Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik ayda bir kez anlaşabilirsek yaza doğru 2 veya 3 kez düşünüyorom.sizin talepleriniz ve beklediğiniz ücret nedir acaba?slm bende ümraniye de oturuyorum haftanın 2 günü gidebileceğim bi iş arıyorum yardimci bulamadıysanız gorusebiliriz
Adanada oturuyorum
3 çocuklu çalışan bir anneyim o yüzden ev işlerine yetişmem mümkün değil,
referanslı ev işleri yapabilecek bir bayan arıyorum
15 günde bir gelecek gerekirse haftada bir de olabilir.
daha önce gelen bayandan hiç hoş olmayan davranışlar çok yanlış şeyler gördüm
bu nedenle referans istiyorum
özelden mesaj atabilirsiniz
Tlfon numaranızı yazarsaniz arayım sizi daha detaylı gorusebiliriz
05355999222 li numaradan ulaşabilirsinizemnela@gmail.com sizin mail adresinizmi telefonumu yazdım geri dönüş yapmadınız.dilerseniz telefonunuzu yazın irtibata geçelim.
İyi günler istanbul ümraniyede oturuyorum yardımcı bir bayan arıyorum ilgilenirmisiniz
2+1 evime haftada yarim gunlugune yardimci ariyorum.birbirimizden memnun kalirsak her hafta dusunuyorum
nekadar ücret alıyorsunuz? ben 20 günde bir yardımcıya ihtiyacım var 2 çocuklu olunca yetişemiyorum artıkUmarım bulursun canım, buradada öyle düenli sabit arıyorum ama malesef hala bulamadım. buraya yeni tasındım cevre olmayınca bulmak zor. daha önceki semtte vardı ma uzaklaştım malesef. Haftada 1 diye basladım burada ama ayda bir zor cağırıyor. Kadın cok iyi o yuzden bırakmıyorum oda beni sevdi ama duzenli olmayınca zor. ihtiyacı olmayan bu işi yapmaz ama işte mecbur..Allah yardımcımız olsun.
nerde oturuyorsunuzbende varım ankarada temizlik işi arayan ama malesef alan ayda yılda bir çağırıyor burda
nerde oturuyorsunuz ücret bilgisi verir misinizTemizliği nasıl yapıyorlar buyuk evde demişsiniz. Ev buyuk olunca sure uzar biraz daha ama iş aynı iştir. ne olursa olsun dip bucak girerim
dolapların en üstünü alırım söyletmeye gerek yok, arkamdan laf ettirmem paramı hakkıyla aldıgımı düşünürüm. Hersey karsılıklı, iyi yaparsan devamı gelir yapmazsan birdahada çagırmaz. Ben böyle yapıyorum.