Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba,
Evim 100 metrekare dubleks 2+1 iki banyo. Sancaktepede. 8 aylık evliyim evim sıfır, ilk sahibi benim.
Dolayısıyla evde çok iş yok ama çalıştığım için ve düzenli yatılı-gündüzlü, haftaiçi ve
haftasonu misafirim oldugu için evi temizleme fırsatı bulamıyorum.

İstediğim haftalık birinin elim ayagım olması, evimi kendi evi gibi görüp evi çekip çevirmesi.
Bu şartlarda çalışacak, iş arayışı olan varsa özelden mesaj atabilir.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

istanbul anadolu yakasi temizlik isi yapiyorum ilgileninler 507 ulasabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ozelden.mesaj attım size 050 no dan ulasabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Haftanın 3 günü çalışacak, günlük bütün ev işlerini yapıcak (temizlik , çamaşır, bulaşık, ütü, vs)
Bazen bir Yemeğe yardımcı olacak
Çalışma saatleri 9:00-17:00 olacak şekilde bir bayan arıyoruz. Kadıköy de ikamet ediyoruz evimiz 3+1 evde iki kişiyiz
Maaş: sigorta istenirse 750 tl sigortasız olarak 850 tl
İlgilenenler lütfen mailden ulaşsınlar
Teşekkür ederiz
ktirisoglu@gmail.com

merhabalar üsküdarda yaşıyorum iki kedim var evim küçük 70 m2 2+1 ama 1 oda kullanılmıyor gereksiz eşyaları koydum.. yoğun çalıştığım için düzenim kaçtı bikaç gün üstüste gelip eve çeki düzen verecek sonrasında 10 günde 1 gelip temizlik ütü yapacak birine ihtiyacım var.. eve yakın olursa süper olur çünkü sabah çok erken çıkıyorum 7 gibi.. kişi isterse öğlen 4 ten sonrada gelebilir ama bu büyük temizlik bittikten sonnraki haftalarda

sultangazi 50. yıl mahallesındekı evıme temızlıkcı arıyorum ev boş. daha tasınmadım ilgilenen ulasabılır

Pendik kartal maltepe tuzla bölgesinde yardımcı bayan işi arıyorum ilgilenenler benimle iletişime geçebilir

Üsküdar Ümraniye atasehır Bostancı Maltepe bölgesınde temizlik işlerine gıdılır ıhtıyacı olan ırtıbata gecebılır

merhaba İstanbul-Bahçelievler,Şirinevler'e gelebilir misiniz? Ayda 1 kez tam gün.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Üye

Merhaba,Gebzede oturan bir bayan öğretmenim.hafta içi bana temizlik işlerinde yardımcı olabilecek,arasıra 1,5 yaşındaki oğluma göz kulak olabilecek,güler yüzlü güvenilir,800 tl maaşla çalışabilecek bir bayana ihtiyacım var.öyle birini tanıyorsanız bana buradan hemen ulaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba siteye ilk kez yazıyorum Çekmeköy tasdelende oturuyorum haftanın üç günü yarım gün gelebilecek temizlik ütü ve yemek için yardımcı arıyorum ilgilenenler lütfen mesaj atsınlar iletisime geçelim karşılıklı memnun kalırsak sürekli olarak birlikte çalışmak istiyorum

Size mesaj attım uygun olduğunuzda görüşmek ısterım

Arkadaşlar, Büyükçekmece Mimaroba'da gündüzlü, haftada 3 gün (P.tesi-Ç.ba-Cuma) çalışacak, ev işi ve ütü yapabilecek, güvenilir ve titiz, aylıkçı yardımcı arıyorum. İlgilenenler lütfen özelden mesaj atsın..

arkadaşlar Avrupa yakası Metrokent tarafında ikamet etmekteyim. evde 4 kişi yaşıyoruz. eşim,ikizlerim ve ben. ayda bir gelebilecek, düzenli, temiz birini arıyorum. ilgilenenler özelden ulaşırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…