Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

İzmir Bornova da oturuyorum.doçent bir ailenin evinde çalışıyorum.yemek,ütü temizlik tecrübem vardır. haftasonları oğlumu üniversiteye yazdırdığım için gündelik işi arıyorum.lise mezunuyum 38 yaşındayım.telefonum 537 402 91 36 saygılar ..

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Şerifali civarında oturan haftada beş yarım gün (14:00-19:00) arası çalışabilecek ev işi yemek ütü çamaşır işleriyle ilgilenecek akşam 6 da kreşte gelen oğlumu karşılayıp bir saat onunla ilgilenecek dürüst güvenilir referanslı yardımcı kadın arayışındayım ilgilenenler mesaj atabilir yüz yüze görüşebiliriz

İstanbul Kadıköy için 120 metrekare ev temizliğine ihtiyacım var. Cam, kapı, panjur silinecek, silme süpürme toz alınacak.
İlgilenen arkadaşlar istedikleri ücret ve müsait oldukları günleri yazarlarsa sevinirim.

Cumartesi temizlik için yarım gün 4 saat gelecek biri lazımm.. Ücret 70 tl . Acil dönerseniz sevinirim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Avcılar' da oturuyorum 120 m2 evimin temizliği için anlaşmak istiyorum

İstanbul Acıbadem Nisantası duragındaki evimde 100mt2 evim icin her hafta yarım/tam gun veya 2 haftada 1 gün seklinde yardımcıya ihtiyacım var. İlgilenenler mesaj atarsa sevinirim

Merhabalar, acilen Kadıköy moda'daki evime, duruma göre haftada bir/ 15de bir gelecek, temizlik için becerikli, tertipli, eli çabuk birini arıyorum. 3+1 apartman dairesi olup çocuklu aile evidir. İlgilenenler özelden cebini yazarsa ararım.

merhaba ben selímpasada oturuyorum 2 yasinda bi oglum var 4 aylikda hamileyim, simdilik haftada 1 yetiyor ama bebek dogduktan sonra hergun almak istiyorum hem bebege yardimci olacak hem ev islerine. yatili da olur dusunenler varsa cevap yazarsa sevinirim

Merhabalar ben Ankara Cankaya da oturuyorum acilen hergun 2 saat gelecek, temizlik için becerikli, tertipli, eli çabuk birini arıyorum. haftanin üc günüde olabilir 4 Saat .

Merhaba ben pendik kurtköy de oturuyorum haftanın 4 yada 5 gunu 13-17 saatleri arası aylık 500 tl ye daim birini arıyorum. 2.coxugum olduğu için ev isleri yaparak onlardan mahrum kalmamak adına benim yerime evin islerini yapacak toparlayacagim birine ihtiyacım var ilgilenenleri duyurulur

merhaba
İstanbul Anadolu yakası pendk için hafta da 2 yarım gelecek tüm ev işleri ve yemek yapacak yardımcı bayan ihtiyacımız vardır

ankarada hafta da 2 günüm boş temizlik işi arıyorum 15 yıldır bu işdeyim istenirse referans verebilirim

Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…