- 23 Kasım 2014
- 5
- 0
- 6
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim baktım dagınık konular var bende dedim herkes biaraya gelsin diye ama sabahtan beri yazan olmamış:SEki Görüntüle 559056 Eki Görüntüle 559057 Ben varım en basta calışmak isteyen eğer almak isteyen olursa cevap yazabilirler.
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum
Slm elvan hanım mail den cevap yazdım dönerseniz görüşebilirizMerhaba arkadaşlar..istanbul-Tuzla-Orhanlı'daki bir üniversite lojmanında ev işlerine yardımcı( yemek+temizlik-düzenden anlayan güvenilir), haftanın en az 3günü (5 gün düzenli de olabilir) çalışacak bayan arıyorum. 2çocuklu (9yaşındalar) 4kişilik bir aileyiz.. çalışma saatleri esnek olabilir..sabah 10 gibi gelebilir akşam 17.30 gibi gidebilirsiniz..diğer şartlar için görüşelim veya mail yazabilirsiniz.(elvanungan@gmail.com)
Yardımcı arayınız devam ediyorsa görusebilirizMerhaba, Sağlık problemleri nedeniyle kendimiz yapamadığımız için 1-2 aylığına haftanın 3 günü calışacak birini arıyoruz. Tuzla istasyon mahallesinde 3+1, 120m2 ve düzenli bir ev. Evde çocuk ya da evcil hayvanımız bulunmuyor. Genel ev temizliği, çamaşır, ütü, yemek gibi gündelik işlerde yardıma ihtiyacımız var. İlgilenenlerin LessienAldarion@hotmail.com mail adresime iletişim bilgilerini atması durumunda temasa geçiyor olacağım.
Teşekkürler...
Slm yardımcı ihtiyacınız devam ediyorsa görusebilirizKadıköy Göztepe de oturuyorum haftada 3 gün temizlik ütü yapıp evi toplayacak düzenli titiz ve Güvenilir sigara kullanmayan yardımcı arıyorum
Bana acil dönüş yaparsan sevinirimSlm yardımcı ihtiyacınız devam ediyorsa görusebiliriz
Merhaba bende pendik te oturuyorum sizinle görüşmek isterimMerhaba,
Maltepe'de oturuyorum. 2 haftada 1 gün ev temizliğine gelebilecek bir hanım arayışım var.
İlgilenen olursa özel mesaj beklerim..
Merhaba bende pendik te oturuyorum sizinle görüşmek isterim
Merhaba,
Halkalıdan Etiler tarafına gelebilir misiniz ?
MerhabaMerhaba bende pendik te oturuyorum sizinle görüşmek isterim
Eşimin telefonu 5335161378