İstanbul Libadiyede 3+1 eşyasız, yeni taşınacağım 0 binadaki boş evin temizliği konusunda yardım almak istiyorum. Evin içinde çöp veya inşaat pisliği, çimento lekesi, döküntüsü yoktur. En geç 20 haziran cuma tarihinde temizleniyor olmalıdır. Acildir. Yapılmasını istediğim iş: duvarların tozunun alınması, ufak banyo dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, mutfak dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, camlarında içten dıştan silinmesi, yerlerin süprülüp silinmesi, banyonun klozet lavabo duş temizliği, evdeki kapıların silinmesi gereklidir. Deterjanları ben alacağım. İlgilenenler özelden msj atınız.
Merhaba canım.Acil yardımcı arıyormuşsun buldun mu bilmyorum ama yardımcı olmak istedim.Bende İstanbul'da yaşıyorum ve istediğim aralıklarla çağırdığım yardımcım var.Gerçekten temizlik konusunda iyiler.Memnun olduğum için sizede tavsiye etmek istedim.Bu yüzden aşağıda siteninde adresini veriyorum ilgilenirseniz eğer..
http://www.se-ce.com.tr/tr/icerik/evislerine-temizlikci-bayanlar/62
yok kardeşim eskisi gibi çıkmıyor izmirdeIzmirde belirli gunler yardmci arayan yazabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İstanbul Libadiyede 3+1 eşyasız, yeni taşınacağım 0 binadaki boş evin temizliği konusunda yardım almak istiyorum. Evin içinde çöp veya inşaat pisliği, çimento lekesi, döküntüsü yoktur. En geç 20 haziran cuma tarihinde temizleniyor olmalıdır. Acildir. Yapılmasını istediğim iş: duvarların tozunun alınması, ufak banyo dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, mutfak dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, camlarında içten dıştan silinmesi, yerlerin süprülüp silinmesi, banyonun klozet lavabo duş temizliği, evdeki kapıların silinmesi gereklidir. Deterjanları ben alacağım. İlgilenenler özelden msj atınız.
Merhaba, bende kağıthane deki evim için taşınma öncesi 1 günlüğüne temizlikçi arıyorum, tarih 24 haziran olacak, şirket istemiyorum fahiş fiyat veriliyor, işini titiz yapan biri varsa konuşabiliriz.
Temizlik işinizi hallettiniz mi hanfendi eğer hala araıyorsanız bana ulaşırsnaız sevnrm
Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.
Mrb alibeyköyde ikamet etmekteyim temiz titiz bayanım ev temizliğini profyosyonel olarak yapmaktayım beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum tel 0545...ilanızla ilgileniyorum mail adresim ... istanbul mu bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?