• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Ha
Merhabalar, acilen Kadıköy moda'daki evime, duruma göre haftada bir/ 15de bir gelecek, temizlik için becerikli, tertipli, eli çabuk birini arıyorum. 3+1 apartman dairesi olup çocuklu aile evidir. İlgilenenler özelden cebini yazarsa ararım.
hala arayışınız devam edıyor şa sıze mesaj attım görüşmek îsterım

Merhaba
ilanımdaki yanlışlığı yeni gördüm düzeltilmişi asagıdadır

Haftanın 2 günü çalışacak, günlük bütün ev işlerini yapıcak (temizlik , çamaşır, bulaşık, ütü, vs)
Bazen bir Yemeğe yardımcı olacak
Çalışma saatleri 9:00-17:00 olacak şekilde bir bayan arıyoruz. Kadıköy de ikamet ediyoruz evimiz 3+1 evde iki kişiyiz
Maaş: sigorta istenirse 750 tl
İlgilenenler lütfen mailden ulaşsınlar
Teşekkür ederiz
ktirisoglu@gmail.com

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Beylikdüzü büyükşehir için haftanın 3 günü gelip ev temizliği gündelik işler için yardımcı olabilecek gerekirse yemeğede yardım edecek güvenilir referans verebilecek sigara kullanmayan çocuklarla sıkıntı yaşamayan yardımcı arıyoruz. İlgilenenlerin özel mesaj atmasını bekliyorum

Çekmeköy Taşdelende oturuyorum Kızımla, evin gunluk işleri ve evin düzeni ile ilgilenecek yardımcı arıyorum. Saat 14:00 ile 19:30 arası. Cumartesi öğlene kadar. Düşündüğümüz ücret 650 tl. İlgilenenler ulaşabilirler.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba; İstanbul Kadıköy Uzunçayır yakınlarında haftada bir gün gelebilecek referans verebilecek yardımcı bayan arıyorum. İlgilenirseniz Sevinirim.

Ankara Güvenilir temiz referanslı yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum den ulaşabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben Ankara Cankaya da oturuyorum acilen hergun 2 saat gelecek, temizlik için becerikli, tertipli, eli çabuk birini arıyorum. haftanin üc günüde olabilir 4 Saat .
Merhaba hala ariyomusunUz yardmci bulmadiysaniZ gorusmek isterim sizinle

Merhaba, Ankara Abidinpaşadaki evimi temizleyecek bir arkadaşa ihtiyacım var.Aciliyeti var,annem ameliyat oldu ve radyoterapi sürecinde ben de kalacak.Evin steril olması gerekiyor. 2 odası salon mutfak banyo tuvalet temizlenecek.Camlar ve mumkunse duvarlar silinecek. Öğrenci olduğumdan ve salonda 2 kedi olduğundan temizlik yapsam da cok detaylı ve yeterli olamıyor. Pazar pazartesiye kadar yapilmasi gerek,fiyat ve detay verebilecek arkadaslar varsa cok sevinecegim. Iyi günler.

Merhaba hanımlar , bende istanbulda oturuyorum eşimle birlikte çalışıyoruz . İki kişi gelip tek kişi ücreti alıyoruz . Ev temizliği ütü yemek vs .

Eger düşünürseniz yardimci olmak isterim ,eşimle birlikte calismaktayiz iki kişi gelip tek kişi ücret talep ediyoruz hizli ve temiz bi şekilde çalışıyoruz Teşekkürler

Gunluk temizlik için arayabilir siniz hanımlar .... bağcılardayım bi çok yere de gelebilirim

Haftanın 2 günü çalışacak, günlük ev işlerini yapıcak. Dürüst güvenilir
Çalışma saatleri 9:00-17:00 olacak şekilde bir bayan arıyoruz. Kadıköy de ikamet ediyoruz evimiz 3+1 evde iki kişiyiz evde çocuk yok
Maaş: 750 tl
Teşekkür ederiz

Haftanın 2 günü çalışacak, günlük ev işlerini yapıcak. Dürüst güvenilir
Çalışma saatleri 9:00-17:00 olacak şekilde bir bayan arıyoruz. Kadıköy de ikamet ediyoruz evimiz 3+1 evde iki kişiyiz evde çocuk yok
Maaş: 750 tl
Teşekkür ederiz
...

Back