Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ufak kardeşim var, annemle uzun süredir görüşmeyen bir arkadaşı bizi görmüş olacak ki, Hannibalizm evlendi demek, çocuğu bile olmuş büyütmüş hiç söylemiyorsun diye annemi aramış. Annem de demiş ki ikisi de benim kızım ayrıca daha Hannibalizm çok küçük. Neler düşünüyor insanlar. Ne kadar laf meraklısılarSeni ilgilendirmez diycekler..manyaktir silahi vardir magandadir vs... biz var ya toplum olarakta baskalaryla cok ilgilendigimizden bole oluyo..kim naparsa yapsin kim kimle gezerse gezsin.
Buna benzer bi olayda benden.. disarda benle erkek katdesimi tanidik biri gormus. Ben onu tanimiyorum o beni taniyormus. Anneme gelip senin kizi biriyle kolkola gordum filan :) annemde gulmus o benim oglum demis.. kaldiki sevgilimde olsa ona ne
Bende 3 senedr yurdşndym. Her yern kendince güzellkleri var. Ama ne olursa olsun vatanım vatanım. Güzel olan biçok yanı da var! Gereksiz yere kendi ülkemizi kötülemenn anlamı yok. Bence gayet de güzel yaparsınz her yerde kötülk var. Bi şeklde alışırsın sende canım. Nerde nasıl bi semtte yaşayacğn bile önmli. Her ülkede olduğu gibiOkuyan herkese tesekkürler öncellikle. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm. Annem ile babam bir kac senedir temelli Türkiyeye dönmek istiyorlar fakat babam bana hep sen Türkiyede yapamazsin diyor. Cok safsin, seni kücücük cocuklar bile kandirir diyor mesela. Iyi niyetli olabilirim belki ama bu saf oldugum anlamina gelmez ki. Anlamiyorum yani. Türkiyeye her sene gidiyorum, tabiki sadece 1 ay kaldigim icin belki sadece iyi taraflarini görebiliyorum. Benim ne düsündügümü sorarsaniz ben de Türkiyede yasamak isterim ama babamla annemin dedikleri beni acikcasi biraz korkutuyor. Sizce gercekten Türkiyedeki yasam zor mu? Ilk basta zorlanabilirim elbet ama alisacagimi düsünüyorum. Sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum belki aranizdan temelli Türkiyeye dönenler vardir.
Siz Türkiye'deki yayınları izleyebiliyorsunuz sanırım. Akşam haberlerini bir hafta izlemeniz kâfi gelir aslında fikir edinmenize... Burda yazılanlar bile iyi kalır.
Benim de ufak kardeşim var, annemle uzun süredir görüşmeyen bir arkadaşı bizi görmüş olacak ki, Hannibalizm evlendi demek, çocuğu bile olmuş büyütmüş hiç söylemiyorsun diye annemi aramış. Annem de demiş ki ikisi de benim kızım ayrıca daha Hannibalizm çok küçük. Neler düşünüyor insanlar. Ne kadar laf meraklısılar
Orada doğup büyümüşsün tr ile sadece gönül bağın var. Neden geri dönüp hayat standartlarını düşüresin ki. Ben sadece bir kaç aydır yurtdışındayım geçici olarak. Ona rağmen şimdiden dönmeyi düşününce afakanlar basıyor.Okuyan herkese tesekkürler öncellikle. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm. Annem ile babam bir kac senedir temelli Türkiyeye dönmek istiyorlar fakat babam bana hep sen Türkiyede yapamazsin diyor. Cok safsin, seni kücücük cocuklar bile kandirir diyor mesela. Iyi niyetli olabilirim belki ama bu saf oldugum anlamina gelmez ki. Anlamiyorum yani. Türkiyeye her sene gidiyorum, tabiki sadece 1 ay kaldigim icin belki sadece iyi taraflarini görebiliyorum. Benim ne düsündügümü sorarsaniz ben de Türkiyede yasamak isterim ama babamla annemin dedikleri beni acikcasi biraz korkutuyor. Sizce gercekten Türkiyedeki yasam zor mu? Ilk basta zorlanabilirim elbet ama alisacagimi düsünüyorum. Sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum belki aranizdan temelli Türkiyeye dönenler vardir.
Orada doğup büyümüşsün tr ile sadece gönül bağın var. Neden geri dönüp hayat standartlarını düşüresin ki. Ben sadece bir kaç aydır yurtdışındayım geçici olarak. Ona rağmen şimdiden dönmeyi düşününce afakanlar basıyor.
İnsan iyiye güzele çok kolay alışıyor da hadi git bakalım tr de yaşa yaşayabilirsen.
Oradaki basın yayın anlayışı farklı demek ki..Burda da inanilmaz kötü olaylar oluyor fakat nerdeyse hic biri haberlerde cikmiyor :)
Gel gel tecavuzculerin anavatanina ben turkiye den gitmeyi düşünüyorum millet gelmeyi allah akil fikir versin yatağında tecavüze uğrayan kaç kız bebek çocuk kadın var gelme bence eskisi gibi değil buralar türkiye de kal trilyonların olacak deseler yine de kalmak istemiyorum burda
Gayet ciddi bir şekilde yazdım ve çoktan vazgeçtim emin ol burdaki igrencligi geçemez biz görünmeyen taraflarında görüyoruzAbartmayalim simdi :) dedigim gibi sadece Türkiye‘de olmuyor bu olaylar, burda neler oluyor bi bilseniz.. tek fark haberlerde cikmamasi, Türkiye‘de hergün bütün kötü olaylar yayinlaniyor. Ve ayrica ne olursa olsun vatanimiz, insan vazgecebilir mi?
Gayet ciddi bir şekilde yazdım ve çoktan vazgeçtim emin ol burdaki igrencligi geçemez biz görünmeyen taraflarında görüyoruz
Hayvan yerine konuyor burada insanlar orada en azından insan gözüyle bakiliyordur . Bence siz türkiyede 1 yıl kalin siz ziyarete değilde kalıcı gibi kalin ama kıyafetinden tut sacinin rengine kadar hiç tanımadığınız kisilerin sakızı olun anlarsınız bu en basiti bak en küçükahatanizda adınızı o. Çıkartırlar burda kimse kızım ne oldu demez en berbat şekilde sizi yargılayıp cezanizi belirlerler kendilerini allah zandeden sözde muslumanla doldu artık türkiye ha iyiside var ama denk gelirsenYurtdisina gidin, 2. sinif muamelesi gördükten sonra hâla böyle düsünecekmisiniz cok merak ediyorum