• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temelli Türkiyeye dönmek...?

önemli olan suçların bütün ülkelerde olması değil zaten, elbette ki insanın olduğu yerde pislik var.. ama yaşadığınız ülkede kaç tecavüzcü baba bu şekilde serbest kalıyor ona bakın.. bırakın geliri, gideri, eğitim, sağlığı.. bunlar zaten berbat.. ama yarın bir gün tecavüze uğrarsanız adam serbest kalacak ve siz yorgana bile dolanarak gezmiş olsanız farketmeyecek, sizi suçlayacaklar.. ama ben kesinlikle dönmenizi öneririm.. sonuçta insan mutlu olduğu yerde yaşamalı..

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/taciz-sanigi-baba-serbest-184624h.htm

https://tr.sputniknews.com/turkiye/...nsel-tacizle-suclanan-baba-serbest-birakildi/

http://ilerihaber.org/icerik/cocuguna-cinsel-istismarda-bulunan-baba-serbest-82008.html

http://t24.com.tr/haber/kizini-cinsel-taciz-etmekten-24-yil-ceza-alan-baba-hala-serbest,433232

şimdiden hoşgeldiniz diyeyim..

Abartmayalim simdi :) dedigim gibi sadece Türkiye‘de olmuyor bu olaylar, burda neler oluyor bi bilseniz.. tek fark haberlerde cikmamasi, Türkiye‘de hergün bütün kötü olaylar yayinlaniyor. Ve ayrica ne olursa olsun vatanimiz, insan vazgecebilir mi?
Tr de çıkan haberler yüzde 1 dir muhtemelen ;)

Hangi rahatligi bulamayabilirim? Yorumlari okuyunca zaten daha cok olumsuz düsünmeye basladim... Eger dönersek Antalya gibi bi yerde yasariz sanirim

antalya ideal bi yer yasamak icin, maddi anlamda ve gücenli hissetme anlaminda diyorum ama antalya iyi diyorlar.

Bence hic denememis olmamak icin mutlaka uzun vadeli yasamaya gitmelisiniz. Ordan is arayin, ve ufak ufak yerlesin.

Keşke yaşasaydımda anlasaydım ühüüü :cry::cry: 2. Sınıf insan muamelesine razıyım en azından insan mualmelesi görürüm :KK30::KK30: sınıfı çokda önemli değil :confused:

Ne kadar da gereksiz bir yorum, empati 0 :) benim ve diger gurbetcilerin yasadigi seyleri yasamadiginiz halde yorum yapmaniz da ayri bir komik

Ne kadar da gereksiz bir yorum, empati 0 :) benim ve diger gurbetcilerin yasadigi seyleri yasamadiginiz halde yorum yapmaniz da ayri bir komik
Evet genelde empati 0 derler bana kk da :KK14: sen ve diğer gurbetçiler koşun sizin yaşadıklarınızı yaşayamıyorum işte ona sinirleniyorum keşke yaşayabilsem :KK51:
Sende burda yaşamıyorsun ama mikemmel olduğunu düşünüyorsun asıl bu çok komik :KK70::KK70:

Evet genelde empati 0 derler bana kk da :KK14: sen ve diğer gurbetçiler koşun sizin yaşadıklarınızı yaşayamıyorum işte ona sinirleniyorum keşke yaşayabilsem :KK51:
Sende burda yaşamıyorsun ama mikemmel olduğunu düşünüyorsun asıl bu çok komik :KK70::KK70:

Mükkemel oldugunu düsünsem bu konuyu acip Türkiye‘de yasayanlarin fikrini duymak ister miydim? Gereksiz yorumlarinizi kendinize saklayin lütfen :)

İstediğim konuya yorum yapma özgürlüğüm var şimdilik en azından :KK53: isteğe göre yorum yapmıyorum :KK66:

Yorum yapmak ve dalga gecmek arasinda fark var, ben burda yardim ve fikir istedim ama siz resmen dalga geciyorsunuz

Bence sen gelmiş bizimle burda dalga geçiyorsun bende bana yapılana karşılık veriyorum ;)

Bence sen gelmiş bizimle burda dalga geçiyorsun bende bana yapılana karşılık veriyorum :KK66:

Dalga mi geciyorum? Dalga gecilecek ne var anlamadim? Nedense sadece siz böyle düsünüyorsunuz, fesatliginiza veriyorum ve sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum, iyi günler

Gel gel tecavuzculerin anavatanina ben turkiye den gitmeyi düşü
nüyorum millet gelmeyi allah akil fikir versin yatağında tecavüze uğrayan kaç kız bebek çocuk kadın var gelme bence eskisi gibi değil buralar türkiye de kal trilyonların olacak deseler yine d

e kalmak istemiyorum burda
fransada kadınların %12 tecavüze uğramış
avrupa da üstelik her yerde tehlike var ! biraz haber okuyun , dünyadan haberdar olun

fransada kadınların %12 tecavüze uğramış
avrupa da üstelik her yerde tehlike var ! biraz haber okuyun , dünyadan haberdar olun
canım sen kafanı benim haber okuyup okumama yorma senden daha fazla okuyorumdur emin ol ve ben bu tür olayların yakın takipçisi ve tepkicisiyim gözünün önünde olan lara susan dilsiz seytanlardan degilim

Okuyan herkese tesekkürler öncellikle. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm. Annem ile babam bir kac senedir temelli Türkiyeye dönmek istiyorlar fakat babam bana hep sen Türkiyede yapamazsin diyor. Cok safsin, seni kücücük cocuklar bile kandirir diyor mesela. Iyi niyetli olabilirim belki ama bu saf oldugum anlamina gelmez ki. Anlamiyorum yani. Türkiyeye her sene gidiyorum, tabiki sadece 1 ay kaldigim icin belki sadece iyi taraflarini görebiliyorum. Benim ne düsündügümü sorarsaniz ben de Türkiyede yasamak isterim ama babamla annemin dedikleri beni acikcasi biraz korkutuyor. Sizce gercekten Türkiyedeki yasam zor mu? Ilk basta zorlanabilirim elbet ama alisacagimi düsünüyorum. Sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum belki aranizdan temelli Türkiyeye dönenler vardir.
Almanya'da doğmuş ve büyümüş biri olarak Türkiye'de bunalıma girersiniz. Bence asla yapmayın.

Akrabam tre yerlesti fakat süoer meslegi var kiz hayatini yasiyo. Bide bir okul arkadadim ikiside cok memnun. Yanliz yasiyorlar trde. Paran varsa korkma. Yurtdisi vatandasiysan git tre yasayamazsan dönersin

Bu arada kalma duygusu zor gercekten.
Burdaki duzene, sakinlige alisiyor insan ama Trdeki ortamini,denizi, civil civil sokaklari vs ozluyor insan.
Trde yasayip sonradan yurtdisina gelmek de zor. Ama sen yurtdisinda dogmus buyumus ve okumussun. Buranin duzenibe iyice alisiksindir. Trde yasam sana farkli gelecektir.
Fakaat, seni oyle iyi anliyorum ki..Insanin vatani gibi yok. Turkiye'yi ozlememek imkansiz..Hep bir seyler eksik burda.
Hakkimizda hayirlisi olsun. En dogru kararlari veririz insallah:dua:

Back
X