• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merabalar 37 yasında evli bir cocuk sahıbı ist küçükçekmecede ikamet ediyorum en basta anneyım v,cdanlı güler yüzlü tecrübeli referanslıyım evinizde yada evimde olarak part veya full tıme olarak kbebek bakımı işi arıyorum gündelik ev işide olabilir 535 2497188 acilll baktıgım bebeğin ailesi tasındıgı için ocak ayında işimi bırakmak zorunda kaldım

istanbul kartal a gelebilecek bu civarda oturan ayda bir yadaiki kere alacağım temizliğe yardımcı arıyorum bilginiz olan çevrenizde olan varsa bilgilendirirmisiniz
referans önemli ancak

Adanada oturuyorum
3 çocuklu çalışan bir anneyim o yüzden ev işlerine yetişmem mümkün değil,
referanslı ev işleri yapabilecek bir bayan arıyorum
15 günde bir gelecek gerekirse haftada bir de olabilir.

daha önce gelen bayandan hiç hoş olmayan davranışlar çok yanlış şeyler gördüm
bu nedenle referans istiyorum
özelden mesaj atabilirsiniz

bende adanada oturuyorum 26 yaşındayım eger halen yardımcı arıyosanız mail adresimden bana ulaşabilirsiniz veya skpden davet gönderebilirsiniz.

Merhaba, acilen İstanbul Avrupa yakasında 6 daireden oluşan küçük apartmanın haftada bir temizliğini yapacak bir bayan arıyoruz. İlgilenenler özel mesajla veya buraya yazarak haber verebilir.

merhaba bayanlar bende temizlikçi bir bayan arıyorum. evim kurtköyde 3+1 dir. 1 banyo 1 tuvalet ve 1 balkonum var. her hafta cumartesi günleri yarım gün gelecek, cam silecek, halıları ve koltukları silecek, mutfak dolaplarını ve buzdolabını temizleyecek, banyo wc temizleyecek, süpürüp toz alacak, zaman zaman çok birikmişse ütümü yapacak ama nadiren, gördüğü bir eksik varsa benim söylememi beklemeyecek, işler bu şekilde olduğundan kendi planını yapacak. hangi hafta neyi yapacaksa. eli çabuk, işini iyi yapacak ve asla sigara içmeyen, referans verebilecek, tecrübeli, birini arıyorum. çalıştığım için hafta sonu evdeyim ve ilgilenen arkadaşların evime cumartesi gelmelerini istiyorum.
iletişim bilgim ezgi_bsrn@hotmail.com bu adresten ilgilenen arkadaşların bana ulaşmasını bekliyorum istedikleri ücreti de yazarlarsa iyi olur.

2+1 evime haftada yarim gunlugune yardimci ariyorum.birbirimizden memnun kalirsak her hafta dusunuyorum

merabalar sizinle calısmak isterım referans gerekırse var temizlik konusunda ileri derecede tecrübeliyim evde makınanın üzeri full temızlık malzemesi hatta eşimle bu konuda sıkıntı bile yasıyoruz nebir günde market listesi yaptıgında temızlık malzemesı olmasın diye :))

MERABALAR istanbul avrupa yakası ev temizlik ütü günlük toplama detaylı temizlik işi arıyorum tecrübeli referanslıyım asla pişman olmassınız hesapta yokken ailenın tayini nedeniyle bi şekilde işsiz kaldım yardımcı olursanız sevınırım

merhaba ben de guvenebilecegim, haftada bir gelebilecek birini ariyorum, istanbul bahcelievlerde oturuyorum. yeni bebegim oldu, ev islerini yalniz yapamiyorum artik...

Umarım bulursun canım, buradada öyle düenli sabit arıyorum ama malesef hala bulamadım. buraya yeni tasındım cevre olmayınca bulmak zor. daha önceki semtte vardı ma uzaklaştım malesef. Haftada 1 diye basladım burada ama ayda bir zor cağırıyor. Kadın cok iyi o yuzden bırakmıyorum oda beni sevdi ama duzenli olmayınca zor. ihtiyacı olmayan bu işi yapmaz ama işte mecbur..Allah yardımcımız olsun.
nekadar ücret alıyorsunuz? ben 20 günde bir yardımcıya ihtiyacım var 2 çocuklu olunca yetişemiyorum artık

Temizliği nasıl yapıyorlar buyuk evde demişsiniz. Ev buyuk olunca sure uzar biraz daha ama iş aynı iştir. ne olursa olsun dip bucak girerim
dolapların en üstünü alırım söyletmeye gerek yok, arkamdan laf ettirmem paramı hakkıyla aldıgımı düşünürüm. Hersey karsılıklı, iyi yaparsan devamı gelir yapmazsan birdahada çagırmaz. Ben böyle yapıyorum.
nerde oturuyorsunuz ücret bilgisi verir misiniz

Merhaba
Benim evim Ümraniye'de. Ayda en fazla 2 kere gelebilecek, temizlik işinden anlayan, tecrübeli bir bayan arıyorum. Benim söylememi beklemeden, bağımsız bir şekilde evin işini programlayıp, temizlik yapabilecek. Pencere, duvar, dolap, halı vs. gibi klasik ev işleri.
19 aylık bir oğlum var, onunla ilgilenmekten gerekli derin dip köşe temizliği yapamıyorum. O yüzden bir yardımcı arıyorum :)

Merhaba,
Ben arkadaşım adına yazıyorum.

''Göktürk''te oturuyorlar yani avrupa yakası, 4 daireye temizliğe gelecek bayan yardımcı arıyorlar.
2 daire her hafta yardıma gelecek bir bayan arıyor.
1 tanesi iki haftada bi kere.
ve sonuncu olan ise ayda 1 kere temizliğe gelmesini istiyor.

İlgilenen olursa ben sizi arkadaşıma yönlendireceğim.

Back