Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Bende bir hanimla anlastim haftada yarim gun gelicek.bugun ilk kez geldi 7 normal pencere 4 te balkon cami sildi.elimi cabuktu bilmiyorum ama saat 4 gibi isi bitti.iki kahve bir cay molasida verdik ustelik.70 lira aldi.acikcasi hosuma gitti cabucak bitirdigi icin ama arkadaslar cok almis deyince aklim karisti.istanbulda yarim gun ne kadar bilen varmi.yani devammi etmwliyim baska birinimi ayarlayim bilemedim

merhaba beylikduzu mıgrosta oturuyorum evımde çocugunuza bakabılırım ılgıleneler ıçın numaram 5342443223 ucret 700 tl

ümraniye ikbalde oturuyorum 6 aylık bebeğim olduğundan temizlik yapamıyorum her hafta(hafta içi) bir gün işleri sıralayarak düzenleyip yapacak birini arıyorum. bir hafta mutfak detaylı sil süpür öbür hafta yatak odası detaylı diğerleri vs. vs. gibi yapılacak. ben söylemeden kendi düzenini oturtup devam edilecek. evim 3+1 fakat tek odam boş.günlük 70 tl verebilirim. ek iş olarak isteyenler ozden_cigdem@hotmail.com mail atabilirler.

Ataşehir ve çevresi gündüzlü hafta içi 5 gün çalışan bir ailenin her türlü temizlik ütü yemek vb işleri okul çağı çocuğunuzun refakatçi olurum.acil işe ihtiyacım var.gündelik işi de olabilir.05353722015

ilanızla ılgılenıyorum.

Merhabalar,

8 aylık hamileyim. İstanbul, seyrantepe civarına haftada bir veya 15 günde bir gelebilecek referanslı güvenilir birini arıyorum.
ev 3 oda 1 salon. ama odalar oldukça ufak. evde sadece salonda bir tane ufak halı var. yerleri temizlemek kolay. genel olarak temizlemesi kolay bir ev. evde 2 tane uyuşuk kedi var ayakaltında dolaşmazlar.

bursa da günlük, haftalık, aylık temizliğe gidebileceğim bir ev arıyorum. bu sıralar ciddi anlamda paraya ihtiyacım var. lütfen ilgilenenler iletişime geçebilir mi?

ilanızla ilgileniyorum mail adresim akpinar_yusuf@hotmail.com istanbul mu bu iş.

Ben samsun atakumda oturuyorum hamile ve rahatsız olduğum için temizliğe bayan arıyorum evim çok küçük fazla iş olmuyor. şimdilik ayda bir olur gibi düşündüm ama memnun kalırsam ilerde artırabilirim. Ilgilenenler bana özelden ulaşabilir.

12-01-2015 ♥

Konuyla alakasiz olucak belki ama oriflame uyesi olmak isteyen var mi bayanlar cok kolay detayli bilgileri vericem size

Istanbul halkalıda ikamet ediyorum gündelik ev temizliği işi arıyorum... Ilgili güvenilir ailelerden acilllll
cevap bekliyorum .... Referans verebilirim.... 05393470621

Merhaba, acilen İstanbul Avrupa yakasında 6 daireden oluşan küçük apartmanın haftada bir temizliğini yapacak bir bayan arıyoruz. İlgilenenler özel mesajla veya buraya yazarak haber verebilir.

MERHABA hala birine ihtiyacınız varsa dönüş yaparmısınız 05393470621

merhaba ben de guvenebilecegim, haftada bir gelebilecek birini ariyorum, istanbul bahcelievlerde oturuyorum. yeni bebegim oldu, ev islerini yalniz yapamiyorum artik...

merhaba temizlikçi arıyışınız devam ediyorsa dönüş yaparmısınız 05393470621

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…