Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

haftanın 3 yarım günü evimi çekip çevirecek evde elim ayağım olacak yardımcı arıyorum arkadaşar maltepedeyim bir yaşında ikiz kızlarım olduğu için evime hiç vakit ayıramıyorum.

bende samsundan yardımcı arayanlar varsa yardımcı olabılırım temızlıgım çok ıyıdır

İstanbul Ataşehir'de temizlikçi bayan arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.

Merhaba,
Halkalıdan Etiler tarafına gelebilir misiniz ?

sultangazi 50. yıl mahallesındekı evıme temızlıkcı arıyorum ev boş. daha tasınmadım ilgilenen ulasabılır

merhaba İstanbul-Bahçelievler,Şirinevler'e gelebilir misiniz? Ayda 1 kez tam gün.

arkadaşlar Avrupa yakası Metrokent tarafında ikamet etmekteyim. evde 4 kişi yaşıyoruz. eşim,ikizlerim ve ben. ayda bir gelebilecek, düzenli, temiz birini arıyorum. ilgilenenler özelden ulaşırsa sevinirim.

Merhaba hanimlar istanbulda avrupa yakasında oturuyorm evlere temizliğe gidiyorum deneyimliyim ve referans verebilirim mesafe önemli degil avrupa anadolu yakası fark etmez ilgilenenlerle iletisime gecebilirm

Son düzenleme:
haftanın 3 yarım günü evimi çekip çevirecek evde elim ayağım olacak yardımcı arıyorum arkadaşar maltepedeyim bir yaşında ikiz kızlarım olduğu için evime hiç vakit ayıramıyorum.

Ben yardımcı olabilirim ama ücret ve çalışma saatlerini nasil düşünüyorsunuz anlasabilirsek yol v.s problem olmaz

Mersin merkez de oturuyorum. cagdaskent ve çevresinde ,ev temizliği veya mükemmel bebek , cocuk bakımı için güvenilir birini arayanlar bana ulaşabilir 2 oğlum var amaç hem eve katkıda bulunmak hemde kendi kazancımin olmasi

Detaylı ev işi temizlik yaparım İstanbul anadolu yakasında çalışabilirim ilgilenenler 0536 numaralı telden bana ulaşabilirler.
Güvenilir,
Temiz, titiz,
Sigara kullanmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
mrblar.ben izmir ciglideyim.cigli karsiyaka da temizlige gelebilecek yardimci ariyorum.haftada 1 dusunuyorum.isini duzgun yapan ,savsaklamayan ,pesinde dolastirmayan, tek kovayla tum evi silmeyen,dip köşe temizlebilecek biri olursa pek mutlu olurum
evim 3+1

uzi76, post: 42110716, member: 646945"]Pendik kartal maltepe tuzla bölgesinde yardımcı bayan işi arıyorum ilgilenenler benimle iletişime geçebilir[/QUOTE]
Merhaba.kurtkoy Yenişehir de sabh 8 aksam 4 yardimci bayan ariyorum.yemek utu ve temizlik.kendimde evhanimiyim.

Merhaba hanimlar.Pendik Kurtköy yenisehir de sabah 8 aksam 16 ya kadar, ev isleri ve yemek icin yardimci bayan ariyoruz.kendimde evhanimiyim.cocuklarim ilgili saat araliginda okuldalar.ilgilenenler dönüş bekliyorumm

merhaba

Rami de oturuyorum.
2+1 evim için 2 haftada bir gelebilecek yardımcı bir arkadaşa ihtiyacım var.
İlgilenenler mesaj atabilir..

Merhaba izmir bucada oturuyorum buca ve cevresine temizliğe gidiyorum farklı semtlerde olabilir işim iyidir memnun kalacağınızdan eminim ilgilenenler bana ulasabilir

Merhaba,
İstanbul / Anadolu Yakası / Kartal / Soğanlık Yeni Mahalle'de Kent Plus sitesinde oturuyorum. Sabah 07:00-12:00 saatleri arasında haftanın 5 günü yarım gün olarak temizlik, çamaşır, ütü ve yemek konularında çalışacak bir yardımcıya ihtiyacım var. Ücret olarak 1000TL vereceğim. Sabah 07:00de evime gelecek olması önemli. İlgilenenler olursa eda.atas@gmail.com mail adresime mail atabilir.

Merhaba,

Ankara Etlik A.Eğlence mahallesinde oturan annemiz için haftada 3 kere yarım gün gelip, temizlik, yemek gibi işlerini yapacak yardımcı bir bayan aramaktayız. Evimiz 2+1, 85 m² bir dairedir. 1 gün yemek, 1 gün temizlik, 1 gün alış veriş şeklinde çalışma düzeni düşünmekteyiz. Bizim için güvenebileceğimiz bir kişi ile düzenli ve uzun süreli bir çalışma yürütebilmek önem taşımakta. Ücret olarak 600TL vermeyi planlıyoruz. Eğer ilgileniyorsanız lütfen özel mesaj ya da zilog79@hotmail.com eposta adresi ile bize ulaşın.

İyi günler diliyorum.
deniz.

Merhaba dize mesaj attım pendikte oturuyorum yardimci arayışıniz devam ediyorsa görüşmek isterim

merhaba ben keçiörende oturuyorum ilgilenirsenz görüşelim

merhaba ben keçiörende oturuyorum ayda veya haftanın belirli günlerinde temizlik işi arıyorum evimde bebekde bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…