Şöyle ki ben de kapaliliga dikkat ederim. Eşim de bunun farkında olduğu için bana ailesini farklı anlattı. Biz aynı şehirde çalışıyorduk ailesini görme ihtimalim yoktu. Annesi istemeye gelirken basını örtturmus zorla. Bu da buyuk bir sacmalik da bilemedim öyle olduğunu. Sonra düğün zamanı geldi kayinvalidem açıldı kisa elbiseler giyindi falan ben şok oldum. Herkesin kendi tercihi ama bilsem evlenmezdim böyle olduklarını. Şimdiki durum ben kaynanamdan utanıyorum, o benden
çok uzakta mini etekli bir kız gorse ayy ne güzel kiz der. Halbuki nerden anladın güzel olduğunu gördüğün sadece bacaklari
onları da anlıyorum öyle yetişmişler kendileri gibi gelin isterler burdaki en büyük suçlu eşim. Ben öyle olduklarını fark edince kendisiyle tartistim bana neden farklı yansıttin diye dediki ben kimsenin istedigi gibi biriyle evlenmek zorunda değilim. Annem ablam falan açık da karım kapalı olsun istiyorum . Ama aşırı zıt aile yapılarımız var mesela oğlum kreşte kurana geçti benim ailem sevinçten uçarken onun babası arayip çocuğu kuran kursuna mi yolladınız yoksa dedi
kötü bir şey yapmışız gibi. Bizde mesela saygı çok önemlidir anneme babama asla kötü konuşmam onlarda küfür, hakaret ,kavgalar.. Çocuğum da hangi ortama giriyorsa orda değişiyor ister istemez. Böyle garip saçma sapan bir düzen var
ayrı şehirlerde olduğumuz için sabredebiliyorum ama onların hayali de beni buyuksehirden alıp kendi küçük ilcelerine yerleştirmek ve bana fikrimi bile sormuyorlar. Kendi aralarında konuşuyorlar surda otururlar şu işi yaparlar falan
tabiki asla gitmeyi düşünmüyorum Allah izin verirse. Ama bu konu ısınıp ısınıp önume sürülüyor.