• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

ben konyadayım 30 aylık bi oglum var evde iş yapmak istiyorum ayda 200 300 tlye razıyım yeterki market pazar ihtiyacım ı karsılayayım eşim haftada 3 4 gün geceleri ekiş de yapıyor ama az geliyor ek iş

Ben Sırp vatandaşıyım, Türkçem az da olsa var. Sırbistan'da uzun bir süre temizlik yaptım. Kendim de oldukça titizimdir. En önemlisi hızlıyımdır. Günlük 150 TL ye evinizi sizin tabirinizle "Bal dök yala" yapabilirim.

İzmir Karşıyaka (Bostanlı-Örnekköy vs) olabilir.

Özelden ulaşabilirsiniz.

Hvala :)

Bahçeşehir'deki evime haftanın 5 günü gelebilcek, günlük temizlik, ütü, bulaşık işlerini yapıcak, sabahları en geç 9:30 da gelicek, ögleden sonrada işlerini bitirdikten sonra çıkabilcek birini arıyorum. Çocugumuz yok. İlgilenenlerin bana mesaj atmasını veya 05323784724 nolu telden ulaşmasını bekliyorum. teşekkürler

Konu uçmuş gidiyor kadınlar klubu bakıcıburada ya böyle site açsa parayı vurur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Acillĺlll ıstanbul halkalı çevresi hemen gidebilcegim gündelik temizlik işi ariyorum

Merhaba antalyada haftada bir evime gelecek evi toparlayip temizleyecek krndi evi gibi bakip silip supurecek duzenleyecek utu yapacak birini ariyorum.ayda bir de camlar halilar silinecek. Isleri duzgunce yapip hallettikten sonta calisma saatlerini kendi belirleyebilir. Sadece guvenilir olmasini bir de isini duzgunce yapmasini istiyorum.ev 3+1 bir oda kullanilmiyor 1 adet banyo var.cok utu cikmaz.evde daginik olmaz.aylik ucret 300 lira

Merhabalar bursa goruklede evimize 15 günde bir tam gün yada her hafta yarım gün gelecek bir yardımcı arıyoruz. Annem gündüzleri oğluma bakıyor. Evin yükü ve çocuk çok zorluyor onu. Acilen bir yardımcı bulmamız gerekiyor.

Ben de temizlik icin birini ariyorum, bursa balatta oturuyorum evim cok kucuk,gelen arkadas 15 gunde bir evi supurup silecek, banyo wc ovacak, koltuk ve cam silecek ucreti gelecek olan onersin

İSTANBUL ..... Merhaba Acillll evime yardımcı bayan arıyorum bende ev hanımıyım fakat 2 aylık ve 12 yaşında 2 oğlum var bebekden dolayı evime vakit ayıramıyorum hafta içi sabah 9:00 akşam 17:00 saatleri arası çalışacak ... istanbul beykentte oturuyorum .... Bulunduğum bölgeye yakın ikamet eden ( beylikdüzü, büyük çekmece, esenyurt, yakuplu, gürpınar ) düzeni seven titiz ailemizden biri olacak bayan arıyorum .... gerçekden çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlar bana burdan ulaşır mı ????

ah canım ya orası bana uzak kalıyor cocukalr olmasa yine gelirdim ama inşallah birileri görür sanada istediğin gibi yardımcı cıkar. Bende beylikdüzü ve civarında cağıracak birisini arıyorum ama banada yok çıkan :KK43:
Merhaba beykentte oturuyorum hafta içi evimde çalışacak yardımcı arıyorum düşünürseniz mesajla numaranızı atın lütfen

Kızlaaar size bir önerim olacak, bu konuyu aboneye ekleyelim ayrıyetten yine iş ve kariyer'de oldugumuz ilçe adı altında baska konuda acalım,mesela; (Beylikdüzü temizlikçi arayan), gibi inşallah öyle daha çok sansımız artar:) ay birde iş iş üstüne çıkıyomuş yetişemiyomusuz falan :))) şaka şaka tabi fazla gelenleri arayan arkadaslarımıza yönlendirelim. aman bende buldukta fazlasını dagıtıyoruz :))) Burdan bize ekmek çıkar demedi demeyin:)) İyiki varsın k.k.Eki Görüntüle 561534 Eki Görüntüle 561535
Bana ulaşabilirmisiniz

İstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen
Ben acil arıyorum canım hafta içi çalışacak yardımcı beykentte oturuyorum yakın sa bulunduğun yer msj at lütfen

Bahcesehir,Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarı Ev Temizliğine gidiyorum.istenildiği takdirde mutfak ve yemek işlerini de yapabilirim.
lise mezunuyum ve sigara kullanmiyorum.2 yıllık tecrübem var.kaliteli bir ev temizliği isteyen,
İlgilenen güvenilir ailelerden mesaj bekliyorum
Beykentte oturuyorum fakat hafta içi tam gün çalışacak yardımcıya ihtiyacım var ilgilerseniz anemonss@hotmail.com yada burdan maj atın

İSTANBUL ..... Merhaba Acillll evime yardımcı bayan arıyorum bende ev hanımıyım fakat 2 aylık ve 12 yaşında 2 oğlum var bebekden dolayı evime vakit ayıramıyorum hafta içi sabah 9:00 akşam 17:00 saatleri arası çalışacak ... istanbul beykentte oturuyorum .... Bulunduğum bölgeye yakın ikamet eden ( beylikdüzü, büyük çekmece, esenyurt, yakuplu, gürpınar ) düzeni seven titiz ailemizden biri olacak bayan arıyorum .... gerçekden çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlar bana burdan ulaşır mı ???? anemonss@hotmail.com

Halkalı çevresi günlük temizlik yada aylık yemek temizlik ütü işi arıyorum haftanın bi kaç gunu de olabilir acilll güvenilir ailelerden cevap bekliyorum..bekar dairelerde erkek evde olmadığı takdirde gelirim..

Ankara da yeni kurulan bir temizlik şirketi temizlik ve güvenlik elemanları arıyor. Adı ONAR. Web sayfaları var. Belki iş arayan arkadaşlara bi faydası olur.

Back