• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Şöyle söyleyim hamile olduğum için uzun süredir derin temizlik yapamadık bende istedim birini çağıralım yapalım yatak odası bildiğiniz yatak odası takımı gardırobun üstünde 2 hurç var ve yatak örtümün çantası 3 ü indi üstünün tozunu aldı yatak odası konsol falan tozu aldı hurçları ben makinede yıkadım annem tüm objeleri sildi kadın işini çabuk yapsın diye ben gardırobun içini en azından zaten heryer kıyafet kenarda gözüken yerlerinde tozunu alsın dedim sürgülü kapılı 4 kapı gibi normalde öyle gardırop içi üstü falan girilmezmiş tabi kadın ne dediysek yaptı mecburen ama annemde yaptı yani objeleri hep annem sildi sonra bazayı ittirip yatağın altını süpürdü yerleri sildi ekstra bişey yok benim öyle döküntüm yoktur perdeleri çıkardı ben makineye atıyorum biryandan camın zaten çok küçük evim brüt 85 m2 nette 65 yani düşünün toki evleri bilirsiniz belki 2+1

kapısını sildi buarada halılar yıkamadaydı halı yok evde sonra küçük odada köşe koltuk var bir tane tek koltuk var bebeğin beşiği ve şifonyeri birde zigon sehpa var okadar koltuğu sildi perde çıktı koltukta 7 yastık var hepsini annemle çıkarıp kılıfını makineye attık yerleri sildi camı sildi perdeleri ben yıkamaya attım çıkanları taktı ama bu 2 oda 4 saat sürdü yani cam zaten tek kanat küçücük sehpayı silsi bebeğin beşiğini bile silmemiştir minik avize silindi a dan zye yazıyorum

sonra salona geçildi salonda tv sehpası altında 2 kapaklı vitrin var ama çok küçük içindekileri bulaşık makinesinde attım yani ortada bir sehpa var kare koltuk takımım var 3+2+1 koltukları sildi sonra annemle biz yastıkları çıkardık makineye attık kapılar silindi ama öyle normal silme sağlam silme değil yani cam silindi camın 2 açma yeri burada küçük avize gene küçük 2 tane yerler silindi

annem ayakkabı dolabımı döktü sildi dizdi ona dokunmadı

mutfak zaten açık salonla mutfak dolanbbım minicik zaten üstüne çıkıp sildi üstteki kapakları sildi alltakileri bile annem silmiştoplasanız üstte 4 kapak 2 de küçük var içine girmiyor zaten ben sadece üstte ortada 3 küçük kat var örtüsünü değiştirmek için bayan yukarıdayken ona uzattım

salonun jaluzi perdesini sildi mutfağında tek kapısı var balkonun jalusisi 1 metre yani onu sildi balkon çok küçük onu yıkadı camını sildi

buzdolabını fırını bulaşık makinesini annem silmiş gene o altlarını sildi yerleri ama yani anlamıyorum hem çok uzun sürdü hemde ben çok şey istiyormuşum gibi bir durum oldu buzdolabının etrafını sildi kapağını bile annem silmiş dış kapıyı silmiş banyo dolabı var annemle beraber sildik yıkadık raflarının örtüsünü değiştik o duşa kabini ve banyo yerleri yıkadı çamaşır makınesine bile dokunmamış küvettede hiç bişey çıkmamış ovulma yok sanki klozeti öyle fırçayla veya süngerle falanda yıkamadı yani biz ilk defa aldığımız için çok şeymi yaptırdık sizce? annemde bende yorulduk çok genede çok şükür ev temizlendi yani zaten nerdeyse yemek yapmam mutfak dolaplarım bile tertemizdir mesela küçük tuvalet kiler gibi yerlerin gazetesini değiştirmek istiyordum söyleyemedim buzdolabının içinide söyleyemedim artık saat 19,30 da bitti sabah 10,30 gibi falan başlandı

birde banyonun duvarlarını sildiki banyomda küçüktür.

son olarak annemle halıları serdiler yıkamadan geldi

Temizliğe gelen kişi, aynı gün içinde halıları, sabit duran koltuk, beyazeşya vb gibi eşyaları çekerek arkalarını süpürüp silerek genel büyük bir temizlik yapar. Camları siler.Ayrıca banyo ve mutfağı dıştan temizler. Toz alır.
Dolap içlerini indirmek, mutfak dolaplarının içleri, ayakkabı dolabı içleri, duvar silme, halı silme, vb işler detaylı işlere girer.

Genel ve detaylı temizliğin aynı gün yapılmasını beklemek (hele de düzenli alınmıyorsa) doğru olmayacaktır, neticese karşınızdaki de bir insan...Çok iş varsa ikiye bölünür ve arka arkaya yapılır. Düzenli alıyorsanız, haftalık olarak iş bölümü yapılır örneğin bugun camları silmeyelim dolap içlerini yapalım gibi...

Anlattığınız kadarıyla gelen hanım elinden geleni yapmış. Hem iş hem de saat olarak....Tavrı nasıldı hiçbir işi yapmak istemedi mi, iyi yapmadı ya da hiç yapmadı yaptım mı dedi bunu biz bilemeyiz. Eğer öyleyse zaten sabaha dek çalışsa da beklentinizi karşılamayacaktır.

Buarada benim yatılı yardımcım var ve onbeş gunde bır temızlık ıcın yardımcım gelıyor, o acıdan bılgı verıp yardımcı olmaya calıstım. Umarım gonlunuzce olur.

Temizliğe gelen kişi, aynı gün içinde halıları, sabit duran koltuk, beyazeşya vb gibi eşyaları çekerek arkalarını süpürüp silerek genel büyük bir temizlik yapar. Camları siler.Ayrıca banyo ve mutfağı dıştan temizler. Toz alır.
Dolap içlerini indirmek, mutfak dolaplarının içleri, ayakkabı dolabı içleri, duvar silme, halı silme, vb işler detaylı işlere girer.

Genel ve detaylı temizliğin aynı gün yapılmasını beklemek (hele de düzenli alınmıyorsa) doğru olmayacaktır, neticese karşınızdaki de bir insan...Çok iş varsa ikiye bölünür ve arka arkaya yapılır. Düzenli alıyorsanız, haftalık olarak iş bölümü yapılır örneğin bugun camları silmeyelim dolap içlerini yapalım gibi...

Anlattığınız kadarıyla gelen hanım elinden geleni yapmış. Hem iş hem de saat olarak....Tavrı nasıldı hiçbir işi yapmak istemedi mi, iyi yapmadı ya da hiç yapmadı yaptım mı dedi bunu biz bilemeyiz. Eğer öyleyse zaten sabaha dek çalışsa da beklentinizi karşılamayacaktır.

Buarada benim yatılı yardımcım var ve onbeş gunde bır temızlık ıcın yardımcım gelıyor, o acıdan bılgı verıp yardımcı olmaya calıstım. Umarım gonlunuzce olur.

1,5 yıl oldu:52: tavrı ıyıydı elınden gelenı yaptı tesekkurler

Mrb temizliği profyosyonel olarak yapmaktayız bizi deneyin memnun kalırsınız güven problemi yaşamazsınız

Evet gercekten hersekli hanim ve arkadasindan cok memnun kaldim allah razi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzmir Karşıya da haftada bir gün evde yemek yapacak birini arıyorum...Sadece mutfağa girecek ogün haftalık yemek yapacak z.yağlı vb....İlgilenenler yazsın lütfen...

MERABALAR istanbul avrupa yakası ev temizlik ütü günlük toplama detaylı temizlik işi arıyorum tecrübeli referanslıyım asla pişman olmassınız hesapta yokken ailenın tayini nedeniyle bi şekilde işsiz kaldım yardımcı olursanız sevınırım
Merhaba is buldunuzmu ? floryaya gelebilirmisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 25 yasındayım temiz pratik hızlı calısırım tertipliyim .haftada bır yada 2 de olur duruma göre konusulur temizlik işi arıyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum ihtiyacı olanlar ulasabılırler.

Merhaba haftada 3 gun 12-6 saatleri arasi temizlige birisini ariyorum istanbul florya eger dusunurseniz bana yazin lutfen..

Merhaba hala temizlikçi arıyorsanız evime gelen bayanı önerebilirim şu an çok işe ihtiyacı varmış uzun zamandır gelir bana çok memnunum yaşıda genç zaten titiz ve dürüst bir kız telefonu 0545 732 13 97 adı tuğçe bende funda.

Merhaba bahsettigini arkadas floryaya gelirmi acaba?

Merhabalar istanbul floryada oturuyorum evde 2 kisiyiz esim ve ben cok isi olmaz evim genelde topludur. Haftada 3 gün öglen 12:00 aksam 18:00 saatleri arasi ayda 600 tl maasla calisacak guvenilir birisini ariyorum. Hizmeti guzel guler yuzlu kek borek temizlik yapmayi bilen birisi cok acil lazim . 0530 158 94 65

İstanbul Avrupa yakası gündelik temizliğe gidilir iligilir güvenilir kişilerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21

3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

merhaba;

Cumartesi yarım günlüğüne hala yardımcı arıyorsanız gelebilirim bilgilerinize....

hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum İstanbul halkalı çevresi referans verebilirim

hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum İstanbul halkalı çevresi referans verebilirim 0539 347 06 21

Back