• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

arkadaşlar izmirde yardımcı arayan yokmu çalışan hanımlar kendi işlerini kendilerimi yapıyor acabaaa

Merhana ben ankarad oturmaktayimm ev temizlihine gitmekteyim surekli gittihim evlerde vardir efendim lunkde telm vardie yardimci arayanar bana ordan ulaşirlarsa görûşebilirizz iyi gûnler

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

OPAL ON PREFABRİK YAPILAR İNŞAAT SAN ve TİC.LTD.ŞTİ
Çay Servis ve Temizlik Elemanı

http://www.yenibiris.com/opal-on-pr...ve-temizlik-elemani-is-ilani/529717?q=OPAL ON

İş Tanımı
SİNCAN 1.O.S.B.de faaliyet göstermekte olan firmamızda mutfak ve temizlik bölümünde, ağırlıklı günlük ofis temizliği ayrıca

Her sabah ofisin günlük temizliğinin ve çay hazırlığını yapacak,
Dışarıdan gelen misafirlere her zaman güler yüzle ikramda bulunacak,
Mutfağın tüm yiyecek ve içecek stoklarını haftada bir kontrol ederek ilgili birime zamanında ve doğru bilgiler aktaracak,
İdari Personele yemek + içecek servisi yapacak,
Ofis düzeni sürekli kontrol edilerek temizlik ve düzeni sağlayacak BAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ.

Aranan Nitelikler
Benzer bir görevde en az 2 yıl deneyimli
Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren,
Dinamik, enerjik ve çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
Ofisin tüm çay + yemek servis hizmetinden sorumlu olabilecek,
Güvenilir, insan ilişkilerinde saygılı ve güleryüzlü,
Kişisel bakımına özen gösteren,
Tam zamanlı + mesai şeklinde yoğun tempolu çalışabilecek,
35 YAŞINI GEÇMEMİŞ,
En az ortaokul mezunu
Sincan ve Eryaman civarında oturan BAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ.

İstanbul Libadiyede 3+1 eşyasız, yeni taşınacağım 0 binadaki boş evin temizliği konusunda yardım almak istiyorum. Evin içinde çöp veya inşaat pisliği, çimento lekesi, döküntüsü yoktur. En geç 20 haziran cuma tarihinde temizleniyor olmalıdır. Acildir. Yapılmasını istediğim iş: duvarların tozunun alınması, ufak banyo dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, mutfak dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, camlarında içten dıştan silinmesi, yerlerin süprülüp silinmesi, banyonun klozet lavabo duş temizliği, evdeki kapıların silinmesi gereklidir. Deterjanları ben alacağım. İlgilenenler özelden msj atınız.

İstanbul Libadiyede 3+1 eşyasız, yeni taşınacağım 0 binadaki boş evin temizliği konusunda yardım almak istiyorum. Evin içinde çöp veya inşaat pisliği, çimento lekesi, döküntüsü yoktur. En geç 20 haziran cuma tarihinde temizleniyor olmalıdır. Acildir. Yapılmasını istediğim iş: duvarların tozunun alınması, ufak banyo dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, mutfak dolabının iç dış tozunun alınması silinmesi, camlarında içten dıştan silinmesi, yerlerin süprülüp silinmesi, banyonun klozet lavabo duş temizliği, evdeki kapıların silinmesi gereklidir. Deterjanları ben alacağım. İlgilenenler özelden msj atınız.

Merhaba canım.Acil yardımcı arıyormuşsun buldun mu bilmyorum ama yardımcı olmak istedim.Bende İstanbul'da yaşıyorum ve istediğim aralıklarla çağırdığım yardımcım var.Gerçekten temizlik konusunda iyiler.Memnun olduğum için sizede tavsiye etmek istedim.Bu yüzden aşağıda siteninde adresini veriyorum ilgilenirseniz eğer.. :3:

http://www.se-ce.com.tr/tr/icerik/evislerine-temizlikci-bayanlar/62

Son düzenleme:
Merhaba, bende kağıthane deki evim için taşınma öncesi 1 günlüğüne temizlikçi arıyorum, tarih 24 haziran olacak, şirket istemiyorum fahiş fiyat veriliyor, işini titiz yapan biri varsa konuşabiliriz.

Haftada 1 gün gelecek ve sadece ütü yapacak birini arıyorum. 6-7 gömlek 5-6 tişört, ufak 1-2 örtü, 1 çarşaf şeklinde haftalık iş var. 1-2 saat sürer sanırım. Kartaldayım. Gelmek isteyen istediği fiyat ile bana yazabilir

Merhaba canım.Acil yardımcı arıyormuşsun buldun mu bilmyorum ama yardımcı olmak istedim.Bende İstanbul'da yaşıyorum ve istediğim aralıklarla çağırdığım yardımcım var.Gerçekten temizlik konusunda iyiler.Memnun olduğum için sizede tavsiye etmek istedim.Bu yüzden aşağıda siteninde adresini veriyorum ilgilenirseniz eğer.. :3:

http://www.se-ce.com.tr/tr/icerik/evislerine-temizlikci-bayanlar/62

Merhaba, eşimin yakını uygun fiyatlı bir kadın tavsiye etmişti. Kıramadım. Geldi bugün. Kadın verdiğim bingo yer deterjanı, cif, domestos çamaşır suyu gibi önemli deterjanları bile hiç kullanmamış, benim ucundan kıyısından kadına yardım ederken kullandığımla duruyor, banyo karolarına mutfak tezgahına parmak attığın zaman bembeyaz toz çıktı. Parkeler silindiği halde bembeyaz toz. Banyo aynasında, evin camlarında çamur var. Duru suyla silip çamur yapmış heryeri. Evim gerçekten temizlenemez durumda değildi, helali hoş olsun güle güle harcasın fakat verdiğim paraya içim yandı gerçekten. Kötüde davranmadım, azda olsa yardım etmeye çalıştım, tepemde dikilme dedi gittim rahat etsin diye, ne istediyse yaptım, istediğini koşup aldım, parasını dediğinden fazla verdim, yemeğini kahvaltısını ayrı ayrı verdim. Kalbi kırılır diye temizlerken hiç bişey diyemedim, durusuyla olurmu diyemedim.. Üstüne akşam 5ten şu gece saatlirine kadar birde biz temizlik yaptık eşimle beraber. Hamileliğimde sağlık sorunum yüzünden şuan çıkacağım evi üç hafta temizleyememiştim bir keresinde, inanın o kadar pis olmamıştı. Taşınmanın getirdiği maddi yük ve zaman darlığı nedeniyle bidaha yaptırırızda diyemedik kendimiz giriştik. Aman salla eşya girince yaparız diyemedik çünkü bebiş hijyenik bir ortama gelmek zorunda. 5 aylık kuzumdanda sabahın köründen bu saate kadar ayrı kaldım, bugün sütlerim aktı şuan göğüs ağrısından ölüyorum gözümden yaş akıyor, moralim çok bozuldu ama olan oldu yorgunluğumu ve ben temizlik yaparken eşimin durmadan söylenmesini, 5 dakka iş yapıp 55 dakka yatmasını saymıyorum bile. Belki burası yeri değil ama gerçekten içimi dökmek istedim kızlar. Eşinin akrabası bulunca seste çıkaramıyor insan. İlgilenen herkese teşekkür ederim. İlanım iptal olmuştur. Ama bir daha ihtiyacım olursa linki ve gelen mesajları dikkate alacağım. Cevap veremediysem kusura bakmayın bebiş yüzünden çok vakit bulamadım.

Izmirde belirli gunler yardmci arayan yazabilirmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar bnde maltepede oturuyirum istanbul anadolu yakasi maltepe kartal kozyatagi civarlarina temizlige giderrim mennun kalacaginiza eminim. Guvenebilirsini bana Adli sicil kaydida gosterilir

Buldunuz mu bulmadıysanız bana ulaşır mısınız

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Merhaba..hangi semtte oturuyorsunuz? ben besiktas/dikilitas ta oturuyorum ve temizlik icin yardimciya ihtiyacim var

İstanbul beylikdüzünde oturuyorum.sadece cam silicek birini arıyorum.evim 16katta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim evime gelen bir kız var, onu önerebilirim 22 yaşında çok calışkan kac aydır geliyor. İse ihtiyacı var. İlgilenen olusa mesaj atsın 4. Leventte oturuyor.

ilanızla ilgileniyorum mail adresim ... istanbul mu bu iş.
Mrb alibeyköyde ikamet etmekteyim temiz titiz bayanım ev temizliğini profyosyonel olarak yapmaktayım beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum tel 0545...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back