Pazar günü olur mu bnm evim dudulluda
Size özelden yazdım okuyunca haberleşiriz
Merhaba beykentte oturuyorum hafta içi evimde çalışacak yardımcı arıyorum düşünürseniz mesajla numaranızı atın lütfenah canım ya orası bana uzak kalıyor cocukalr olmasa yine gelirdim ama inşallah birileri görür sanada istediğin gibi yardımcı cıkar. Bende beylikdüzü ve civarında cağıracak birisini arıyorum ama banada yok çıkan
Bana ulaşabilirmisinizKızlaaar size bir önerim olacak, bu konuyu aboneye ekleyelim ayrıyetten yine iş ve kariyer'de oldugumuz ilçe adı altında baska konuda acalım,mesela; (Beylikdüzü temizlikçi arayan), gibi inşallah öyle daha çok sansımız artar:) ay birde iş iş üstüne çıkıyomuş yetişemiyomusuz falan :))) şaka şaka tabi fazla gelenleri arayan arkadaslarımıza yönlendirelim. aman bende buldukta fazlasını dagıtıyoruz :))) Burdan bize ekmek çıkar demedi demeyin:)) İyiki varsın k.k.Eki Görüntüle 561534 Eki Görüntüle 561535
Beykentte oturuyorum hafta içi 5 gün evimde çalışacak bayan arıyorum düşünürseniz msj atın lütfenmerhaba.bahceşehir esenkent beylikdüzü taraflarinda temizlik işi ariyorum.haftada bir veya bir kac gün gidebilirim.bars6975@gmail.com
Ben acil arıyorum canım hafta içi çalışacak yardımcı beykentte oturuyorum yakın sa bulunduğun yer msj at lütfenİstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen
Beykentte oturuyorum fakat hafta içi tam gün çalışacak yardımcıya ihtiyacım var ilgilerseniz anemonss@hotmail.com yada burdan maj atınBahcesehir,Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarı Ev Temizliğine gidiyorum.istenildiği takdirde mutfak ve yemek işlerini de yapabilirim.
lise mezunuyum ve sigara kullanmiyorum.2 yıllık tecrübem var.kaliteli bir ev temizliği isteyen,
İlgilenen güvenilir ailelerden mesaj bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?