Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Mrb ev temizliğini profyosyonel olarak yapmaktayım beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum tel 05456791891

3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

Son düzenleme:
Mrb ev temizliğini profyosyonel olarak çalışmaktayım temiz titiz hijene önem veririm güven problemi yaşamazsını beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum.

Aciiill
Boş eve taşınma temizliği için Acil titiz bayana ihtiyacım var. Hijyen önemli ayrıntılı temizlik yapılacak.
Mutfak dolapları, banyo, camlar ve duvarlar silinecek. Yerler viledayla değil eski usül ovalanacak..
Çamaşır suyunu seven titiz referans verebilecek yardımcı bayanlar burdan mesaj atabilirlerse aynı gun dönüş yapılacak. İst avrupa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

temizlik konusunda referansslarım var müsait zamanınızda dönüş yaparsanız memnun olurum 0539 347 06 21

Merhaba..hangi semtte oturuyorsunuz? ben besiktas/dikilitas ta oturuyorum ve temizlik icin yardimciya ihtiyacim var

Merhaba hala temizlikçi arıyorsanız evime gelen bayanı önerebilirim şu an çok işe ihtiyacı varmış uzun zamandır gelir bana çok memnunum yaşıda genç zaten titiz ve dürüst bir kız telefonu 0545 732 13 97 adı tuğçe bende funda.

ben 25 yasındayım temiz pratik hızlı calısırım tertipliyim .haftada bır yada 2 de olur duruma göre konusulur temizlik işi arıyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum ihtiyacı olanlar ulasabılırler.

merhaba, ben çalışmıyorum ev hanımıyım çocuklarım var şimdi bir bebeğim daha olucak. beylikdüzü adnan kahveciye yakın oturan yaya gelebilecek. dubleks dairemin tüm temizliğini + ütüleri (dubleksin 1 katı haftanın 1 günü haftanın diğer günü dubleksin diğer katı temiizlenecek) haftada 2 gün 9:00-14:00 saatleri arası işleri yapacak 45-55 yaş civarı temiz düzenli yardımcı bayan arıyorum. ilgilenenlerin talep ettikleri fiyat,gelebileceği günler ve numaralarını mesaj olarak göndermelerini rica ediyorum.

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum 0539 347 06 21

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum 0539 347 06 21

Mrb iki arkadaş ev temizliğine görmekteyiz temiz titiz hijene önem veririz güven problemi yaşamazsınız memnun kalacağınızı umuyorum saygılar hersekli 05456791891

Sanırım siteyi kullanamıyoruz yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim avrupa yakası eyüp alibeyköydeyim temiz titiz bayanlarız ev temizliğinde profyosyonel olarak çalışmaktayız acil ev temizliği tşk 05456791891

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…