısı)
Ulaşmak isteyenler özelden mail atabilir veya
sena_arc@hotmail.com adresinden irtibat kurabilir.
merhabalar üsküdarda yaşıyorum iki kedim var evim küçük 70 m2 2+1 ama 1 oda kullanılmıyor gereksiz eşyaları koydum.. yoğun çalıştığım için düzenim kaçtı bikaç gün üstüste gelip eve çeki düzen verecek sonrasında 10 günde 1 gelip temizlik ütü yapacak birine ihtiyacım var.. eve yakın olursa süper olur çünkü sabah çok erken çıkıyorum 7 gibi.. kişi isterse öğlen 4 ten sonrada gelebilir ama bu büyük temizlik bittikten sonnraki haftalarda
sultangazi 50. yıl mahallesındekı evıme temızlıkcı arıyorum ev boş. daha tasınmadım ilgilenen ulasabılır
merhaba İstanbul-Bahçelievler,Şirinevler'e gelebilir misiniz? Ayda 1 kez tam gün.
arkadaşlar Avrupa yakası Metrokent tarafında ikamet etmekteyim. evde 4 kişi yaşıyoruz. eşim,ikizlerim ve ben. ayda bir gelebilecek, düzenli, temiz birini arıyorum. ilgilenenler özelden ulaşırsa sevinirim.
haftanın 3 yarım günü evimi çekip çevirecek evde elim ayağım olacak yardımcı arıyorum arkadaşar maltepedeyim bir yaşında ikiz kızlarım olduğu için evime hiç vakit ayıramıyorum.
Merhaba,
İstanbul / Anadolu Yakası / Kartal / Soğanlık Yeni Mahalle'de Kent Plus sitesinde oturuyorum. Sabah 07:00-12:00 saatleri arasında haftanın 5 günü yarım gün olarak temizlik, çamaşır, ütü ve yemek konularında çalışacak bir yardımcıya ihtiyacım var. Ücret olarak 1000TL vereceğim. Sabah 07:00de evime gelecek olması önemli. İlgilenenler olursa eda.atas@gmail.com mail adresime mail atabilir.
hala bırını bulamadı iseniz görüşmek ısterımataşehir , kayışdağında ki evimize 2 haftada 1 gelecek temizlik ile ilgilenecek bayan arıyoruz
3+1 dir küçük bir evdir.
merhaba ben keçiörende oturuyorum ilgilenirsenz görüşelimMerhaba,
Ankara Etlik A.Eğlence mahallesinde oturan annemiz için haftada 3 kere yarım gün gelip, temizlik, yemek gibi işlerini yapacak yardımcı bir bayan aramaktayız. Evimiz 2+1, 85 m² bir dairedir. 1 gün yemek, 1 gün temizlik, 1 gün alış veriş şeklinde çalışma düzeni düşünmekteyiz. Bizim için güvenebileceğimiz bir kişi ile düzenli ve uzun süreli bir çalışma yürütebilmek önem taşımakta. Ücret olarak 600TL vermeyi planlıyoruz. Eğer ilgileniyorsanız lütfen özel mesaj ya da zilog79@hotmail.com eposta adresi ile bize ulaşın.
İyi günler diliyorum.
deniz.